10030
-
huhuhorgasz #9030 De z ati-nál nincs physX. Felraktam neki a komplett drivert mit az oldalról szedtem le, ehhez a kártyához. Még az a jó hogy a másik vinyómat csináltam meg rendszernek, így ezen a vinyón is élve maradt minden. De addig az új rendszeren nem tom használni a sacredet.
Tudtam hogy ez lesz. Legutóbb is amikor fölraktam csak cseszkődtem vele. Nekem nem megy sose simán föl, ahogyan kéne. -
#9029 Physics fent van?Ha igen,akkor lesd melyik a legújabb!Szerintem az lesz a baja... -
huhuhorgasz #9028 Ja és a régebbi verzióval, amit még pl tegnap használtam és ment rendesen, avval is ezt a hibát dobja ki. -
huhuhorgasz #9027 Tudtam hogy nem fog simán menni a dolog. Itt is a hiba. Valaki tudna vele mit kezdeni?
A legújabb ATI driverrel ezt csinálja.
-
#9026 Eredeti a játék
De mivel nem tudtam regisztrálni (csak kölcsönbe kaptam) ezért az egyik haverom küldött egy fájlt amitől nem kéri a kódot. (miután megkaptam a fájlt játszottam vele vagy 6 órát másnap kb 1.5-et és csak utána lépkedett ki) -
#9025 Na,én most két és fél hétig nem vagyok sajna,mert elutazom a távol keletre,de öröm az ürömben,hogy mire hazajövök,már lehet majd kapni magyarul is a kieget;szerintem már a reptérről a CD-galaxisba fog vezetni az utan..:D:D!Na jó azért ennyire nem vagyok fanatic,de ha kialudtam magamat,megyek és beszerzem!Addig mindenkinek sok-sok óra lootolásban gazdag játékot kívánok;majd jelentkezem! -
huhuhorgasz #9024 Na nekiesek a Winfos újratelepítésének. Remélem minden simán zajlik és találkozunk mihamarabb zárt neten. Kívánjatok sok szerencsét -
huhuhorgasz #9023 A kiegnek itt tudsz utánanézni.
Ha megveszed eredetiben, akkor biztosan menni fog az online játék. Valamikor november végére jön ki itthon. -
#9022 Ez a hiba meg akkor jön elő, ha nem eredeti a játék.
Egyfajta másolásvédelem. -
#9021 Szerintem kb egy ötezres lesz, inkább vedd meg.
Jönnek majd a patchek - bőítések, nem biztos, hogy azokhoz is lesz törés. Az online meg főleg nem fog menni.
Amúgy persze, működni fog az eredetivel, beépül, de csak így. -
Perszepeta #9020 Ja és a kieg.-nek mennyi a bolti ára? Érdemes megvenni ezt is eredetiben? (Az alapot nem volt kérdés, hogy megéri-e :) -
Perszepeta #9019 Nekem EREDETI sacred 2 van, kérdés ha letölteném a kiegészítőt (majd ha megjelenik magyarul), akkor működni fog az eredeti (is)?
EZ a kieg beépül az alap játékba, mint pl Diablo 2-nél, vagy Titan Questnél??? (vagy esetleg különálló). -
#9018 Hello.
Tudja valaki mért van az hogy elkezdek játszani és 1-2 perc után kilép a menübe.
Gondoltam már arra hogy a videó kártya meleg és azért van (mikor bekapcsoltam a gépem akkor játszottam 1-1.5 órát és csak utána kezdődtek a kilépegetések).
Ha valaki tud segítsen. -
#9017 az egyik kapuhoz - ahol katonai tábor van a közelben -
cash888 #9016 megakadtam egy küldetésnél: amikor egy szerelmespárt kellene kijuttatnom a városból, és úgy jönnek utánam, mint a kutyák, de nem tudom, hová kell őket vinni. ti tudjátok? -
huhuhorgasz #9015 gondolom jó lesz, mert ha az emlékezetem nem csal akkor a 2.43-as patch 200-300MB között volt valahol. Régen volt, nem emlékszem pontosan. -
cash888 #9014 Ice and Bloodban milyen újdonságok vannak? -
#9013 Akkor jó lesz az
Kösz a segítséget -
xido #9012 az már majdnem az egész játék:))) -
#9011 A 955MB sok ? -
xido #9010 Nem csak neked:))) -
huhuhorgasz #9009 Bár ha full, akkor lehet hogy nem kell. Attól függ mekkora a mérete. Ha jó nagy akkor valószínűleg tartalmazza az összes patchet. -
huhuhorgasz #9008 de kell. pl alapról a 2.40-ig és utána meg a 2.40-ről 2.43-ig. a sacred2.hu-n megtalálsz mindent. -
#9007 Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy találtam olyan patch-et hogy 2.34 full és akkor nem kell telepíteni az előzőket ?
A válaszokat előre is köszönöm. -
huhuhorgasz #9006 Nem tud valaki véletlenül egy olyan térképet amin a felvehető küldik helyei vannak? JPG lenne a legjobb, de az interaktív is megtenné. -
cash888 #9005 köszi szépen, így már világos! -
huhuhorgasz #9004 lenyomod az L betűt. ott fel vannak sorolva a felvett és leadott küldik. Ami előtt vagy mögött pipa van az kész. Ahol kör van az csak felvett, de le nem adott, vagy nem teljesített küldi.
De a nagy térképen (M betű) kiválasztasz egy szürke kört a sok közül és rákattintasz, akkor az lesz az aktuális, és azt fogja mutatni a képernyő közepén lévő tájoló.
remélem ezért érthető amit írtam. -
cash888 #9003 sims-et ki nem állhatom, spore-t meg már játszottam... :)
Elég tartalmas küldetések vannak a játékban. Ha elvállalok egyet és amíg nem teljesítem, elvállalom a következőt is, akkor egyszerre kettőt kell teljestenem, vagy mindig csak az aktuálisat? És hol lehet megnéznem, milyen küldetésem van éppen? Térképet le lehet tölteni a netről valahonnan? -
huhuhorgasz #9002 nem, de nem is ezen van azt hiszem a hangsúly. Ha ez a vágyad akkor vagy sims vagy spore :D -
cash888 #9001 a játékban nem lehet a karakterem kinézetét induláskor kidolgoznom? -
huhuhorgasz #9000 nekem nem lényeg hogy hogyan írja ki. Elgondolkodtatott, hogy széljárta erdő vagy széljárta erdő :D
Aztán láttam a teleportnál a helyes választ :D -
DORSANAX #8999 Lehet, hogy az okozza, hogy nálam jó minden, amiről itt már írtam.
Már nem is emlékszem, hogy melyik patchet ti felraktátok, de én nem, mert féltem tőle.
Viszont a RaweAir által akkor éppen a pöcsben javított fájlt kicseréltem a játékban.
Később én is felraktam a patchet, már nem emlékszem a verzió számára sajnos.
Az volt, amelyik legyengítette az Alku-t, a karaktereket...
-
#8998 Viszont az is tuti, hogy az egyik patch óta hibásak a magyar karakterek a küldetések címeiben. Eredetileg még jó volt. -
DORSANAX #8997 Tudom, mondtam, hogy vicceltem.:) -
#8996 Nekem is eredeti :) -
DORSANAX #8995 Hi-hi-hi-hí...
Kicsit gonosz és morbid dolog jutott eszembe, nehogy valaki megsértődjön!!!
Nekem van csak egyedül eredeti játékom. -
DORSANAX #8994 Nekem is bevált, de nekem mindenhol van mindenféle karakterem.
Kicsit késnek a válasz-reflexeim...:D -
#8993 Az Ascaron küldetés aszkétáknak való, elcseszett feladat.
Nem elég, hogy az NPC-k helyet nem jelölik, olyan eldugott zugokba is berakták őket, ahol talán még véletlenül sem jár senki.
Kitartással, és némi csalással (ablakos mód+netről nézni a térképen holvannak az idióták) néhány napnyi kitartó játékkal össze lehet gyűjteni a munkatársakat.
A jutalom egy egydi, narancssárga, egykezes kalapács (Stradal kalapácsa), illetve a köldetés közben két zöld gyűrűre is szert lehet tenni.
Gyűrűk alapból gyengék, a kalapácsot meg néhány szint után kinövi a karakter, a küldetést legfeljebb a dicsőségért lehet érdemes végigcsinálni. -
cash888 #8992 1 hét szabadság!
Üdv: a Főnököd! -
huhuhorgasz #8991 Valaki nem tudja mi a jutalom ha összeszedem az összes munkatársat?