10030
  • Scouser
    Nem eredeti a játékod.
  • AszSzuli
    Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyennel zavarlak benneteket, de végigolvastam a fórumot, vagy legalábbis átfutottam és nem találtam megoldást. Arról van szó, hogy lvl 13 után minden megölt ellenség után 1 xp a jutalmam, tehát gyakorlatilag értelmét veszti a játék. Mit gondoltok ez egy beépített védelem lehet, ha vki találkozott hasonlóval, vagy tudja a megoldást légyszíves jelezze, nagyon köszönöm.
  • ricsa008
    warez topik
  • Scouser
    arról szól hogy a német verzió torrenten tölthető...
  • TGWH
    Ez micsoda, és hol találom pontosan?
  • SuLtAN17
    Megadnád a linkjét mert nem találom a topocit:)
  • wedge31
    Vazze már lv21 és a specko hátasom még sehol kit kell megölni érte...
  • ricsa008
    újj fejlemény beírtam a warez topicba (am lehet már tudtok róla én csak most vettem észre
  • McFrost
    Már október 3-a óta igen.
  • mnorbi
    sziasztok!

elnézést hogy nem olvastam vissza ? de már kapható itthon ?
  • McFrost
    Szerintem igen, viszont az ellenállásuk ugyan akkora marad, lévén a Te fegyverzeted sokkal jobb mint az övék, a páncélzatról nem is beszélve.
  • Scouser
    Különben most akkor a mobok velem nőnek szintet? Igaz még csak 11-en vagyok, de visszamentem a kezdőhelyre és ott is 11esek voltak a mobok. Vagy most hogyan van ez?
  • LeonSilver
    Csak építő jelleggel!

Nem Impresszium hanem Impresszum ;)
  • balee4
    Ok holnaptól tolhatjuk, látom felvettél MSN-re, majd este megbeszéljük a részleteket.:)
  • neonx
    ENVOKA csak így tovább, gart az oldalhoz.
  • envoka
    Köszi a bíztatást.
    xido :
    Ha a fejléc keskenyebb lenne, akkor is scrollozni kellene, mert az összes menüt akkor sem lehetne látni egyszerre. Amúgy is, ha a főoldal bővülni fog, scrollozni mindenképp kell. De ha a többség keskenyebb fejlécet szeretne, megoldható.

Ha valaki úgy érzi be tudna segíteni anyaggyűjtésben (több szem többet lát), leírások készítésében... stb... az ogmog(kukac)citromail(pont)hu vagy a heroes4ofmm(kukac)freemail(pont)hu címen elérhet. Reggaester
    már felvette velem a kapcsolatot, köszönet érte. Előfordulhat hogy most pár napig nem leszek net közelében, de ez nem biztos. Ha nem válaszolok az üzenetekre, ennek ez az oka.

• xido
    nem számítottak rá,hogy a németek is rácuppanak na:)))
    vagy a magyarokból nem néztek ki ennyi vásárlót?:)))
  • Rudi27
    nagy respect nekik hogy nemtudják a saját eladási adataikat, ami alapján tlaán sejteni lehetett mennyien is szeretnének neten játszani, télleg nagy respect .
  • xido
    a kiadó írta itt ma-nagy respect neki az ilyen kapcsolattartásért-,hogy cseppet leterheltük a rendszert mi európaiak de dolgoznak a javításán,hogy lehessen multizni is:)
  • Rudi27
    Jah aki meg akar játszani kapányt multiplayerben az jöjjön hamachizni mert az open net is szarozik sokaknak így a legsimább és tök király is . Írjatok egy privateot itt vagy küldétek el az msn címeteket. thx
  • Rudi27
    Jah már tolom a gamet még nem néztem 1024x768nál nagyobba de ezen a felbontáson minden maxra tettem simításokkal és 40+50 ++ fps akadást még nem láttam, kidobálások meg hasonló gondok nálam nincsenek, a játék hangulata valóban odatesz .
  • Rudi27
    Hát igen én mondtam hogy envoka valami királyat fog összehozni, nagyon jó lett grat
  • SuLtAN17
    Hellosztok! Egy nagyon buta kérdést teszek fel légyszíves ne lenézően válaszoljatok. Azt olvastam hogy ezt a játékot nem nagyon lehet feltőrni a kódrendszere miatt ergo csak ha megveszem tudok vele játszani? Mert ha igen akkor megyek és megveszem már holnap.
    Aláírás: Egy szegény egyetemista :)
  • Hangyapajesz
    Envoka jó lesz a weboldal csak így tovább :) nekem is vannak bugok nem kevés pl: lovamat néha hiába hívom akkor volt egy küldi faszi meghalt failed lett és mostmár minden betöltésnél ott van velem igaz 1-2 perc után mobok legyakják ... még probléme minden játékból való kilépésnél kijön kis ablak hogy program szabálytalan műveletet hajtott végre ... van amikor játék közbe is kidob így bár ritka ... szó ami szó lesz még mit javítani rajta ennek ellenére egész élvezetes játék.
  • Scouser
    Hát nemtudom, nekem nincs baj vele. Bár én sohasem játszok a felhasználói fiókokkal, van egy rendszergazda aztá csá.

Különben most akkor a mobok velem nőnek szintet? Igaz még csak 11-en vagyok, de visszamentem a kezdőhelyre és ott is 11esek voltak a mobok. Vagy most hogyan van ez?
  • TGWH
    Kössz bzmeg, ezt a kézikönyvből is kiolvasom... de ha felhasz. fiókot váltasz, kezdi előről a regelj opciót, ráadásul a net sem jó az új xp-n, fingom nincs miért, így cseszhetem, maradna az emil, de egyelőre várok az xp telepítéssel. Xp sp 3-ra gondoltam még, de láttam, hogy a demó simán elfut, így nem hinném hogy az lenne a baj, bár lehet.
    És ha usa-ban megjelenik egy felpatchelt verzió, akkor azzal én még mit érek? Nem 100% hogy akkor el fog nekem indulni a game... azaz hogy nem fog állandóan fagyni... a gyenge gép miatt fagy (bár ennyi erővel a demó is fagyhatott volna, mégsem tette), és azzal az ígérettel, hogy el fog menni akár egy laptopon is, most nem érek semmit, mert nem megy el egy laptopnál erősebb gépen...
  • xido
    envoka..ez nagyon klassz...egy észrevétel csak..a főoldalon is elég lenne olyan vékony fejléc,mint az aloldalakon..nem túl "kezelhető és barátságos",hogy scrollozni kell,hogy elérd a menüpontokat...
  • Scouser
    Azért az közel sem vicc, hogy 2 gépre lehet feltenni. Már írtam, hogy dvd nem kell hozzá, magyarán megveheted felesbe a haveroddal és mind a ketten tudjátok nyomni az eredetit. Csak arra kell figyelni, hogy ha wint ujrateszel akkor vissza kell küldeni a reg kulcsot, hogy utána ujra telepiteni tudd.

A grafika meg a bugok miatt ne aggódj, a hivatalos forumokon sok hasonlió ilyen van írva épp most olvasom. Mire megjelenik amerikában is a játék, már olyan szinten fel lesz patchelve, hogy nem lesz semmi gondja. Esetleg ha vista alatt nyomod, az ikont állítsd át windows xp kompatibilitásra, nekem azóta jó és még gyorsabb is.
  • TGWH
    envoka, remek, grat.
    Asszem most rohadt nagy bajban vagyok... egyszerűen állandóan fagy a játék, 2 percet nem bír ki. Visszatettem a demót, az simán fut, de teljes... ha harcolni kell, akkor általában kifagy. A dungeonban semmi gond, de ha kilépek a felszínre, máris meghal a game... azért a demó sima futása után ez durva, főleg hogy megvettem a teljeset... ablak módba át sem enged váltani, egy-két itt olvasott tippet még megpróbálok, de sok reményt nem fűzök hozzá.
    Az megint egyenesen vicc, hogy két gépre lehet feltenni, viszont ha két felhasználói fiókod van, akkor csak az egyiken fog futni... arra is gondoltam, hogy rendszergizda módban kéne megpróbálnom, nem egyszerű userként, majd ezt is megnézem.
    Kb. 4 féle vga drivert tettem fel, az egyikkel egész jól bírta, feltettem még egyszer, de ugyan úgy nagyhalál. Néha már a kezdő videó betöltésénél lefagy.
    Szal ezt bebuktam, nagy valószínűséggel ez a játék már csak egy új gépen indul el...
  • envoka
    A mai nap teszt céljából feltöltöttem a leendő Sacred 2 weboldalt. Egyelőre még tartalommal nincs feltöltve az oldal, ez még csak a "váz", de még ez is változhat a véglegesig. A menük is bővülni fognak, legalábbis remélem. A mostani link sem végleges, ha a domain név elrendeződik (kb. 2 hét), a sacred2.hu-n lesz elérhető az oldal.
    Aki megszeretné nézni (így, félkész állapotban) itt megteheti :

Link

• Scouser
    Ja és azt nem tudjátok hogyan lehet eltüntetni, hogy ne az összes eddigi questet mutassa a log? 20-30 körül már elég átláthatatlan.
  • Scouser
    Nekem meg az furcsa, hogy ha az úton megyek akkor is vannak mobok. a WoW-ban megszoktam, hogy ha az utat követem, akkor viszonylag kevés esélyem van mobokkal találkozni. Gyakorlatilag el akarok valahova jutni és nem akarom, hogy a lovam mellett 30 mob fusson, akkor végig kell ölni a jelentéktelen kis szörnyeket. Elég furcsa, bár akció a javából:)
  • McFrost
    Ilyen apróságokon nem fogok fennakadni:)
  • Rettenthető
    "A fordítás szuper, küldetések szintén."

Azért a Bear-t A Boar-ral keverni... majd látod később, amikor vadkant ölsz és csak úgy hullik a medvebőr belőlük, de ez nem a játék, hanem a fordítók hibája...
  • McFrost
    Ma meg is jött a Bukott Angyal.
    Kezdtem egyet egy Árnyharcossal, egy igazi nekem való közelharcos!
    A felbontás 1024X768, ablakban futtatva, minden minimalizálva, nincs árnyék se vér és így is elégedett vagyok a grafikával, mert a játék élménye király!
    A fordítás szuper, küldetések szintén.
    Néha megáll 10-15 mp-re a kép,töltöget, ennyi a hibája.

• Rettenthető
    Én ezen hibákkal találkoztam: a halottak még ott animálnak, miközben már nem lehet őket kijelölni, a karaván nem jön velem, csak ikonban (így könnyebb volt a feladat, de azért mégis furcsa), a feladat úgy lett failed, hogy még fel sem vettem, eleve így adta be...

Ezek ellenére is igazából kellemesen játszható a játék, csupán egy valami nagyon nem szimpi eddig benne. És az a patkányok mennyisége. Értem én, hogy így 2008-ban annyi szg. játék és fantasy irodalom után nehéz újat kitalálni, de valóban muszáj volt azokat patkánnyal pótolni (ahova nem találtak ki semmi újat)?

Amúgy Ti találtatok már valami értelmes unique / set / vagy egyéb cuccot?
    A szürke a szutyok, a fehér a normál, a kék a magic, sárga a rare, a zöld a set, de az unique az az arany, vagy a narancs? Vagy ha nem unique, akkor a narancsszínű az mi a retek?
  • Scouser
    Hatodik ujraindítás után már jól működik. Átraktam Windows xp kompatibilitási módba.
  • balee4
    na még 2 nap és megveszem a gamet..., de jó lesz már tolni:)
  • Gando
    nekem vistám van és semmi baj nicns vele..
  • Scouser
    Hatalmas bugged ez a gém egyenlőre. Most amikor elindítom nem enged a menüre rákattintani. még a mouseover effect sincs benne. A múltkor vagy 4szer kivágott az asztalra amikor a grafikát állítottam. Na asszem akkor megy most a polcra és akkor majd visszatérek ha meglesz a videokari, addig még talán kiadnak pár patchet is, meg lehet, hogy nem vistát teszek fel ezután...