• viktor25
    Na csá!!

Tudnátok e abban segíteni hogy hol találok olyan forumot ahol tudnak váloszolni a kérdésre, mert itt már másodszor sem kaptam választ. Kiváncsi vagyok hogy erre a harmadikra tudjátok e a választ?
    Egyébként azért jöttem ehhez a forumhoz mert régebben sokat tudtak segíteni, és hát úgy vélem hogy itt fejlettebbek a fórumozók mint én, de sajnos be kell látnom a szomorú igazságot, mostanában hozzátok képest isten vagyok a sacred játékban.

Amúgy az előzőek kérdésére vállaszolva ( DORSANAX ) a kiegészítő alapban angol verzió ezért az alapjátéknak angol nak kell lennie a community patc majd kijavítja magyarra, és az is mindegy hogy az alapjáték eredeti vagy sem, mert a kiegészítő crack fájlja ezt is felül írja, legalább is nekem felül írta, de mivel annyíra megtetszett a játék hogy megvettem eredetibe mindkettőt. Telepítés: Alapjáték majd a 2.40-es patch utánna a kiegészítő majd 2.61 patc, mert a kiegészítő 2.60-as patc végül a communnity patc, ha azt akarod hogy magyar legyen. amúgy a régi küldetések mind magyar csak az új küldetések angol na meg a kiegészítő egy része magyar másik meg angol. Ha egyéb kérdésetek lenne akkor írjatok a [email protected] címre. És ha vettétek az adást akkor hó lenne választ adni a kérdésemre, ha van köztetek valaki aki tudja a választ.