• hevesike
    Az első kérdésedet nem teljesen értem :D A Sacred és a Sacred2-Fallen Angel tulajdonképpen egy Diablo klón (ha nem ismered akk elnézést).A játék egyik lényege a Multiplayer-mód amivel interneten(Egy szarverrek belépsz és ott becsatlakozol egy csapatba, vagy megvárod ameddig jön valaki , és így játszhattok együtt legfeljebb öten) vagy LAN-ban tudsz másik játékosokkal játszani.Interneten több szerverre van bontva a játék(EE,EU,US...) és oda kell csatlakozni ha játszani akarsz, a Coop módot nem teljesen értem...mert mi akárhogy próbáltuk nem működött.Magyar szerverek MÉG vannak, de a jövője elég kétséges...mert ugye nincs kieg. és a szerverek is elég sűrűen eltűnnek...uh az is előfordulhat h lezárják őket.Ami az utolsó kérdésedet illeti...ez tőled függ h hajlandó vagy*e pénzt kiadni érte...de külföldről kell rendelned ami előfordulhat h drágább lesz egy kicsit mint elsőnek gondolod.
    Ami engem illet én megvettem a Goldot, és nekem bejött mert jól megcsinálták...és eddig hiba is ritkán volt, ráadásul az EU szerverek ritkán szemétkednek.(Csak egy kicsit unalmas h alig vannak magyarok :D)