szando#1130
nem akarlak leszólni, de nekem ez a "legyünk természetesek" ugyanúgy nem tetszik, mint a szarrávakolt plázacica sztájl.
egy nő igenis adjon magára, ha megy valahova igenis rakjon fel egy szolid sminket (szemceruza, szájfénynél tényleg nem kell több), ha őszül, vagy a hajszíne nem szép, fesse a haját.
szőrtelenítésben detto legyen igényes. szemöldökét szedje, lábát epilálja/borotválja, ha erős a szőre, akkor a kezét is szőrtelenítse - hipp hopp megvan ám, és nagyon taszító tud lenni a sötétbarna szőr egy lány kezén.
a körme legyen szintén ápolt, színtelen körömlakk szintén jó, ha van.
a sminkelés nem tart 2 percnél tovább, egy hajfestés hajhossztól függően kb 1-1.5 havonta kell (és akkor még keveset mondtam), ez ha otthon csinálod szintén szinte semmi időt nem vesz el. szőrtelenítés emberfüggő, gyanta/ epilálás kb 3 hetente-havonta egyszer 45-60 perc (se), szemöldökszedés szintén nem sok idő (bár én ezt mindenképp kozmetikusra bíznám ha nő lennék). körömlakkozás szintén semmi, (max) kétnaponta (max) 20 perc. ez a pár óra havonta klasszisokat tud dobni egy nőn.
szóval sry, én nem tudom ezt a hozzáállást értékelni, egy nőn sminkkel kivétel nélkül mindig lehet dobni (hangsúlyozom, egy 2 perces szolid smink is már sokat számít). ha te nem akarsz jobban kinézni, az a te dolgod, de tetszeni a férfiaknak évezredek óta a női nem egyik legfontosabb küldetése.