F.E.A.R. Extraction Point

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemcso
Aki szereti az alapjátékot, annak mindenképpen érdemes végigtólni ezt is. Akinek fentartásai voltak az alappal, az ne kezdejen hozzá.
Hangulat, zene, zörejek ugyanúgy a toppon vannak ebben is, az ellenfelek MI-je is nagyon ott van.
A "befejezés" olyan, mitha elfogyott volna a tinta a forgatókönyv írójának tollából... szóval várható(?) a folytatás.

A korházi "diliházas" jelenetrõl kapásból a Thief3 hasonló része ugrott be. ( jelen és múlt átmosódása...nagyon tetszett 😊 )

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hi!

A Reloaded verzió hibát észlel és leáll, majd ilyen hibaüzit dob ki: R6025 - pure virtual function call.

A procyon-os verzió meg: Original disc could not be found or authenticated... Mit csináljak? Segítsetek légyszi!
Köszi!
A.
ppk
na végigjátszottam , fu de gagyi vége lett . . . . .<#banplz><#banplz><#violent><#boxer><#levele><#gunyos1><#fejvakaras><#csodalk><#duhos2>

Powerball!!!

Sziasztok! Én mindig is szerettem az FPs játékokat. De hadd mondjam el hogy a FEAR egyszerûen a legjobb és nem azért mert jó grafikájú, és mert hogy a AI-ja is nagyon odavág, hanem ahogy az egész tálalva van. Zenei aláfestés 1. osztályú. Én annyira beleéltem magam hogy igencsak párszor megugrottam a székbe meg belelöttem saját árnyékomba. Ezt csak is este jó játszani és lehetõleg hangosan (persze ne úgy hogy mindenki azt hallja még a szémszéd utcába is). Ekkor van az igazi feelingje.
Nos miután végig vittem High diff-en a simát és a kieget lenne egy kérdésem. Az hogy nem értem kieg végén lévõ storyt. Most a bátyám ugye él a kiegészítõbe õt nem öltem meg újra. A kislány sem tünt el-----> nem értem azt a részt mikor megint látomásom lesz a korház azon részén mikor a hullatároló hütõ egyik ajtaja nyitva van és felül a csaj. A látomásom során azt látom hogy a kislány és az egyik csaj egyesül egy fénybe a legvégén, majd visszatérek a rendes valóságba, vér sehol és mondja hogy menjek vissza a liftbe és jön az epilógus. Hát nagyon nem értem azt a részt. Azt hittem végre telenyomhatom ólommal de nem 😞 Errõl kéne információ nekem.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Seth
reloaded crack-kel az is megy

PSN ID.: Beegabor

bauer15
hello biztos volt már róla szó de mien program is kell a unleasshed verzióhoz?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Az a paródia, nem? 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

ibrik
P.A.N.I.C.S.

ez a kép jó lenne banner-nak???<#vigyor3>
most találtam<#wilting>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Igazándiból így kéne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Eh... hát az amikor lelõvöd a végét(vagy egy érdekes részt). Azaz, ha valami olyasmirõl írsz, ami elárul dolgokat a történetrõl az olyanoknak akik még nem tartanak ott a játékban és így jelentõsen veszítenek az élvezetbõl.
Ezért ha ilyet írunk, (pl a játék végét) akkor elõtte felírjuk hogy SPOILER (angol eredetû szó) kihagyunk pár sort és akkor írjuk be. Így azok akik nem játszották végig ezt a hozzászolás részt átugorják és nem olvasnak el véletlenül sztorit leleplezõ dolgot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hello ittis hoz_hun...nagyon hülye kérdés : mi az a spoiler ?
Óvatossan a Spoiler-ral. 😊

amúgy nincs nekem nincs para a befejezéssel....
újból nincs vége a játéknak....
a 2.rész ami már nem FEAR lesz hanem valami másnevû (FAER)😊
abba gondolom a halott városba ébredsz...és valami még szörnyûbb dolgot fogsz majd látni, ugyanis Paxtonék nem murdeltek ki.....
amúgy osztom AtiRadish véleméynét...valóban jobb így, hogy nem a Õszibarackra lövöldözünk AT 14-el, hanem egy korrekt eksön a végén....
na csõ csõ
szevasztok....
nem bírtam tovább.....bementem az 576-ba és megvettem.....
ááááááááááá
Egyetértek. A kieg történetét számomra elszúrták. Pedig nagyon tetszett ahogy folytatták, de aztán szétcseszték a történetet.

AtiRadish
Egyiknek se happy end a vége, szal akkora egetrengetõ különbség nincs. A kiegben nekem jobban tetszett az utolsó pálya, sokkal jobb volt h. egy csomó katonát kellett alázni, minthogy Almára (körtére😄) lövöldözz a kispisztollyal.

Hi all!Most játsottam végig a gamét.Hogy lehet ennyire $z@r befejezést összehozni?Amennyire jó volt az alap befejezése ez annyira .........Mit gondoltok ti?
és a kieg-et is felraktad??mert azt nem irtad 😄
csak hogy a pöcsöt felraktad és crackelted <#idiota>
amugy Seth jol mondja...van a FEAR-en belül egy FEAR XP mappa..ott van az eredeti exe...

Seth
hogyne lenne. A fear-en belül xp mappa a ha jól emlékszem (már nncs fenn,nem tom ellenõrizni)

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!

Hogy kell elindítani?Felraktam az eredetit, majd a 107-es patchet majd crackeltem,
bár ez furcsa mert a 2, cd-n van egy "fearxp.exe" de ahova feltelepült a játék
ott nincs ilyen file, tehát nincs mit felülírni.Na ezt a file-t elindítom ,és
"program szabálytalan müveletet hajtott végre ezért leáll...bla,bla".
A 6.9-es Catalyst van fent.Mi a baj?Please help?
bazz..télleg :S

pedig én is eléggé azok ellen vagyok akik lelövik a végét!!=/

sry

ibrik
Nem mindegy, hogy melyik patch-et rakod fel, mert mindegyikbõl van UK és US verzió.

ibrik
Elég taplóság volt tõletek így tele-spoilerezni a topikot... <#ejnye1>

Hi! Lenne 2 egyszerü kérdésem: az egyik hogy miért lehet az hogy FEAR rendszeresen befagy? A képernyö bekockásodik és annyi

A másik meg az hogy fel akarom reakni EP-t de az 1.07-es angol pechre azt irja ki hogy ez csak angol verzióju játékhoz valo. De 1.01/1.02 angol-t minden szó nélkül felrakja
Qwerty4
Nem vagy egyedül, senki sem értette a végét...ahogy tapasztaltam, csak találgatások voltak, talán kiderül a lényeg a következõ részbõl.

Qwerty4

Qwerty4
Ilyen hamar megszerezted?<#wow2>És jó éjt + annál jobb szórakozást, az lesz sztem.<#smile>Ja és aztán gyere a Condemned topicba, van ott még pár jófej emberke, akivel jól el lehet beszélgetni a játékról
!

Qwerty4

Condemned jó...bár a vége sztem kicsit hülye lett..lehet azért mert nem értettem 😄

Most telepítem a Condemned-et. Kivánj szerencsét, meg "jó éjszakát". 😊

becseszne ha egy "kis" robbanástol kinyiffanánk jó pár golyot meg a démonok támadásiat meg kibirjuk..bár hardon ezekt se sokáig 😄D
ja meg a a szivünk is erös lehet 😄

Ha meghaltál volna biztos nem jött volna a stáblista. 😄
De ha minden igaz a karakter sem halt meg... 😊

2007 Q1

de lehet hogy van már pontos dátum is

Qwerty4
Igazad van, nem haltunk meg, ha már 2 ember mondja akkor biztosan nem.Valószínû ha meghaltam volna nem jött volna a stáblista.Viszont volt olyan játék már, hogy a végén meghaltunk:pl. Chaser vagy Contrack JACK.
Amúgy észrevettétek-e, hogy a mozgásért magyar emberek voltak felelõsek, ebbe is benne van a magyar kéz munkája.<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Mikor lesz a következõ MoH pc-re?Azokat én is imádtam, az egész medalt kivittem ami pc-re megjelent, modokkal nem foglalkoztam, nem is tudom léteznek-e.

Qwerty4

Hehe lehet.

Qwerty4
én is úgy tudom, hogy Fettel

Qwerty4

fettler???
én azt hittem hogy simán fettel 😄

Akkor feltlétlen megnézem ezt a Condemned-et. 😊

Azért a SPIOLERT ide írom

Szerintem se haltunk meg. Én ki sem értem a helikopterhez, csak a heli leszállópálya ajtaját nyitottam éppen mikor felrobbant. A lökéshullám végigrepített a folyosón és nekicsapódtam a falnak. Ennél zúzosabbat is túlétem már, ráadásul aztán Fettler dumálása közepedte félkómásan feltápászkodtam és kivánszorogtam a heli leszállóra és akkor pillantjuk meg a várost, amit a végefõcim alatt látunk.
Nekem az se esett le hogy Almával valami lesz csak annyi hogy egyessült a gyerek meg a "felnõtt" énje (azaz a 8 éves meg a 15 éves, vagy a jó meg a rossz fele, vagy kinek mi jön le). Fettler életben maradása határozottan zavart, szívessen kiloccsantottam volna az agyát mégegyszer (hja az elõ részben de szép is volt).

ja..igen 😄
elirtam 😄

nekem teccett ez is 😊

hált lájf ism ott van a kedvenceim között..de annyira nem várom az ep 2-t..
inkább az uj MoH,BiA és UT rész izgat 😄
bár addig videokarit kellenne cserélnem 😄
ezt is még épphogy eltudtam futtatni 😄

Qwerty4
Elõbb inkább FEAR 2 kellene, nem?De a kieg. után én már nem igazán várom, egy játékot várok csak, az pedig a HL 2 - Ep 2.

Qwerty4

remélem lesz FEAR 3 bár...abban már hol lenne ,maga a cim??😄D
hisz anyánk eltünt..nem lesz ki ijesztgessen minket...bátyánktól meg nem lehet megijedni xDD

azt már csak ki kéne nyirni vhogyan 😄

Qwerty4
aha értem, nem figyeltem meg...<#pardon1>

Qwerty4

igen..de utána mutatta ahogy a vértocsa közepén fetámaszkodunk...

Qwerty4
miért felálltunk?<#confused>én úgy emlékszem hogy jött egy rakéta majd elvitte a helikopterben várakozó FEAR csapatot velünk együtt

Qwerty4

mármint ugy értem hogy annak a városrésznek annyi amit mi láttunk 😄 totálban lángokba hever..
de ha meghaltunk akkor hogy álltunk fel???<#wilting>

Qwerty4
a városnak nem lett annyi csak kicsit lerombolták, mi pedig meghaltunk, én azt vettem ki belõle hogy ez egy nagy háború kezdete...
tényleg nem tudtok valahol a neten egy storylinot vagy hogy is nevezik, lehet angol nyelven is, talán abból kiderülne, hogy mi is a pontos igazság

Qwerty4

egyébként a végén akkor most mivan???csak én nem értettem teljesen??
annyi az egész városnak meg Almának és kész???
pedig arra számitottam hogy Paxton is legyakjuk 😄

Qwerty4
az igaz<#smile>

Qwerty4