911 / szept. 11
  • Kmarha
    #79
    az USA témába nem akarok belefolyni. Elég annyi, hogy a módszereivel és a vezetőségével egyet nem tudok érteni, de ettől azért nem fogok usagyülőlővé válni. azt meghagyom másnak

    viszont megnéztem a linket az antiHolokausztról. Nem mondom, hogy a 66 pontból nem volt egy vagy kettő elgondolkodtató, de úgy egészében egy nagy halandzsa az egész. Szerintem. Persze 100%-ra nem lehet senki sem biztos semmiben, de túl sok fénykép, túl sok film, túl sok tanuvallomás, menetlevél, túl sok csontváz, túl sok árva mutatja azt a tényt, hogy bizony nem volt túlzás amit akkor tettek.

    Ne felejtsük el, hogy a nácik célja a zsidóság teljes kiírtása volt. Kötve hiszem, hogy pár száz ezret kinyirtak, a többit meg elkülönítették, kaját adtak neki, ruháztatták, stb. Ez szinte teljesen kizárt. Főleg hogy semmi oka nem lett volna a nyerteseknek eltúlozni azt a számot. A 2-3 millió is úgyanolyan megrázó mint a 6 millió. Sőt, már több százezer halott is az. Egyszerüen nem állt okukba megmásítani a tényeket. Hitler kutyáinak talán hogy jobb fényben tünjenek fel, de aztán meg hogy magyarázták volna meg hogy kell még több és még több kenyér, pedig a tábor üres hiszen mindenki halott? :) Azt meg ne akarja senki elhitetni velem, hogy szabadon ereszteték őket a réten, hadd fussanak.