strogg#113
Nem fröcsögtem. Tényleg így van. Ha egy ember leírja, hogy ez-és ez nem tetszett/idegesített ezért, meg ezért, akkor el tudom fogadn ia véleményét.
Equ: azt hiszem pont neked nem kell magyaráznom, hogy egy termékvonalat a cégedhez mennyire körülményes bevinni.Egyik office-ról átállni a másikra (legyen az OOo -> m$ office vagy m$ -> m$ új verzió) alapos körültekintést tud igényelni. Kompatibilitás, alkalmazott betanítása (mert a legtöbb a gépet sem tudja bekapcsolni), vas bővítés (ha szükséges),stb.. (hogy csak az alapokat említsem). Ez mind pénze kerül. Az Office license csak egy része a költségnek. De ezt sem kell magyaráznom. És mindezt azért, hogy gizike előtt legyen egy ful lfelszerelt office csomag, amikro a mentés másként is gondot okoz neki. Erre mondtam, hogy marketing. Meg kell őket győzni bármi áron, hogy megéri vállalni az átállási költségeket. (Amiről a legtöbb esetben nem vagyok meggyőződve, hogy valóban megéri)
Ez nem fröcsögés. Nem szokásom fröcsögni. LEhet ez egy újszerű wines szokás, abban a közösségben amiben mozgok nem az:))