46
-
Elldor #46 seemany ugye ezt nem gondoltad komolyan?! A játék sztem kibasz*tt állat, erőviszonyokkal nemértem mi a gond ami erősebb drágább is. Nekem egyáltalán nem szaggat, pedig 512mb/r van.A hérók képességei sztem tök jók, bár nem túl erősek de így a jó. Ált. egy heróval (szinte) bármlyik játékba v 100 katonát max szinten simán legyaksz és biztos nyerés van. Ezen változtattak, de ha a taktikád jó, ígyis gyilkolhatod a szörnyeket dögivel. Nekem még sosem volt baj a látótávolságos dologgal. szerintem a képek a kézikönyvben nem homályosak és a leírás is jó.Szóval:
Biztos hogy jó játékot vettél te meg? -
tibi6893 #45 H tom a gamet magyarrá tennI?
nekem angol :S -
#44 a humanokkal végigvittem a chaost meguntam de igaz h nagyon fasza játék
(gratt a magyar csapatnak) -
winters12 #43 SZevasztok !!Nemtudjátok hogy lehet a Dark Crusaderba több néppel lenni LAN játékba????? -
seemany #42 Hi!
Nekem már meg van a játék. A birodalmi küldetésen már túl is vagyok. Jó meg minden, de a gépigény ami ajánlottként van feltüntetve,hát az nem igazán fedi a valóságot. Mármint nagyobb csatáknál irtózatosan szaggat.Pedig a gép megfelel az előírtaknak. A játékmenet egyébként kielégítő, bár az egységek lehetnének kicsit változatosabbak. A hősökre ez kétszeresen is igaz.
Vannak képességeik dögivel, de sok ezek közül használhatatlan és unalmas. Az erőviszonyok szerintem még az 1.6-os javítással sem lettek kiegyenlítve ,és ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Ezen kívül is vannak még hibák pl:mikor több hőst küldök 1 egységre sokszor csak az kezdi el ütlegelni amelyik a leggyorsabban odaért. A többi meg addig bámul bambán , míg más irányból nem adok nekik parancsot. Tudom belehet állítani az automata támadást,de a natúr parancsra is alkotniuk kellene. Borzasztó még az ostromfegyverek használata is mert hol hajlandóak lőni hol meg nem,ugyanarról a helyről. Pedig megfelelően vannak elhelyezve (magasság, látószög) és látható is a célpont, ez igaz a hősök távolsági támadásaira is.A segédlet ami a tokban található elég rossz minőségűre lett nyomtatva,mert a benne lévő képek nagyon elmosódottak,valamint sok leírás is eléggé fantáziátlan.Leszámítva ezen "apróságokat" nem hagy a game unatkozni, nem válik hosszú távon sem monotonná.
Összefoglalva élményeken kívül rengeteg bosszúságot is okozhat a játék, de talán még csiszolnak rajta.
-
kuks #41 Én úgy hallottam hogy nov-ba jön ki!
Amúgy kök a választ! -
donatus13 #40 gépigénye ugyan akkora lesz mint többinek september-oktober környékén várhato -
kuks #39 csumi!
Mikor jelenik meg?
és mekkora lessz a gépigénye? -
donatus13 #38 amugy készül egy magyar trakeszos jatek www.primesoftware.atw.hu nézzétek meg mindenképp -
donatus13 #37 nem tudná vlaki megmondani hol tudom megnézni trailert nagyon szeretném megnézni -
#36 ez a trailer a legjobb, amit az utóbbi 5 évben láttam. a képek alapján meg alapból nagyon hangulatosak a csatamezők, végre nem erdőben/sivatagban/hóeséses tájon kell egymásnak ereszteni a seregeket :) -
Marlosh #35 A trailer besz..as jo,siman elerte a blizzes videok szintjet nalam...respect a keszitoknek
-
hup #34 szerintem elég jó -
#33 ki mondta hogy a trailer miatt várják/várjuk??? ne forgasdd szavakat inkább a mezőn a tarackot, vagy adjak egy barackot??? -
#32 Nem tudom közületek hányan játszottak a Dark Omen c. játékkal, de ha csak az intró miatt akarjátok megszerezni és végigjátszani, akkor van egy olyan előérzetem h. mondjátok majd h. nem erre számítottatok.
A Dark Omen nem volt egy könnyű játék, és remélem ez sem lesz az. :) -
Pakesz #31 végre valami izgalmasnak igérkező játék!!! -
werwers #30 jaja -
NASAboy #29 Asszem ez nagyon bejön nekem még a S.T.A.L.K.E.R.-nél is jobban várom !!! Kiváncsi vagyok rá nagyon és majd meg is veszem !!! -
#28 ezért irtam hogy most mire is gondolt... -
#27 Hát a játék a ingame trailerek alapján, nem egy hűdehűha...
-
Radnix #26 "A grafika minőségét ti is leszűrhetitek, de a fejlesztők azt ígérik, hogy egy manapság normálisnak számítógépen is szépen el fog futni a program." Normális=quad SLI AMD FX60, 4GB RAM? -
#25 na ez jó kis game ez kelleni fog;) -
Datas #24 Na ezt ha nem írod be, jobban jársz:) Máskor figyelj jobban oda a szöveg értelmezésére ;-) -
#23 Well, sohasem rajongtam a CGI introkért....inkább ingame cuccokat mutassonak és majd abból megmondom, hogy teccik-e vagy nem. In other words, az intró jó de semmit se mond a gammáról. Majd meglátjuk ha kíjön, vagy kiadnak egy demót. :/ -
quentit #22 Ezt a játékot várom a legjobban a magyarok közül, no meg a Field Ops-ot! -
#21 Az intró nem vett le lábamról, kicsit gagyi a sztory - tipikus, na akkor intró kell hangulatu, de a kis katonák rohangálása a képeken tutijó,))
Remélem gammakorrekció lesz benne, mert jó setét az éjszaka -
NZiM #20 Hali. Én még játszottam anno a Warhammer: Dark Omen c. game-el. Aki be tudja szerezni, sztem. próbálja ki, nagyon megéri. Ugymond ez volt az egyetlen játék amit végigtoltam vagy 3-4x mert jó story volt, érdekes játékmenet, elágazások, ami kell. És asszem ugyanez a stílusú játék volt. Remélem ez is lesz olyan szintű. -
Anti_IQ #19 VRSDM, hol olvastál százezres nagyságrendről????? -
Kéjosz #18 Én meg már élesítem is kedvenc Orgyilkos Skaven Klánom késeit:) -
#17 "Megjeleníteni lesz is mit, több száz, több ezer karaktert fog számolni a motor egy-egy véres ütközet alkalmával."
több százezer karakter azért sztem nem lesz egyszerre egy ütközetben... max 100.000 de nem többszázezer :S
mellesleg sztem ezt ugy értelmezte hogy, sokszázezer nulla-egyes lesz a számításokban vagy nemtudom de ennyi modell nem lesz egyszerre a map-on ha jol gondolom..
énis várom már a bejelentése óta, és azóta mégnagyobb hévvel gyártom az "ürgárdista" müanyagkatonáimat :D -
#16 Hát ezt a videót tényleg nagyon szuperül eltalálták, ha nem tévedek, ugyanaz a csapat csinálta aki az Exigo videóit, illetve akik részt vettek Terminator3 jeleneteinek megcsinálásaban is.
Azért ne feledjétek, hogy ez nem készpénz, a játék a videó ellenére még bőven lehet fos, kiindulva az Exigoból. (No nem azért mondom, mert az olyan rossz játék lenne, csak az a baj, hogy egy az egyben lemásolták W3at. Tehát kreatív faktor minusz értékeket döngetett...)
Majd év végén kiderül, hogy képesek-e felülmúélni magukat! -
#15 karácsony december végén van...ott van az október és a november is -
rolika #14 én az e3 óta mindennap megnézem a videót...
valami eszméletlen durva!
amikor először láttam, tátva maradt a szám -
Zedas #13 " A játék szinte teljesen lemond az unalmas 'építsünk bázist, és amikor már vagy négy órát ültünk a gép előtt indítsuk el a támadást, mert már nincs hová és nincs mit építenünk' stílussal"
Látszik hogy a cikkíró profi RTS játékos :) -
GodBadka #12 2006 negyedik negyedév. Tehát karácsony. -
pitbulllll #11 hát a videó eszméletelen jó nekem az exigo is nagyon bejött, de szerintem ez überelni fogja... de a videó ( mikor fejbe baccák a herot és le akarják döffni, de jön az archer az brutál ) megyek megnézem még1x -
moRtiZ #10 Iszonyatosan buntet az biztos, hogy jo lesz ahhoz sem fer ketseg. Viszont szerintem a blizzard animokat nem lehet uberelni, max egy szintre emelkedni veluk. De ez sikerult, es ezt mas eddig nem mondhatta el. -
Szefmester #9 nekem van egy kis félelmem a játékkal kapcsolatban.. az Exigo animja is verte a blizzardos animokat a játék maga is sokkal szebb volt minden másiknál.. de valahogy túl komoly volt, túl reális.. és ennek nem kellene bajnak lennie, de sztem ezzel veszítette el az egyéniségét a játék.. túl jó volt.. persze a hypolásakor herótom lett az "első többszinten folytatható RTS csaták" hírekkel.. én játszottam a Metal Fatigue játékkal.. nem friss még 350Mhz kellett hozzá.. és ott is 3 nép volt.. ellenben 3 szinten folyt a meccs föld-ön/alatt/felett és ugyan robotos volt lehetett benne "saját" robotokat is tervezni gyártani.. még RPG szerű fejlődés is volt benne a kapányban legalábbis.. minden pálya után kaptál TP-ket és azt eloszthattad az egységek/épületek/pilóták trió között.. persze ha jól csináltad akkor mindenhol maxon lehettél :)
de vissza erre a játékra .. ez nem halhat bele azokba a hibákba amikbe az Exigo.. hiszen itt egy már kitalált és működő világban fog játszódni a dolog, és ha azt is hozzávesszük hogy mekkora warhammer rajongótábor létezik, a sikert borítékolni lehet. -
SnowF #8 Valaki tudja mikorra várható a megjelenés? -
#7 Nagyon zsír! Meg KELL szereznem a gámát!