• Scouser
    Hát akkor jó, mert én 1280*1024-ben fogom játszani, mert annyit bír a monitorom. Venni fogok egy normális tápot, mert annak idején csak egy codegen tápos házra futotta, meg egy jó procihűtőt is. ez talán kijön olyan 20k-ból plusz a videokari ami olyan 36k a dual slotos változatban. A procit meg meghúzom olyan 2,8-2,9 környékére, bár most gyári hűtővel is simán tolja a 2,6-ot 40 fokos hő mellett terhelve(feszt még nem adtam rá). Mire ez összejön arra meg csak lesz valami új patch és ahogy mondtad az ATI driver is fejlődik még.

Már alig várom, mert ez a játék az amiért abbahagytam egyenlőre a WoW-ot és úgy néz ki nem is fogok rohanni november 13-án megvenni a kieget. Mondjuk ebben közrejátszik a Football Manager 2009 várható megjelenése is:)

Dante73: Nálam hiába az eredeti, volt hogy nem tudtam elindítani, mert nem engedett rákattintani a menüre. Volt hogy amikor szabályosan kiléptem "a program leállt" hibaüzenet fogadott a win-ben. Elég gyerekcipőben van ez a játék, de egy ilyen csapat mint az Ascaron, akiknek gyakorlatilag ez az egyetlen játékuk nem engedhetik meg maguknak, hogy ne javítsanak a hibákon. A kiadó siettette a játék kiadását, ez nagyon is látszik a szerverproblémából és a megjelenés napján kiadott 460mb-os patch-ből. Az amerikai megjelenés elhalasztása pedig véleményem szerint pont ezért van. Talán ők kevésbé toleránsak ezekkel a hibákkal szemben mint mi vagyunk Európaiak, nem beszélve arról, hogy amerikai szaklapoknak így nincs lehetőségük lehúzni a játékot egyenlőre.

Egyszóval egyenlőre úgy vagyok, hogy nem bírom megállni, hogy ne lépjek be a játéba, aztán játszok egy picit, majd ismét felfedezem a videokártyám gyengeségét és a játékban benne hagyott gyermeteg hibákat bugokat. Aztán felhúzom magam és kilépek. 10 perc után pedig újra kattintok az ikonra:)