• seemany
    Hi!
    Nekem már meg van a játék. A birodalmi küldetésen már túl is vagyok. Jó meg minden, de a gépigény ami ajánlottként van feltüntetve,hát az nem igazán fedi a valóságot. Mármint nagyobb csatáknál irtózatosan szaggat.Pedig a gép megfelel az előírtaknak. A játékmenet egyébként kielégítő, bár az egységek lehetnének kicsit változatosabbak. A hősökre ez kétszeresen is igaz.
    Vannak képességeik dögivel, de sok ezek közül használhatatlan és unalmas. Az erőviszonyok szerintem még az 1.6-os javítással sem lettek kiegyenlítve ,és ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Ezen kívül is vannak még hibák pl:mikor több hőst küldök 1 egységre sokszor csak az kezdi el ütlegelni amelyik a leggyorsabban odaért. A többi meg addig bámul bambán , míg más irányból nem adok nekik parancsot. Tudom belehet állítani az automata támadást,de a natúr parancsra is alkotniuk kellene. Borzasztó még az ostromfegyverek használata is mert hol hajlandóak lőni hol meg nem,ugyanarról a helyről. Pedig megfelelően vannak elhelyezve (magasság, látószög) és látható is a célpont, ez igaz a hősök távolsági támadásaira is.A segédlet ami a tokban található elég rossz minőségűre lett nyomtatva,mert a benne lévő képek nagyon elmosódottak,valamint sok leírás is eléggé fantáziátlan.Leszámítva ezen "apróságokat" nem hagy a game unatkozni, nem válik hosszú távon sem monotonná.

Összefoglalva élményeken kívül rengeteg bosszúságot is okozhat a játék, de talán még csiszolnak rajta.