698
F.E.A.R. Extraction Point
  • donidarko
    hali. én feltelepitettem az alapot. utánna az eng.108-as patch-et.utánna a kiegőszitőt telepitettem. letöltöttem a 108-as crackott a copy-rol. és végül bemásoltam a letöltött crackot a kiegészitő mappájába. ÉS ELINDULT!!!
  • bcrics
    ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/fear/updates/fear_update_engb_100-106_107.exe

na 300 megás működő pecs
  • bcrics
    hopp találtam 1 300?megás patchaet ,,lehet e lesz a jó!
    +1 tipp mindig olvassátok el az nfo és ne ide gyertek sírni ha nem indul,,és képet se linkeljetek:)
  • bcrics
    én hiáaba próbálom felrakni a patcseket egyik sem akar felmászni a gépre a köv.hibaüz.dobja ki

vki tud megoldást?
  • ibrik
    Természetesen a "zsír új telepítést" az alap FEAR-re értettem.
  • ibrik
    Csak megkérdezem - biztos ami biztos -, ugye nem crack-elt játékra akarsz patch-et telepíteni???

És konkrétan, zsír új telepítésű játékra ezeket telepítsd:
    fear_update_engb_100-106_107.exe - alapverziótól kezdve az 1.06 verzióra telepíthető 1.07 patch
    fear_update_engb_100-107_108.exe - alapverziótól kezdve az 1.07 verzióra telepíthető 1.08 patch
  • MimaSKATE
    ugyan azt írja ki :S az a united... ot :/
  • MimaSKATE
    kössz az infot
  • ibrik
    Csak egyet kell. Akár az 1.07-est, vagy az 1.08-ast - csak a megfelelő crack-et is töltsd le hozzá.
    Mindegyik olyan jellegű patch, amelyet a játék bármely előző verziószámú változatára fel lehet telepíteni.
    Egyébként a "gb"-seket azért jobb letölteni, mert egyrészt jóval kisebb méretűek, és - ha jól emlékszem - bármelyik angol változatra feltelepülnek.
  • MimaSKATE
    hali látom itt ezeket a gb seket az összeset szedjem le?(noob kérdés:S)
  • ibrik
    - Alap FEAR-t feltelepíted
    - azután a játékot frissíted legalább 1.07-re (ez rajta van a FEAR:EP lemezen is)
    - Feltelepíted a FEAR:EP-t
    - telepítés után az asztalon találsz indítóikont a FEAR:EP-hez is

Megjegyzés: ha esetleg warez verziód van, tudnod kell, hogy a lemezen lévő crack hibás. Neked kell letölteni a javítottat, pl. innen: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_fear.shtml
  • donidarko
    hali.bocsi hogy zavarok. csak azt szeretném megtudni hogy lehet elindittani a kiegészitőt. nekem nem jön össze.. megköszönném a segitséget.
  • crazyclone
    kosssssszzzz
  • ibrik
    Ha kicsit visszábbolvasol, láthatod, hogy minden verzióból kétféle angol patch létezik. Az egyik US, a másik UK. Ez utóbbi nevében a "gb" olvasható.
    Az összes patch-et megtalálod itt: ftp://ftp.vugames.com/pub/sierra/fear/updates/
  • crazyclone
    pfff be hue instalalom kiirja h kell az 1.7 patch mondom ok elkezdi instalalni es kiirja hogy az angol (united states) vrzioonak lehet csak instalálni
    mintha nekem nem az volna
    ááááááhhhhh mitcsináljak bazzz?????
  • svani
    1.07-es patch,omega 3.8.252 driver(ATI),DX9c-2006 Dec.
  • Gunner
    Patch? Nvidia - Ati driver? Chipset driver? DirectX frissítés?
  • svani
    Hali!
    Az Epilogue pályánál lefagy a gép!
    Egész játék alatt egyszer sem csinálta,itt a végén pedig széttossza az agyamat!
    Vissza vettem grafikát,hangot,de akkor is.
    Esetleg volt ilyesmi másnál is,netán valami megoldás?
    Előre is köszi!
  • Nemcso
    Ez így van, de a fíling akkor is ahhoz hasonlatos.
  • Qwerty4
    a Thief 3-ba jobb volt a hasonló rész azért egy jó pár fokkal, ha már hozzá hasonlítottad
  • Nemcso
    Aki szereti az alapjátékot, annak mindenképpen érdemes végigtólni ezt is. Akinek fentartásai voltak az alappal, az ne kezdejen hozzá.
    Hangulat, zene, zörejek ugyanúgy a toppon vannak ebben is, az ellenfelek MI-je is nagyon ott van.
    A "befejezés" olyan, mitha elfogyott volna a tinta a forgatókönyv írójának tollából... szóval várható(?) a folytatás.

A korházi "diliházas" jelenetről kapásból a Thief3 hasonló része ugrott be. ( jelen és múlt átmosódása...nagyon tetszett :) )
  • ibrik
    Innen töltsd le a jó crack-et: http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_fear.shtml
  • Atosz79
    Hi!

A Reloaded verzió hibát észlel és leáll, majd ilyen hibaüzit dob ki: R6025 - pure virtual function call.

A procyon-os verzió meg: Original disc could not be found or authenticated... Mit csináljak? Segítsetek légyszi!
    Köszi!
    A.
  • ppk
    na végigjátszottam , fu de gagyi vége lett . . . . .
  • CyrSyS
    Sziasztok! Én mindig is szerettem az FPs játékokat. De hadd mondjam el hogy a FEAR egyszerűen a legjobb és nem azért mert jó grafikájú, és mert hogy a AI-ja is nagyon odavág, hanem ahogy az egész tálalva van. Zenei aláfestés 1. osztályú. Én annyira beleéltem magam hogy igencsak párszor megugrottam a székbe meg belelöttem saját árnyékomba. Ezt csak is este jó játszani és lehetőleg hangosan (persze ne úgy hogy mindenki azt hallja még a szémszéd utcába is). Ekkor van az igazi feelingje.
    Nos miután végig vittem High diff-en a simát és a kieget lenne egy kérdésem. Az hogy nem értem kieg végén lévő storyt. Most a bátyám ugye él a kiegészítőbe őt nem öltem meg újra. A kislány sem tünt el-----> nem értem azt a részt mikor megint látomásom lesz a korház azon részén mikor a hullatároló hütő egyik ajtaja nyitva van és felül a csaj. A látomásom során azt látom hogy a kislány és az egyik csaj egyesül egy fénybe a legvégén, majd visszatérek a rendes valóságba, vér sehol és mondja hogy menjek vissza a liftbe és jön az epilógus. Hát nagyon nem értem azt a részt. Azt hittem végre telenyomhatom ólommal de nem :( Erről kéne információ nekem.
  • Seth
    reloaded crack-kel az is megy
  • bauer15
    hello biztos volt már róla szó de mien program is kell a unleasshed verzióhoz?
  • Davidsned
    Az a paródia, nem? :)
  • ibrik
    P.A.N.I.C.S.
  • Hellsing47

ez a kép jó lenne banner-nak???
    most találtam
  • Hoz_Hun
    Igazándiból így kéne.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Spoiler szöveg
  • Hoz_Hun
    Eh... hát az amikor lelővöd a végét(vagy egy érdekes részt). Azaz, ha valami olyasmiről írsz, ami elárul dolgokat a történetről az olyanoknak akik még nem tartanak ott a játékban és így jelentősen veszítenek az élvezetből.
    Ezért ha ilyet írunk, (pl a játék végét) akkor előtte felírjuk hogy SPOILER (angol eredetű szó) kihagyunk pár sort és akkor írjuk be. Így azok akik nem játszották végig ezt a hozzászolás részt átugorják és nem olvasnak el véletlenül sztorit leleplező dolgot.
  • human8
    hello ittis hoz_hun...nagyon hülye kérdés : mi az a spoiler ?
  • Hoz_Hun
    Óvatossan a Spoiler-ral. :)
  • human8
    amúgy nincs nekem nincs para a befejezéssel....
    újból nincs vége a játéknak....
    a 2.rész ami már nem FEAR lesz hanem valami másnevű (FAER):)
    abba gondolom a halott városba ébredsz...és valami még szörnyűbb dolgot fogsz majd látni, ugyanis Paxtonék nem murdeltek ki.....
    amúgy osztom AtiRadish véleméynét...valóban jobb így, hogy nem a Őszibarackra lövöldözünk AT 14-el, hanem egy korrekt eksön a végén....
    na cső cső
  • human8
    szevasztok....
    nem bírtam tovább.....bementem az 576-ba és megvettem.....
    ááááááááááá
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. A kieg történetét számomra elszúrták. Pedig nagyon tetszett ahogy folytatták, de aztán szétcseszték a történetet.
  • AtiRadish
    Egyiknek se happy end a vége, szal akkora egetrengető különbség nincs. A kiegben nekem jobban tetszett az utolsó pálya, sokkal jobb volt h. egy csomó katonát kellett alázni, minthogy Almára (körtére:D) lövöldözz a kispisztollyal.
  • Andrásss
    Hi all!Most játsottam végig a gamét.Hogy lehet ennyire $z@r befejezést összehozni?Amennyire jó volt az alap befejezése ez annyira .........Mit gondoltok ti?
  • Hellsing47
    és a kieg-et is felraktad??mert azt nem irtad :D
    csak hogy a pöcsöt felraktad és crackelted
    amugy Seth jol mondja...van a FEAR-en belül egy FEAR XP mappa..ott van az eredeti exe...