Equ#134
"Az OOo adatbázis kezelője (ami számomra valami érthetetlen okból lett megcsinálva) alig használható."
jó ezügyben mondjuk én se fújnék fanfárokat az access kapcsán, de nem is olyan kulcsfontosságú komponens...
"Most, hogy már sok usernek 2-3 GHz-es gépe van nem olyan vészes ez a sebsség kérdés. "
Hát a videók 3 gigás gépen készültek, hogy kinek mi a lassú az valóban egyéni kérdés...
"A home usernek meg olyan szinten megfelelő az OOo, hogy mindenféle jedi trükk nélkül szerkesztettem be vele egy egész könyvet"
Szintén mutattam ezügyben egy videót, igaz nagyobb terjedelemben, 1400 oldalas natív doksi, jó fél percet kellett várni egy egyszerű beleirás után, hogy az oo elmentse, ugyanez word-ben 2 mp volt (memóriafoglalás ms officeon 35mb, oo-ban 110 mb) ezek önmagukért beszélnek. Megnyitása hasonló. Aki képes így komoly munkát végezni, annak gratulálok a türemléért, nem sok ember mondhatja el magáról, hogy ennyire ráérjen.
"Szóval szerintem home usernek kielégítő a tudása."
A tudás tulságosan relativ, mindenki másra használja, ami nagyon nem kielégítő, felhasználástól függetlenül az a memóriapazarlása és a lomhasága.