• DORSANAX
    Köszönöm a részletes választ, igyekszem most jobban figyelni, mert már elrontottam 3 elf karimat.:D
    Most átnéztem szinte az egész fórumot, ami idáig érdekes volt elf tekintetében, remélem sikerül majd végre egy jó karaktert felnevelni.

Már csak azért is érdemes volt visszaolvasni, mert most megnéztem újra a DirectX diagnosztikámat és megtaláltam végre a hibát ami miatt nálam kilépkedett a játék.
    Nálam volt egy SB Live/Wave Device(1.hang) és egy Realtek HD Audio emulált output(2.hang)
    Miután az utóbbi hardveres gyorsítását teljesen leállítottam, tökéletesen jó lett a játék futása.:D
    Már volt erről szó, de akinek alaplapi hangkártyája és + hangkártyája is van, az hiába tiltja le a BIOS-ban az alaplapit, sajnos mégis a DirectX-ben akkor is figyelembe veszi és ezt én nem vettem figyelembe.
    Csak azért írtam ezt most itt le, mert talán lesz még olyan eset, hogy segíthet valakinek...

Fantusz:
    Tudnál majd linkelni nekem egy képet egy általad jónak ítélt és viszonylag erős elf kariról?