• DORSANAX
    Nos, a következő a helyzet...
    Nálam jelenleg eredeti CE + I&B + ELITE van telepítve és most újra felraktam a CM patch-et.(Csak a "mixelt" global.res volt nálam idáig cserélve és úgy teszteltem)

Az a helyzet, hogy a CM patch telepítése után valóban létrehozott egy hu_HU mappát, viszont az en_UK mappát is érintetlenül hagyja a patch.(eltávolításnál marad csak az en_UK!)
    Szóval én sem írtam pontosan az előzőekben a dolgot, elnézést kérek...
    Egyébként nálam a legújabb 2.56.2-es patch van a játékon, mivel csak azzal tudok online kapcsolódni.

A naplóban nekem nem jelentkezik az általad említett probléma, de lehet, hogy a 2.65.1 miatt van talán?
    Nem tudom, de a patch-et el kellene távolítani és csak azt a global.res fájlt kellene cserélni ami ebben van (eltávolítás előtt menteni a global.res-t, majd eltávolítás után visszatenni az en_UK mappába!) és akkor megnézni, hogy jelentkezik ez a probléma, vagy sem.

Ezt talán azért érdemes megnézni, mert a CM patch belenyúl a [pak] mappába is (grafika) és még mást is átír a hu_HU mappán belül is.

Nálad van hosszú "ő" és "ű" betű a feliratokban?
    Nálam nincs, de elvileg ez lehet a windows problémája is.(nálam magyar XP-n fut jelenleg)