• DORSANAX
    És véleményem szerint az a global.res, ami a v120-as patch feltesz, HIBÁS!

Azt is megmondom, hogy miért.
    Én már azt a global.res-t, aminek az értékét és dátumát jeleztem előzőleg már beraktam magamnak az en_UK mappába és amikor a v120-as patch-et telepítem, akkor a telepítő kiírja nálam, hogy már magyar a global.res van benne, tehát ezért nem is teszi bele nekem az általad írt fájlt...

Az a helyzet, hogy az angolról magyarra fordításnál a global.res fájlnak egyre nagyobb értéket kellene mutatnia, ezt a nyelvi sajátosságok miatt írom, mivel én is fordítottam játékot sok szöveggel és ez az általános tapasztalat.
    Tehát szerintem az a fájl hibás, mert későbbi dátumozású ugyan, de kisebb az értéke, mint amit én használok (RaveAir -tól kaptam tesztelésre és nem a patch tette bele a játékba) és ez nekem enyhén szólva nem tetszik...
    Szóval nyomasd át nekem azt a fájlt, mert a CM patch készítőinek talán jelezni kellene, ha hibás.)megnézem, de szerintem nálam is rossz lesz)
    [email protected] címre
    Ha nálam is hibás az eredeti játékkal és a 2.65.2-vel, akkor jelezni kellene talán a CM-es fiúknak, de majd ezt RaveAir eldönt.

Írd meg a címedet, mert én pedig átküldöm neked azt, amit én használok és nem hibás a naplóban sem...