• DORSANAX
    Te sem sokat olvastál vissza...
    Ha a SPAM/OFF/WAREZ-t meglátogatod, akkor láthatod, hogy az utolsó hozzászólásom erről szól.(2011. márc. 28. 14:53)
    Ha valaki, akkor én tudom, hogy mit és hogyan kell telepíteni.
    Nekem erdeti CE+Ice & Blood kiegészítőm és warez verzióm is van.
    (Angliából hozattam eredetit, mert nekem is tetszik a játék)

Ezen kívül én (is) tesztelem RaveAir magyarítását és a CM patch "áldásait", így nem is igazán tudom értékelni a hozzászólásodat.
    Még képek is vannak a fórumon erről, de nem olvastál vissza.
    Azon pedig ne csodálkozz, hogy itt kevesen vannak a fórumon, mert annak logikus magyarázata van.
    Még akkor vásároltam a legális magyar feliratos verziót sok más ide látogató fórumozókkal együtt, amikor 10.000 Ft volt az üzletben, tehát nagyon is régen. Nem voltam ezzel egyedül, de pontosan az okozta a problémát, hogy velünk a kiadó nem törődött és a lexarta, hogy mi megvettük és nem tudjuk az alapjátékunkra telepíteni a kiegészítőt.

Itt rengetegen voltunk a fórumon és bizony voltak sokan akik jól ismerték a játékot és a "fejlettebb fórumozók" szinten voltak, ahogyan te fogalmaztál...
    Azt a megjegyzésedet pedig, hogy: "...de sajnos be kell látnom a szomorú igazságot, mostanában hozzátok képest isten vagyok a sacred játékban..." már nem is értékelném...

Viszont, ha hozzánk képest "isten vagy a játékban", ahogy azt írtad, akkor keresd meg magadnak a megoldást, vagy tanulmányozd az angol nyelvű fórumokat és a SacredWiki bugyrait...