• TGWH
    És igen, leírom ezerkettedszerre is... nem a játék a hülye, max a felhasználó... kezdted ugye azzal, hogy vettél egy olyan játékot, aminek a kiegészítő lemeze használhatatlan lesz, de még neten sem tudsz vele játszani - sokáig -. Ha legalább előtte utána olvasol pl. itt, akkor nem ért volna kellemetlen meglepetés, mert a poénok csak akkor fognak kezdődni, ha megpróbálkoznál a többjátékos móddal.
    Van a dobozban egy kód, a játék első indításánál megkérdezi, hogy akarod-e regisztrálni. És ott regisztrálod magad a kóddal. Max még azt tudom elképzelni, hogy tényleg más okból nem működik, de ennek esélye eléggé közel van a nullához. Vagy 100 játékosból 1-2 embernek ha gondja volt, és akkor ott vannak azok is, akik nem fórumoznak... gondolom nekik megy. Na ha neked tényleg nem megy a kézikönyvben leírt módszer, akkor előtte azért töröld le a crackelt verziót - ha van -, bár igazság szerint tört játéknak is mennie kell, ha vettél egy kódot. Aztán jöhet az ügyfélszolgálat.
    Még egyszer leírom, én nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne regisztrálni, a hiba biztos nálad van, sztem egyszerűen rosszul csináltad. Vagy v.ki kitartó volt, és pont a te kódoddal sikerült regisztrálnia, ami megint kissé lehetetlen dolog...