• TH448
    Huhh, itt már megint mi megy...
    Azért érdekes volt, hogy a fórum elején vmelyik linuxos úgy kezdte, hogy véleményt mondott, és jött az ellentábor, azonnal le lett ugatva, majd pedig jött a digitális háború...
    Hogy lehetnek emberek ennyire elvakultak?
    Mind a 2-nek van pozitív és negatív oldala, egyik sem tökéeletes, ennyi.
    Nekem pl. egy manapság kiemelkedőnek semmiképp nem nevezhető gépem van (3gHz p4, 512 ram,...) és mind a 2 megoldás megy (csúnya is lenne, ha nem :) ). Viszont alapból office-ból elég tudásban akár a 97. Jó, volt penne pár bug, amit utána javítottak, de ezen kívül max a sablonok terén van sok olyan újítás, amit esetleg használok, és ezzel szerintem a felhasználók 99%-a így van. És most meg azzal jön a cikk, hogy egy átlagos gépen lassú lehet az excel? Hááát...
    Openofficról meg nem értem, miért szidják ennyien. Ingyenes. Várjunk, ezt kiemelem: INGYENES!! Még office jóóópár 10e forintocska. Mindenki hozzárakhat valamit oo-hoz, sokan csinálják hobbiból, mindenki tudja, hogy mennyire nem tökéletes, bár mostanság már elég korrekt, tényleg szövegkiegészítés elég jó feature tud lenni. Ezen kívül mostmár rendesen kezeli office dokumentumokat is.
    Persze, ez a linuxos felfogás, hogy kapsz egy nem teljesen működő dolgot, meg egy több oldalas howto-t, hogy csináld meg. Jah, és hogy gyorsabb meg ilyenek. Hát, win gyorsabban feláll, meg jóval egyszerűbb kezelni (hülye is tudja), de pl. nálam is fut fejlesztőkörnyezet, sql, mail, web, ftp szerver, szóval winben hány segédprogi is kellene mindehez? Linux meg fapados. Már csak pár mac-es kellene, aztán free for all. :D
    Már előre várom a Avalon-XGL csatákat. :D:D:D:D