• Fantusz
    3-4 havonta újra telepítem a rendszert, ha nekem elkezd dadogni a windows nem bűvészkedek vele - törlöm le.
    Lehetne más megoldást is találni (Northon Ghost), de egy újra telepítésben bízom igazán, s nagyon kevés gond volt a használt programokkal (nem mondom volt néhány alkalom, amikor behülyült valamelyik)
    Ez szemlélet kérdése, nem bírom a teleszemetelt winyón vánszorgó rendszert, így szoktam meg, aki meg ódzkodik a windows telepítéstől, nyugodtan megteheti, mindenki a saját háza előtt söpör....
    Nem kell 1,5 terrabájtnyi adatot kiírogatni, ha kicsit előrelátóan a "C"-re lehetőleg csak a rendszer, és a programok vannak telepítve, de a fontos adatokat ettől függetlenül nem árt kiírni, s ami nagyon-nagyon fontos CD-n sokkal időtálóbban, biztonságosabban tárolható, mint DVD-n (DVD-ről nagyon sok adat elszállhat, viszonylag rövid idő elteltével.
    Szoktam javasolni azoknak, akiknek nincsen megfelelően particionálva a winchester, hogy szánjanak rá egy-két napot, szerezzenek egy-két winchestert, mentség át rá a fontos adatokat, csináljanak rendet a gépen, mert maguk előtt görgetve a töménytelen adathalmazt csak rosszabbodik a helyzet. (egy hirtelen bekövetkező rendszeromlást, winyó-döglést most ne is említsünk)

huhuhorgasz:A Sacred2 telepítője a játék mellé a physX egy régi verziójának telepítését is felajánlotta - függetlenü attól, hogy ATI kártyád van, fel kell telepíteni.
    TGWH-val ellentétben nem javallanám, hogy futás nvidia kártyát venni