FTom#53
Üdv Mindenkinek! Nagyrészt végigolvastam a hozzászólásokat és azt szűrtem le, hogy kb a felhasználók fele egyszerűen azért írt be mert unja magát és nincs jobb dolga mint hülyeségeket írni.( kivétel erősíti a szabályt. akinek meg nem inge ne vegye magára).. Nos igen mint minden ez is a pénzről szól, de szerencsére megvan a lehetőséged választani.. nem kell megvenned senki sem kerget vasvillával hogy szaladj gyorsan a forgalmazóhoz és vedd meg az új csilivili OS-t.., a kor szellemével haladni kell és bizony tetszik nem tetszik az XP felett is lassan elszáll az idő tulajdonképpen egy átlag felhasználónak Win2000 mint OS uu alkalmas és néhány szempontból talán még jobb is mint az XP( alapjaiban rendesen egy öszvérmegoldás ami a két irányvonal összeolvadásából jött létre), a HW fejlődésével meg egyáltalán nem találom most olyan egetverőnek a Vista gépigényét mint amilyennek egyesek felvázolták. Ha a fejlődést végignézzük akkor el lehet mondani a következő generáció megjelenéséig bizony az XP volt a leghosszabb ideig "szolgálatban" levő OS és valószínű hogy a következő 5 évre tovább supportolja az MS. Akkor most mire a nagy felháborodás? Aki nem akarja ne használja ennyi, aki meg magát a PiciPuhát utálja térjen át a Linux-ra egy átlagos felhasználás esetén egészséges alternatíva, de tudomásul kell venni néhány professzionális program csak a WinOS-eken megy ezeknél pillanatnyilag nincs alternatíva,persze applikációt lehet váltani de tapasztalatból tudom nem fog senki..
Bocsánat a kicsit hosszúre sikerült gondolataimért..