10030
  • Nandor1988
    Carmageddon minden Bosst csapkodni kell míg meg nem döglik.
  • Nandor1988
    Attack speed, ha +ba van, akkor gyors ezt a fegyo loréjéval növeled, ha minuszba, akkor lassabban csapkodsz vele. Dual wield, Astral lord nak feleslegs. Az előbb leírtak miatt. (Egyébként az malovelent championom is azzal megy.)
  • Nandor1988
    Ez az alap, malevolent és death lord buffjainak nagy része hatástalan a csontijaidra. Kivéve:

A rousing commandot, akkor ha 3. nak a partysat választod, és a augmenting guidon.

Többire nincs nagy szükséged, mivel annyi defed meg evade chanced lesz, hogy csak nah + csontik is bevédenek...

Én esetleg spell resist helyett raknám be és mellette a reflective emanationt használnám, ami még jobban meg dobná a karid blokját.

• Nandor1988
    Eloim! Mivel az astral lord síkot választottad, ahol alapjáraton mindenki a 4 csontira támaszkodik, ezért teljesen fölösleges a tactic lore bármilyen weopen mastery és a combat discipline is. A zöld skillek közül én a legjobbnak az enchant perceptiont tartom, de azt is csak akkor, ha van 1 + helyed a semmire. Ha már azt az ágat nyomatod, akkor kövik kellenek.

1. astral lord focus.
    2. astral lord lore.
    3. concetration.
    4. ancient magic.
    5. armor lore.

innentől fogva rád van bízva mit választasz.

Dehogy még életképessebb legyen.
    6. constitution (hpt hp regent növeli.)
    7. thougness (növeli az armorodat és csökkenti az ellenfél dmgjet)
    8. shield lore. (Mivel úgy se fogsz nagyon ütni vele, ezért egy kezes fegyóval érdemes menni + pajzs.)
    9. combat reflex. (Ami a kikerülést növeli és a crit ütések esélyét csökkenti minden támadással szemben.)
    10. Spell ressist. (Ami egy nagyon hasznos életszívós ellenfelek és különböző bénítások ellen. Csökkenti a spell crit esélyt és növeli a resistedet. Igaz, hogy ugrással a bénításokból simán kikerülsz, de későbbiekben nagyon hasznos tudd lenni.)
  • Carmageddon
    Most ki kell nyírnom egy nagy dögöt a hegy belsejében azt hogy tudom kinyírni?
  • eloim
    A dual wieldes rész az 1. kérdéshez tartozik :)
  • eloim
    Sziasztok!

Nosztalgia jelleggel a héten beszereztem a játékot (az első rész nagy kedvenc volt), és nem is csalódtam eddig benne. Egy SW-re esett a választásom, azon belül is az astral lord lesz a fő irányvonal. Viszont felmerült bennem néhány kérdés, egyrészt az eddig játékkal töltött idő alapján, másrészt meg a különböző fórumokon olvasottak miatt:

1. MIlyen weapon masteryt érdemes választani? ahgoy elnéztem az endgame legendary/uniqe fegyókat, a kétkezes "hafted weaponok" tűntek elég erősnek, ugyanakkor nagy okosan már kiválasztottam a sword ill. pole masteryt is... Melyikre érdemes ráfeküdni? még a játék elején vagyok, úgyhogy egy újrakezdés még belefér :)

2. A fegyókon van egy olyan infó, hogy atk. speed. A negatív érték gyorsabb vagy lassabb atk.speedet jelent? (alapjáraton azt mondanám, hogy lassabb, de nem tudtam lecsekkolni, mert nem találtam még iylen fegyót) Esetleg dual-wield?

3. Van értelme felöltözni "chance to find valuables" cuccokba?

4. A blacksmith és alchemy skilleket érdemes fejleszteni?

5. MIlyen skillekre (combat, offensive, deffensive, general) érdemes még pontokat tolni? Tudom, hogy a skilleknél mindenki saját ízlésvilága szerint garázdálkodhat, viszont nem biztos hogy minden skillnek haszna lesz az endgame során, itt inkább a must have skillekre gondolok.

A válaszokat előre is köszi :)
  • Carmageddon
    Nem kellett volna crackelni csak ennyi volt a baja
  • Carmageddon
    orcsystem.dll
    Az indításkor letöltöttem ezt a dll-t és nem indul vele.
  • cikasz
    Ha itthon Magyarul jelenik meg valami nem fog senki bajlódni a Magyarítással.
    3000 ft.-
  • Carmageddon
    Ja mert angolul szedtem le mivel a magyar verzióban meg a dvd 2-ben a 8-as és 53-as rar hibásan töltötte le a torrent, azt olyankor nem tudtam hogy újra kell indítani a letöltést.
  • cikasz
    Magyarul jelent meg. Sehonnan!
  • Carmageddon
    A magyarosítást honnan tölthetem le az alapjátéknak?
  • cikasz
    értem köszönöm
  • grebber
    Abban benne van a kiegészítő is!
  • cikasz
    Miben különbözik a gold a simától?
  • levente256
    Sziasztok.Most vettem meg steam-en s Sacred 2 gold-ot . Win 7 64bit Ultimate tökéletesen fut full frissités rajta .Remélem minél hamarabb meg lesz a magyarosítás.
  • NiGhTM4R3
    Uh, mi rosszat írtam a kedvenc kis játékodra te sacred 2 védelmezőjének dicső lovagja?
    Most ismerkednék a játékkal ezért kérdezlek titeket profikat, én is szeretném élvezni a játékot.

A kamerát nem lehet dönteni, magas felbontásban szinte élvezhetetlenül pocsékul néz ki a felirat/inventory/tárgyak, ez nem fikázás hanem tény.

De gondoltam hátha van valami mod ami ezen tud segíteni de az ilyen *ÍGY TÖKÉLETES MINDEN AHOGY VAN MERT NEKEM EZ A KEDVENCEM ÉS ELFOGULT VAGYOK* hozzászólásoddal nem tudok mit kezdeni..
  • McFrost
    Ebben a stílusban ez a játék a király, szóval inkább hagyd, mint fikázod.
  • NiGhTM4R3
    4. a kamerát nem lehet dönteni? komolyan csak közelíteni meg távolítani lehet? ez mekkora szar már :D

5. a szörnyek 'velem együtt fejlődnek'? tehát akármerre megyek mindig velem egyszintű vagy közeli szintűek lesznek a mobok?
  • NiGhTM4R3
    1, Ennyire nem lehetek vak, hogy a francba kell aktiválni a skilleket?

Alul kicsit jobbra a panelban van két kör ahova lehet a skilleket pakolni, akármivel kattintok rá nem akar aktiválódni..

2, Istenség választásnak tulajdonképpen semmi jelentősége, csak azt a spec. képességet kapjuk? (tehát én a háború istenét választottam ami megzavarja a katonákat, rátámadnak a saját társaikra is)
    Szóval történetet, karaktert nem befolyásol?

3, van valami amivel növelni lehet a betűméretet, a hátizsákom tartalmát? nincs baja a szememnek de néha közel kell hajolnom annyira pici a leírás (1680x1050 felbontásom)
  • DORSANAX
    International full patch, szerintem jó, nekem az Ice and Blood kieg lemezén is ez volt mellékelve. (a CE alapjátékomhoz is jó volt)
    Ez egy több, mint 1GB-os international patch és a magyar bolti alapjátékomhoz is jó volt (v2.0.2_v2.40-ig), bár természetesen nem arról a linkről töltöttem le, amit ajánlottam...

• cSuwwi
    csak kérdés hogy jó is-e, mert régen külön volt minden nyelvhez, így a magyarhoz is
    most jó, hogy anno bespájzoltam, mert hirtelenjében én se találtam ilyen HU patchet
  • DORSANAX
    Bocsi, itt egy link a full international patch ügyben, mert az előző nem működik:
    Ezen az oldalon megtalálod
  • DORSANAX
    Ez a legjobb megoldás

Full international patch...
  • DORSANAX
    Már nem tudtam szerkeszteni, de van egy Sacred 2 Patch v2.0.2 to v2.34.0-ig verzió is:
    Ez lenne az...
  • DORSANAX
    Íme itt van például...
  • haata
    Segítség kellene: 2.02. verzióm van, eredeti. Sehonnan nem tudom leszedni hozzá az első patchet, mindenhonnan törölték.
    Tudna valaki egy működő linket ajánlani?
  • Fehercsoki
    MÉGSEM jelenik meg a Sacred 3. Helyette egy lineáris konzolos sacred névhez egyáltalán nem méltó valamit adnak ki.
  • grebber
    A PAX Prime -on mutatják be a Sacred 3-at! Augusztus 31 és szeptember 2 között lesz a rendezvény.
  • DORSANAX
    RaveAir-től valószínűleg megkapod a global.res fájlt hozzá, amit csak ki kell cserélned...
  • gyuri860213
    sziasztok.
    angol játékhoz kellenének a magyar nyelvi fájlok. Tud valaki linket adni esetleg? keresgéltem neten de semmi. Köszönöm.
  • grebber
    Sacred 3: Sacred Citadel még előtte!

Az Ascaron hamuvá égetése után gyorsan bejelentették azért biztonságképp a Sacred 3-at Deep Silver-ék. De még előtte jön a régi stílusban oldal-szkrollozós Sacred Citadel. A vikingek módjára 3 harcos fog össze, hogy megvédjék a gonosz Lakmár Morgella elől a Szalonnás Lángost. Akció-bunyó lesz. Játszható karakterek: Safiri Warrior, Ancarian Ranger, Khukuri Shaman. Lovagolhatunk szörnyeket, irányíthatunk háborús gépeket és költhetjük a pénzünket a boltokban. Dupla ugrások, kombók és mindhárom karakter részéről Dual-Wield cserélhető fegyók várnak.

info: Hardwired
  • DORSANAX

Játszottam sokat a Sacred 1-el is, de nem is emlékeztem már erre az ending videóra.

Lényegtelen, jelenleg a monoton Dio3 mellet a Sacred 2-vel játszom. Mostanában telepítettem újra az alapjátékot az Ice & Blood kiegészítővel. Ezt legalább (single) normálisan játszhatom, mint azt említettem...
  • wedge31
    Az biztos, mivel egy az egyben a Sacred 1 ending videója.
  • DORSANAX

Kicsit szegényházi kinézete van ennek a First Trailer-nek...
  • grebber
    Nem igen emlékszem már semmire a német nyelvből,de mintha azt irnák az oldalon hogy Sacred 3 Prologe tehát szerintem csak valami felvezető.
  • wedge31
    Ez lett a Sacred 3-ból?...
  • grebber
    Sacred Citadel Oldalnézetes Sacred.

• DORSANAX
    Igen, olvastam valamelyik fórumon, hogy majd akkor indul újra a Sacred 2 is a szerveren/szervereken...