• Fantusz
    Magyar verzióval nosztalgiázunk zárt neten, minibossok, sárkányok lesznek neked is.

Az Ice&Blood lényeiről én sem tudok szinte semmit (nem is érdekel).

Sajnos zárt neten is csak elvétve jön össze 3-4 játékos, itt tartunk némi eszmecserét :-)

Sárkányok és főbossok csak elvétve adnak szet darabokat, minibossoktól nagyobb eséllyel esik zöld cucc.
    Vannak könnyen megközelíthetőek, de olyanok is, amelyeket körülményesebb megtalálni.

Minibossok:

- Fehér griff
    - Véreskarom
    - Felbőszült vadkan
    - Sikítószellem
    - Őrült ogre
    - Fagyúr
    - Lángúr
    - Múmia herceg
    - Minotaurus lord
    - Hárpia királynő
    - Méregúr
    - Erdei ör (hagytam ki valamelyiket?)

A sárkányok kb a főbossokkal vannak szinten, akalmanként gyámoltalanok, könnyen leverhetők, másik alkalommal meg képesek egy pillanat alatt kivégezni a karaktert.
    A Szeráfok szigete melletti labirintusban a hadjárat során nem lehet elkerülni a sárkányok elleni csatát, a többi dragonnal véleményem szerint még terveztek valamit, de az Ascaron csődje keresztül húzta a terveket.
    Elég csak a grunwaldi sárkány barlangjában körülnézni, jól látható egy mágiával lezárt ajtó, amiről ordít, hogy törpök lakta terület van a túloldalán.
    A térkép szélein trükközve pedig esetenként meglepő helyekre lehet eljutni, vagy használhatónak vélt objektumot nem lehet használni, ami ugyancsak arra utal, hogy oda még terveztek patchekkel, esetleg kiegészítőkkel valamit.
    A mocsárban a Koponya sziklán van egy jellegzetes barlang, de nem lehet belépni, a sivatagban meg egy félkész textúrázatlan területen van egyaktív hátaskereskedő, s néhány meglepi-figura (szerintem világvége feelengje van ott a területnek, foltokban hiányzik a textúra, s az oda jutás is elég trükkös, át kell megunkat varázsolni a hegyen.)