F.E.A.R. Extraction Point
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hangulat, zene, zörejek ugyanúgy a toppon vannak ebben is, az ellenfelek MI-je is nagyon ott van.
A "befejezés" olyan, mitha elfogyott volna a tinta a forgatókönyv írójának tollából... szóval várható(?) a folytatás.
A korházi "diliházas" jelenetrõl kapásból a Thief3 hasonló része ugrott be. ( jelen és múlt átmosódása...nagyon tetszett 😊 )
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A Reloaded verzió hibát észlel és leáll, majd ilyen hibaüzit dob ki: R6025 - pure virtual function call.
A procyon-os verzió meg: Original disc could not be found or authenticated... Mit csináljak? Segítsetek légyszi!
Köszi!
A.
Powerball!!!
Nos miután végig vittem High diff-en a simát és a kieget lenne egy kérdésem. Az hogy nem értem kieg végén lévõ storyt. Most a bátyám ugye él a kiegészítõbe õt nem öltem meg újra. A kislány sem tünt el-----> nem értem azt a részt mikor megint látomásom lesz a korház azon részén mikor a hullatároló hütõ egyik ajtaja nyitva van és felül a csaj. A látomásom során azt látom hogy a kislány és az egyik csaj egyesül egy fénybe a legvégén, majd visszatérek a rendes valóságba, vér sehol és mondja hogy menjek vissza a liftbe és jön az epilógus. Hát nagyon nem értem azt a részt. Azt hittem végre telenyomhatom ólommal de nem 😞 Errõl kéne információ nekem.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
\"Hard to see, the dark side is.\"
ez a kép jó lenne banner-nak???<#vigyor3>#vigyor3>
most találtam<#wilting>#wilting>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezért ha ilyet írunk, (pl a játék végét) akkor elõtte felírjuk hogy SPOILER (angol eredetû szó) kihagyunk pár sort és akkor írjuk be. Így azok akik nem játszották végig ezt a hozzászolás részt átugorják és nem olvasnak el véletlenül sztorit leleplezõ dolgot.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
újból nincs vége a játéknak....
a 2.rész ami már nem FEAR lesz hanem valami másnevû (FAER)😊
abba gondolom a halott városba ébredsz...és valami még szörnyûbb dolgot fogsz majd látni, ugyanis Paxtonék nem murdeltek ki.....
amúgy osztom AtiRadish véleméynét...valóban jobb így, hogy nem a Õszibarackra lövöldözünk AT 14-el, hanem egy korrekt eksön a végén....
na csõ csõ
nem bírtam tovább.....bementem az 576-ba és megvettem.....
ááááááááááá
csak hogy a pöcsöt felraktad és crackelted <#idiota>#idiota>
amugy Seth jol mondja...van a FEAR-en belül egy FEAR XP mappa..ott van az eredeti exe...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PSN ID.: Beegabor
Hogy kell elindítani?Felraktam az eredetit, majd a 107-es patchet majd crackeltem,
bár ez furcsa mert a 2, cd-n van egy "fearxp.exe" de ahova feltelepült a játék
ott nincs ilyen file, tehát nincs mit felülírni.Na ezt a file-t elindítom ,és
"program szabálytalan müveletet hajtott végre ezért leáll...bla,bla".
A 6.9-es Catalyst van fent.Mi a baj?Please help?
pedig én is eléggé azok ellen vagyok akik lelövik a végét!!=/
sry
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A másik meg az hogy fel akarom reakni EP-t de az 1.07-es angol pechre azt irja ki hogy ez csak angol verzióju játékhoz valo. De 1.01/1.02 angol-t minden szó nélkül felrakja
Qwerty4
!
Qwerty4
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ja meg a a szivünk is erös lehet 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De ha minden igaz a karakter sem halt meg... 😊
de lehet hogy van már pontos dátum is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy észrevettétek-e, hogy a mozgásért magyar emberek voltak felelõsek, ebbe is benne van a magyar kéz munkája.<#smile>#smile>
Qwerty4
Qwerty4
én azt hittem hogy simán fettel 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerintem se haltunk meg. Én ki sem értem a helikopterhez, csak a heli leszállópálya ajtaját nyitottam éppen mikor felrobbant. A lökéshullám végigrepített a folyosón és nekicsapódtam a falnak. Ennél zúzosabbat is túlétem már, ráadásul aztán Fettler dumálása közepedte félkómásan feltápászkodtam és kivánszorogtam a heli leszállóra és akkor pillantjuk meg a várost, amit a végefõcim alatt látunk.
Nekem az se esett le hogy Almával valami lesz csak annyi hogy egyessült a gyerek meg a "felnõtt" énje (azaz a 8 éves meg a 15 éves, vagy a jó meg a rossz fele, vagy kinek mi jön le). Fettler életben maradása határozottan zavart, szívessen kiloccsantottam volna az agyát mégegyszer (hja az elõ részben de szép is volt).
elirtam 😄
nekem teccett ez is 😊
hált lájf ism ott van a kedvenceim között..de annyira nem várom az ep 2-t..
inkább az uj MoH,BiA és UT rész izgat 😄
bár addig videokarit kellenne cserélnem 😄
ezt is még épphogy eltudtam futtatni 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Qwerty4
hisz anyánk eltünt..nem lesz ki ijesztgessen minket...bátyánktól meg nem lehet megijedni xDD
azt már csak ki kéne nyirni vhogyan 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Qwerty4
de ha meghaltunk akkor hogy álltunk fel???<#wilting>#wilting>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
tényleg nem tudtok valahol a neten egy storylinot vagy hogy is nevezik, lehet angol nyelven is, talán abból kiderülne, hogy mi is a pontos igazság
Qwerty4
annyi az egész városnak meg Almának és kész???
pedig arra számitottam hogy Paxton is legyakjuk 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬