• eloim
    #9984
    Sziasztok!

    Nosztalgia jelleggel a héten beszereztem a játékot (az első rész nagy kedvenc volt), és nem is csalódtam eddig benne. Egy SW-re esett a választásom, azon belül is az astral lord lesz a fő irányvonal. Viszont felmerült bennem néhány kérdés, egyrészt az eddig játékkal töltött idő alapján, másrészt meg a különböző fórumokon olvasottak miatt:

    1. MIlyen weapon masteryt érdemes választani? ahgoy elnéztem az endgame legendary/uniqe fegyókat, a kétkezes "hafted weaponok" tűntek elég erősnek, ugyanakkor nagy okosan már kiválasztottam a sword ill. pole masteryt is... Melyikre érdemes ráfeküdni? még a játék elején vagyok, úgyhogy egy újrakezdés még belefér :)

    2. A fegyókon van egy olyan infó, hogy atk. speed. A negatív érték gyorsabb vagy lassabb atk.speedet jelent? (alapjáraton azt mondanám, hogy lassabb, de nem tudtam lecsekkolni, mert nem találtam még iylen fegyót) Esetleg dual-wield?

    3. Van értelme felöltözni "chance to find valuables" cuccokba?

    4. A blacksmith és alchemy skilleket érdemes fejleszteni?

    5. MIlyen skillekre (combat, offensive, deffensive, general) érdemes még pontokat tolni? Tudom, hogy a skilleknél mindenki saját ízlésvilága szerint garázdálkodhat, viszont nem biztos hogy minden skillnek haszna lesz az endgame során, itt inkább a must have skillekre gondolok.

    A válaszokat előre is köszi :)