Morden23#142
Nem tudom egészen pontosan, hogy melyik sMAXra gondolsz? Igazából a 8-nak a dolgairól nem tudok, de régen nem arról volt híres a MAX, hogy zabálja a memóriát.
Először is, minden elindul a Vistán, ami elindul az Xp-n. A driverproblémákat nyilván megoldják. Ha a Linux grafikailag a Win előtt tart, azon meglepődnék. OSX-et használj csak, amennyit akarsz... itt szerintem mindenki tele van Pentium-4 Extreme Edition procikkal, és ezerrel használják a Tigert.
És mellesleg én pont ezt magyaráztam. Még nem lehet tudni, hogy mivel jobb a Vista, mint az XP, mert még ki sincsen adva. Amit látok, hogy szép, elegáns, és szívesen ki is próbálom, mert a számítógépem is a munkahelyem, és jó, ha szépen néz ki. Amúgy 25 ezerért a legjobb Corsair, 27ért meg a legjobb gaIL ramokat kapod meg (ez bruttó ár). Fejleszteni úgyis kell a gépeket, mert aki dolgozik, annak azért kell a nagyobb erő, aki játszik, annak meg azért, hogy sokezerszer sokezres felbontásban lődözzön. És amúgy meg azért, mert a világ fejlődik, és a világ nem kérdezi, hogy te akarsz-e vele fejlődni. A Win95ön is mindenki ki volt bukva, a 98-on meg a Milleniumon is. XP-t már fel sem hoznám. Mindenki orrbaszájba fikázza az egész Microsoftot, de az user-ek nagyrésze azért örül a win-nek, mint majom a farkának. Új oprendszer, új gépigény. Bukjatok ki a játékok gépkövetelményein. Ott aztán lenne miért.