• tomcs
    #7
    moralisan persze hogy nincs erre joguk. szeretnem en is, ha a jovoben se lenne. jo ez az internet ugy ahogy van, egyszeruen adatcsomagokat tovabbit egyik helyrol a masikra, ha lassan akkor a kapacitas keves ha szakadozva akkor meg a muszaki hiba a sok. mindenesetre technikai lehetoseg van, jog meg gyakorlatilag csak azon mulik, mennyire ugyes az emberuk aki ertelmezi a torvenykonyvet.

    elhiszem hogy ez az egesz elvileg nem errol szol, de sajnos szkeptikus is vagyok a nagy cegek tisztessegessegevel kapcsolatban.

    arrol van szo, hogy magasabb aron kinalnak valamit. most az van, hogy a magasabb ar nelkul elfogadhatoan mukodik. a felhasznalonak latnia kell a kulonbseget, mert kulonben minek fizetne magasabb arat. hat csinalnak neki kulonbseget.. es az a nem mindegy hogy hogyan, de ugy erzem leginkabb ugy, ahogy mondtam.

    persze van masik oldala is a dolognak, van sok szolgaltatas ahol leginkabb valos ideju osszekottetes kene, ezert jo lenne ha az adatcsomagoknak nem kellene kivarni a sorukat a tovabbitasnal (ld pl voip) es altalaban ez nem is olyan nagy mennyisegu adat, hogy igazan zavarja a tobbi forgalmat. itt pl a routerek megfelelo beallitasaval hatalmas minosegi ugrast lehet elerni a szolgaltatasban.