• totya4
    Olvasgatom a hsz-eket, érdekes arra nem sok reagálás érkezett amit írtam hogy maga a bibilia is csak egy mese, éppen ezért hogy jön valaki ahhoz hogy egy másik mesét leminősítsen azért mert egy régebbi mese mást mond :)
    Talán azért nem jött rá kellő sokaságú válasz mert ebbe nem lehet belekötni. Igaz ebben a topicban és máshol sem nem a betiltást követelők vannak többségben...

Na látok ismét egy súlyosan beteg fanatikust : #307
    Azért jó ha valaki sokat ír meg elég pontosan feltérképezhető belőle az illető jellemképe, röviden én amit leszűrtem belőle, tehát amit ír rövidítve :

"Én vagyok a legjobb. Rajtam kívül mindenki hülye. Főleg, aki nem keresztény. Az meg pláne aki kritikával meri illetni a SZENT Egyházat. Ócska kis fogyasztók vagytok. Én persze nem, mert én úgy veszem a kenyeret a boltban, hogy bennem van isten szellemisége ezáltal magasabb szinten vagyok mint ti. Úgy általában mind hülyék vagytok, mert én vagyok a legjobb, tehát nálam ti csak hülyébbek lehettek... mert én másképp látom a világot, és biztos hogy ahogy én látom az a jó, ti meg mind hülyék vagytok. Ezenkívül rajtam kívül mindenki hülye".

:)

Az egyház "szidása" szerintem nem minősíti negatívan az embert, hiszen komplett egyházak jöttek létre mert a diktatórikus katolikus erőszakszervezet egyházzal nem értettek egyet. Ők is mind hülyék? Annak idején csak tovább kellett volna lépni, és a katolikus egyházat megszüntetni, a vatikánt meg bezúzatni, a területet beszántani és felhinteni sóval.

#381 -es hsz-el egyetértek.
    Aki egy szigeten él boldogan, másnak nem ártva, biztos hogy a mennybe jut.
    Igaz, nincs benne az az önhitt "én vagyok a legjobb" öntudat mint a kedves #307-es orvosi esetben.

A keresztény tanítások jó része sík hülyeség egyébként. Az, hogy valaki elkövet valamit, de megbánva bűnét nagyobb dicsőségben részesül mint az, aki a belét kidolgozza, az agyrém. Arra sarkallja a keresztényt, hogy ha bűn lehetősége felmerül, kövesse el, bánja meg, míg egy nem keresztény nagyobb eséllyel nem követi el a dolgot mert tudja hogy rossz. Érzi. Nem tanítják neki, hanem érzi, tudja. Van becsülete.
    Tehát van alapja annak a véleménynek is aki azt figyelte meg hogy a magukat kereszténynek valló emberek mint rosszabbak lennének mint a nem keresztények. És akkor jön egy #307-es aki meg egyenesen lehülyézi azt aki nem keresztény, sőt azt mondja, hogy annak nincs kultúrája, nincs gyökere nincs semmilye, csak egy tahó paraszt :)
    Igazából egy idő után összemosódhat a tanultak és a saját vélemény tudat, és a keresztény előbb utóbb az összes elképzelését azza fogja alátámasztani hogy "én nekem van igazam mert én keresztény vagyok".
    Nem azt mondom hogy ez mindenkinél így van, vagy bárkinél is így van, de tény hogy vicces ha valaki mint keresztény azt árasztja magáról hogy ő különb más embernél. Egy fikarcnyit sem különb. Én se vagyok egy fikarcnyival sem különb az itt hozzászólók bármelyikénél sem. Persze attól függetlenül mondom hogy a #307-es egy orvosi eset. :) Ez is éppúgy élettapasztalat, mint ahogy ő állítja hogy azt figyelte meg aki nem vallásos az tahó paraszt.

Figyeljétek meg egyébként ez a sok hsz miért keletkezett. Azért mert volt egy hír, hogy az egyház bojkottál egy filmet. Tehát ki miatt van ez a sok ádáz vita? Az egyház miatt. Ő csinálta mindezt, ezt a torzsalkodást, vagdalkozást, veszekedést. Namost egy valóban Jézusi tanításokon alapuló szervezet vajon tenne-e ilyet?

Nem tenne.