• TGWH
    Szerintem gondold végig, hogy mi volt telepítve a régi rendszeren :D pl. physics fenn volt-e vagy sem? Mert ez a baja, szerintem tedd fel, max kikapcsolod, vagy nézz utána neten, mi kell a redeonnak, hogy elinduljon a játék. Tedd fel azt a drivert amivel ment, vagy épp a legújabbat, vagy egy közteset, próba cseresznye... Vagy vegyél egy nvidia kártyát...
    Na látod ezért nem kell wint telepíteni!!! 2008. március 30. Ekkor készítettem egy prtsc képet a linux-omról. Na v.mikor akörül raktam fel az előző xp-t, pontosan ősz körül, mert egy éve, hogy kijött a Sacred 2. A játék megjelenése után tapasztaltam, hogy a játék megöli a linuxot, de ez kölcsönös, a linux megöli az xp-t, de csak akkor, ha fent van a Sacred 2... ne kérdezd miért, én sem értem, a lényeg hogy Sacred 2 és ubuntu nem megy együtt... így megjelenés után két héttel csak xp-m volt, amit azóta NEM TELEPÍTETTEM ÚJRA :D gondolhatod, vinyók csurig... ma reggel buheráltam meg a dvd írót, átkebeleztem, most már nem tart 30 percig 4,2 gb-ot megírni, elég neki 5 perc, azért ezt mindenképpen fejlődésnek könyvelem el :D HA kiírok pár száz gb adatot... finom szólva vagy 50 dvd-t... vazz, még gombócból is sok... akkor TALÁN lesz türelmem tör.mentesíteni meg ilyenekhez, amiket kb. egy éve egyáltalán nem végeztem el... registry pucoláson kívül semmi... de most már sejtem miért szaggat a firefox néha... nem baj, megy minden, az öreg p4es is kapott +0,07 ghz többletet a mai nap folyamán :X De legalább a mostani írás alapján rájöttem, miért nem fut olyan jól a PES 10 :X újabb nyekk...