• huhuhorgasz
    Fantusz!

Meg lett asszem a probléma. Mindenkinek leírom, hogy utána tudjon járni.
    Tehát:

Észrevettem, hogy a játék mostanában eléggé szaggat. Nem tudtam mire vélni lejjebb vettem a grafikát. Tudni kell, hogy előtte egy beállítással simán ment, csak egy winfos hülyülés után a beállításoknak lőttek. Mind1. Tehát lejjeb vettem a grafot, semmi javulás. Tegnap épp fantusz-al beszélgetek, ő is azt tanácsoltam amire legelőször gondoltam. Vegyem ki és nézzem meg milyen koszos a videokari. Egy HD3870-em van, jó nagy batár állat kártya. Nagy nehezen kivettem a gépből, nem volt olyan egyszerű, mert van a foglalatnak (az alaplapon) egy biztosító füle, amihez semmiféleképpen sem lehet hozzáférni a kártya szélessége miatt. Mind1.Kiszedtem a karit, nézem a ventilátort. Nincs baj vele, forog rendesen. Fújkálom, por csak minimális szállingózik. A kártyán található egy teljes kártya nagyságú műanyag. Itt foglal helyet a ventilátor és a réz hűtőborda. Na mondom leszedem ezt a műanyagot, hogy hozzáférjek a bordához. Leszedtem, nem volt nehéz. A réz bordát 6 csavar fogta a műanyaghoz. Kiszedem és elképedve látom a tényeket. Ugye bordákról beszélünk. 2 borda között 1mm-es rés van. Na ide a ventilátor úgy bepakolta a port, hogy kb 2mm vastagságban megállt és akadályozta a levegő útját.egybe lejött ez a porréteg. Utána visszaszereltem mindent.
    takarítás előtt ha dolgozott is a kari a sacred2-ben, akkor tapasztaltam everest-tel, hogy 109 C-fokra föl ment a hőmérséklet!!!!!
    Na ezért szedtem szét. Most 55-58 között volt amikor utoljára néztem játék közben.
    Legyen ez egy intő jel mindenkinek, hogy ha ilyen baja van.

Itt egy kép a kariról A csaj alatt van a hűtőborda.
    HD3870