World Trade Center (film)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Ez egy nagyon beteg hozzáállás, már ne is haragudj. Elõször is azért, mert akire ráhúzza az amerikai vezetõség a "terrorista" jelzõt (ami amúgy szart sem jelent), lehet, hogy egy egyszerû ember, akinek valami õrült haverja felrobbantotta magát a McDonaldsba és azért õt kínozzák. A másik meg az, hogy embert kínozni (akár rossz, akár nem) egy szadista, gonosz dolog és aki ebben élvezetét leli, azt azonnali hatállyal ki kéne végezni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A legközelebb felrobbanó épületbe majd te is nézz be éppen akkor...
Sajnos a WTC elleni támadásban is olyan emberek haltak meg akiknek közük nincs az ország irányításához. Gondolom te sem örülnél ha ne adj isten egy hozzátartozóddal történne ilyen, csak ,mert mondjuk a szlovákok haragszanak a magyarokra.
viszont megnéztem a linket az antiHolokausztról. Nem mondom, hogy a 66 pontból nem volt egy vagy kettõ elgondolkodtató, de úgy egészében egy nagy halandzsa az egész. Szerintem. Persze 100%-ra nem lehet senki sem biztos semmiben, de túl sok fénykép, túl sok film, túl sok tanuvallomás, menetlevél, túl sok csontváz, túl sok árva mutatja azt a tényt, hogy bizony nem volt túlzás amit akkor tettek.
Ne felejtsük el, hogy a nácik célja a zsidóság teljes kiírtása volt. Kötve hiszem, hogy pár száz ezret kinyirtak, a többit meg elkülönítették, kaját adtak neki, ruháztatták, stb. Ez szinte teljesen kizárt. Fõleg hogy semmi oka nem lett volna a nyerteseknek eltúlozni azt a számot. A 2-3 millió is úgyanolyan megrázó mint a 6 millió. Sõt, már több százezer halott is az. Egyszerüen nem állt okukba megmásítani a tényeket. Hitler kutyáinak talán hogy jobb fényben tünjenek fel, de aztán meg hogy magyarázták volna meg hogy kell még több és még több kenyér, pedig a tábor üres hiszen mindenki halott? 😊 Azt meg ne akarja senki elhitetni velem, hogy szabadon ereszteték õket a réten, hadd fussanak.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ez is tipikus mártir film lesz ahogy álltalában az USA filmek szoktak lenni:/
██
Ha nem hiszel a Holokausztban, talán nem ártana megkérdezni nagymamád, nagypapád, hogy mit csináltak/láttak abban az idõben... azt pedig végkép nem tudom felfogni, hogy miért utálod ennyire az USA-t. Látszik, hogy sohe voltál abban az országban, fogalmad sincs milyen életszinvonalon élnek ott, már a középosztály is. Szerintem te sétálj ki Irakba, vagy Iránba, és élj ott, legyél ott boldog a terrorista barátaiddal!
Na de a film?! Vélemények? Csak hogy érdemes idõt rápazarolni moziba vagy nem?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Beírod morpheusba azt hogy filmcím soundtrack és leszeded!!!!!!!!!
Megszereztem a WTC soundtracket,de nem találom rajta azt a dalt ami a trailer alatt megy😞
Valaki tud segíteni azt honnan tudom letölteni?
Tennap volt a Ronald Reagan repülõgép anyahajóról egy film. Arra gondoltam, miközben néztem, hogy azért ilyen sikeres ez a nemzet, mert adott területen tevékenykedõ embereik tudnak hinni abban, hogy hasznosak. A vezetõik pedig erõs kézzel, szigorúan fogják õket, de cserébe értelmes feladatokat kapnak és pontosan azt, ami az õ területük. Csupa sikeres ember ellen nehéz küzdeni...
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
a holokauszt mijatt 12 millio ember halt meg ,és ebböl "csak" a fele volt zsidó.
egyébként télleg gusztustalan, hogy nem tellik el egy március 15, vagy egy oktober 6 egy holokausztos emlékmü leleplezése nélkül.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
50 millionyian szoval a zsidoság nem sajátithatja ki a holokausztot magának
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hamég nemláttad nézd meg elég tanulságos.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Ott van a "Rakétásfiúk", vagy mi a görcs (October Sky). Az szépen elmeséli, milyen nagy példaképe volt Hover Hickham-nek (?betippeltem a nevét?) Verner von Braun, aki eljuttatta az USA-t odáig, hogy felröppentsenek néhány embert a Holdra - és ezzel szépen a ruszkik orrára koppintsanak.
Namost ez a Braun fiú a második VH alatt elég sokat tett a náci Németországnak, hogy rendelkezzenek olyasmivel amit V1, V2, stb... néven ismert meg London népe és bizony a von Braun bácsinak nem küldtek puszit az akkori brit kislányok lefekvéskor.
Amikor már úgy állt a dolog, hogy Hitler és az összes alteregója is golyót röppentett a fejébe, ezek a komisz kis szövetségesek felosztották egymás között azt a területet, ahol begyüjthették a bujkáló tudósbácsikat. És bizony az amcsik - valószínûleg a lelkük parancsára nem pedig az anyaországéra - mindent megtettek, hogy a nagyon-nagyon elrejtõzött Verner von Braunt elõássák a hegyek közül és vigyék magukkal.
És meglelték. És elvitték. És ott mosolyog minden fotón, ahol amcsi rakéta van ebben az idõszakban. És a Hickham gyerek büszke volt. És most is az. Mert von Braun sokat tett, hogy legyen NASA és rakéta és az õ kis golyói ne kerüljenek veszélybe.
Hát ilyen cudar egy világ ez...
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
-=ZR=-
-=ZR=-