F.E.A.R. Extraction Point
  • CyrSyS
    Sziasztok! Én mindig is szerettem az FPs játékokat. De hadd mondjam el hogy a FEAR egyszerűen a legjobb és nem azért mert jó grafikájú, és mert hogy a AI-ja is nagyon odavág, hanem ahogy az egész tálalva van. Zenei aláfestés 1. osztályú. Én annyira beleéltem magam hogy igencsak párszor megugrottam a székbe meg belelöttem saját árnyékomba. Ezt csak is este jó játszani és lehetőleg hangosan (persze ne úgy hogy mindenki azt hallja még a szémszéd utcába is). Ekkor van az igazi feelingje.
    Nos miután végig vittem High diff-en a simát és a kieget lenne egy kérdésem. Az hogy nem értem kieg végén lévő storyt. Most a bátyám ugye él a kiegészítőbe őt nem öltem meg újra. A kislány sem tünt el-----> nem értem azt a részt mikor megint látomásom lesz a korház azon részén mikor a hullatároló hütő egyik ajtaja nyitva van és felül a csaj. A látomásom során azt látom hogy a kislány és az egyik csaj egyesül egy fénybe a legvégén, majd visszatérek a rendes valóságba, vér sehol és mondja hogy menjek vissza a liftbe és jön az epilógus. Hát nagyon nem értem azt a részt. Azt hittem végre telenyomhatom ólommal de nem :( Erről kéne információ nekem.