• Szefmester
    nekem van egy kis félelmem a játékkal kapcsolatban.. az Exigo animja is verte a blizzardos animokat a játék maga is sokkal szebb volt minden másiknál.. de valahogy túl komoly volt, túl reális.. és ennek nem kellene bajnak lennie, de sztem ezzel veszítette el az egyéniségét a játék.. túl jó volt.. persze a hypolásakor herótom lett az "első többszinten folytatható RTS csaták" hírekkel.. én játszottam a Metal Fatigue játékkal.. nem friss még 350Mhz kellett hozzá.. és ott is 3 nép volt.. ellenben 3 szinten folyt a meccs föld-ön/alatt/felett és ugyan robotos volt lehetett benne "saját" robotokat is tervezni gyártani.. még RPG szerű fejlődés is volt benne a kapányban legalábbis.. minden pálya után kaptál TP-ket és azt eloszthattad az egységek/épületek/pilóták trió között.. persze ha jól csináltad akkor mindenhol maxon lehettél :)

de vissza erre a játékra .. ez nem halhat bele azokba a hibákba amikbe az Exigo.. hiszen itt egy már kitalált és működő világban fog játszódni a dolog, és ha azt is hozzávesszük hogy mekkora warhammer rajongótábor létezik, a sikert borítékolni lehet.