• Equ
    "Sosem értettem a fórumokon azokat az embereket akik ilyen körcsösen védik az MS-t és minden mást fikáznak ezerrel."

olvasd el az indokokat, nézd meg a videókat, aztán rájössz... Én nem az ms-t védem, hanem bizonyos programokról bizonyítom be, hogy mennyi sületlenséget hordtok össze róla... (lásd memóriahasználat, tudásbeli különbség stb-stb)

"Nekem mindíg is jobban tetszett az ha néhány jól kitalált parancsot megfelelően kombinálva oldok meg problémát."

Bár az oo, is ugyanazt az utat követi, mint a ms (valójában csak másolja több kevesebb sikerrel a ms megoldásait, csak éppen olyan jó 10 évvel le van maradva mögötte) de te nyugodtan ismételgesd csak kombinálva az egyszerű parancsokat. Mondjuk egy 1000 cimzettes körlevélnél, irogasd csak meg kézzel...
    De nyugodtan írd le mely parancsok feleslegesek az office-ban, amit szerinted jobb lenne kézzel x lépésben megcsinálni (és hogy annak mi is lenne az előnye), mert ez megint csak egy nagy lózung volt bármiféle konkrétum nélkül...

"A MS mindíg a "Csináljunk egy nagy programot amibe beleteszünk minden elképzelhető szituációra egy menüpontot" elvet követi, ezzel pusztítva a felhasználóik kreativitását. "

Ez szintén azért vicces, mert az oo is pont ezt csinálja, csak 10 éves lemaradással kullog a ms után