• DORSANAX
    Nem, én megvettem eredetiben, de jelenleg a polcomon heverészik.:D
    Szóval én eltávolítottam a gépemről (uninstall), előtte kimentettem a magyar locale\hu_HU mappát és igen, feltettem a másik fórumon leírtak szerint.
    Jelenleg az alap+kiegészítő 2.65.1-es verziót használom...
    Remélem ez így nem probléma, de ott van:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

" Leszedtem az alapjáték reloaded verzióját, majd az ice and blood reloaded verzióját végül a 2.65.1-es patch reloaded verzióját. A telepítés menete ez volt: feltettem az alapot, de nem crackeltem be, a kiegészítő patch mappájából feltettem a 2.40es patch INT (international) verzióját, ami ugye 1 giga, majd ezután telepítettem a kieget. Amikor kész volt, akkor feltettem a 2.65.1-es patchet, és a mellékelt crack mappából bemásoltam a pak és system mappákat a játék telepítési könyvtárába, felülírva a régi fileokat. A pak mappa tartalma megegyezik a korábbi reloaded-es crackfixel, ez főként win7hez kell, mert ott nem jelent meg a dragon mage karakter egy hiba miatt. A tapasztalatom az a kiegészítővel, hogy kurva jó... A betöltési idő kb 15 másodperc(!), egyetlen egyszer se fagyott a játék, rengeteg mindent megváltoztattak benne, a dragon mage pedig egy brutális tömegpusztító állat ;D A két új térkép rész egyenként kb akkora, mint a mocsár, tehát nem 5 perc lesz bejárni őket.A magyarításról annyit, hogy némi módosítás után a 2.40es patch magyarításai tökéletesen működnek, már ami a fegyvereket, tárgyakat illeti. Viszont maga a játék szöveges része egyetlen fileban található meg, a global.res-ben. Ehhez sajnos nem férek hozzá, se resource hackerrel, se a visual studioval, nem tudok programozni sajnosvigyorgásiddle;' /> Ha valaki guru a témában, és megtudja nyitni a global.res-t akkor abban szépen lehetne módosítani a szöveges fileokat, a 2.40es global.res alapján, az új szövegeket pedig lefordítani, vagy esetleg angolul hagyni. Igazából, ami új szöveg a kiegészítőben, az néhány menüelem, a dragon mage egyéni küldetés sorozata és képességei, harcművészetei. Remélem, lesz valaki, aki tudja, hogy kell belepiszkálni."

Ez nekem teljesen érthető leírás volt és tökéletesen működik.
    Elnézést, hogy itt válaszoltam, de én, mint mondtam már, legalább megvettem a játékot és ennyit megengedhetünk magunknak, hogy legalább spoiler tartalomban itt legyen.
    Az eredeti játékomra nem megy fel a kiegészítő, bár nem is erőltettem, mert visszavontam a kódomat és eltettem emlékbe. Talán még csoda történik a magyar lokalizáció ügyében és akkor jó lesz még valamire...