10030
-
cash888 #8950 köszi, most fogom elkezdeni a játékot, remélem, bejön! -
huhuhorgasz #8949 feliratos -
cash888 #8948 lehet, hogy buta kérdés, de a neten lévő Hungarian-IMMXpC verzió magyar szinkronos vagy csak magyar feliratos? -
huhuhorgasz #8947 jaja, platinán vagyok, bírja is a kari. A küldiket még nem tolom, mert a sivatag azért még rázós a nagy tömegben. hipp-hopp megölnének, ha nem figyelek. Toljad csak bátran, ne hagyd abba.remélem összefutok veled és a lakótársaddal. -
hevesike #8946 Én is már megrendeltem egy ideje...és ha minden igaz, akkor november végén megjelenik a magyar is(Fantusz most nem mondj véleményt...XD).
A másik dolog...Huhu majd szólj rám ha összefutunk és előszedem neked azt a kalapácsot:D.(ha nem ismernétek meg akk Virág vagyok :D) -
cash888 #8945 a Sacred 2-ben van multiplayer lehetőség? -
Csokis #8944 Már 2 vagy 3 hónapja elő lehet rá rendelni, és én már Szeptemberben megtettem. -
#8943 Én megvárom a magyart!
Huhu,merre jársz most?Hallom lakótársamtól,hogy már platinán tolod!:)Én még csak arany elején vagyok...!Ráadásul az ominózus méregúrnál történt elhalálozásom óta nem nagyon vitt még rá a lélek,hogy folytassam!:D -
huhuhorgasz #8942 már elő lehet rendelni rá. 4490Ft+990ft posta, ha vidékre kell vinni. -
Csokis #8941 Kint van az angol Ice & Blood kiegészítő! Remélem hamarosan a magyar is megjelenik. -
huhuhorgasz #8940 nekem úgy kell, hogyha elcserélhetem. kapok érte árnyharcos settet. Vagy van valakinek ördögi set cucca? Egy srácnak kellene, aki adna érte settet. Ezért kellene nekem. -
#8939 Minek neked kétkezes nagykalapács, ha duálos az árnyasod?
A hóhér baltája nem gyenge, használom, volt olyanom is, amit most keresel, de az odaadtam Virágnak, szerintem, ha szépen kéred neked adja (ha megvan még nála), egyrészt nem is játszik a zombival, másrészt az is duálos.
-
huhuhorgasz #8938 ez várható volt
:D -
Csokis #8937 Le van árazva az alap játék 4500HUF-ra, KATT! Aki még nem vette meg, annak most ez egy remek alkalom a kiegészítő előtt! -
huhuhorgasz #8936 valakinek volna zárt neten egy hóhér baltája nevű fegyója? lvl 87 fölötti érdekelne. Írjon már ide, meg ha lát zárt neten. Ja és persze ha elcserélné valamire.
Előre is köszi -
#8935 Nekem a 4850-esemen volt hasonló a ref hűtéssel, le is cseréltem egy Ilyenre :) azóta semmi gond nincs. -
huhuhorgasz #8934 Fantusz!
Meg lett asszem a probléma. Mindenkinek leírom, hogy utána tudjon járni.
Tehát:
Észrevettem, hogy a játék mostanában eléggé szaggat. Nem tudtam mire vélni lejjebb vettem a grafikát. Tudni kell, hogy előtte egy beállítással simán ment, csak egy winfos hülyülés után a beállításoknak lőttek. Mind1. Tehát lejjeb vettem a grafot, semmi javulás. Tegnap épp fantusz-al beszélgetek, ő is azt tanácsoltam amire legelőször gondoltam. Vegyem ki és nézzem meg milyen koszos a videokari. Egy HD3870-em van, jó nagy batár állat kártya. Nagy nehezen kivettem a gépből, nem volt olyan egyszerű, mert van a foglalatnak (az alaplapon) egy biztosító füle, amihez semmiféleképpen sem lehet hozzáférni a kártya szélessége miatt. Mind1.Kiszedtem a karit, nézem a ventilátort. Nincs baj vele, forog rendesen. Fújkálom, por csak minimális szállingózik. A kártyán található egy teljes kártya nagyságú műanyag. Itt foglal helyet a ventilátor és a réz hűtőborda. Na mondom leszedem ezt a műanyagot, hogy hozzáférjek a bordához. Leszedtem, nem volt nehéz. A réz bordát 6 csavar fogta a műanyaghoz. Kiszedem és elképedve látom a tényeket. Ugye bordákról beszélünk. 2 borda között 1mm-es rés van. Na ide a ventilátor úgy bepakolta a port, hogy kb 2mm vastagságban megállt és akadályozta a levegő útját.egybe lejött ez a porréteg. Utána visszaszereltem mindent.
takarítás előtt ha dolgozott is a kari a sacred2-ben, akkor tapasztaltam everest-tel, hogy 109 C-fokra föl ment a hőmérséklet!!!!!
Na ezért szedtem szét. Most 55-58 között volt amikor utoljára néztem játék közben.
Legyen ez egy intő jel mindenkinek, hogy ha ilyen baja van.
Itt egy kép a kariról A csaj alatt van a hűtőborda.
HD3870 -
huhuhorgasz #8933 ez így ebben a formában nagyon csúnya. Sokan piszkálják a méregurat, azt tapasztalom, hogy az újabb játékosok is előszeretettel próbálkoznak, pedig lehet hogy nem kéne. Egyedül a fagyúr akit bátran tudunk ajánlani, mert az az én tudomásom szerint nem csinált hasonlókat.
Bár hozzáteszem, hogy aranyon én is legyűrtem a méregurat. Nálam 13 szinttel volt nagyobb és kb 5 percig gyepáltam mire megdöglött. Folyamatosan ügyelve a healtemre. Igaz én árnyharcossal voltam. De nem tudott beütni olyan nagyokat. -
#8932 Méregúr ilyen"kedves" miniboss - megölöd százszor gond nélkül, aztán egyszer így megtáltosodva fogad...
Mondjuk neked még volt is egy figyelmeztetőjel,(amikor a járgányod kiütötte) a tűzcsapdái sok karakternek okozták már vesztét.
Annak nem tudom mi lehet az oka, hogy alkalmanként megtáltosodnak a bossok - volt már rá példa, hogy ketten negyed óráig küzdöttünk Méregúrral, vagy az Erdei Őrrel, máskor meg néhány másodperc alatt végük lett. -
#8931 Na sikeresen meghaltam tegnap is egyszer...!lvl 52-n...cirka 60% os túlélési bónusznak lőttek,de most már leszarom.Méregúrnál haltam ki...bele szaladtam abba a piros vortex-szerűségbe amit szokott megidézni,de e mellett is nagyon erős volt,alig érezte,hogy megütöm...pedig kb 1000-el sebeztem folyamatosan a kardal,+ 200-al folyamatosan csipkedte őt a t-lepel,emellett a lándzsák 4x1400 at ütöttek rá...ettől függetlenül úgy érzetem,hogy csak simogatom.Félig levittem az életét elég nehezen,aztán leütötte a járművemet,akkor azt hittem meghaltam;egyből rájöttem,hogy mégsem,megörültem,erre belerohanok abba a szarba,ami meg egyből lezúzott....pehh keveredve a meggondolatlanságommal.Mondjuk 10 szinttel nagyobb volt a méregbácsi mint én,de ez már lényegtelen! -
#8930 Ker egy erős démon, de mindenkire rátámad: ellenségre, szövetségesekre, karakterre.
Zárt neten nagyon nem örülnek, ha valaik ezzel vagánykodik (ritka is), irányítani nem lehet, ha végzett az ellenséggel, menekülni kell előle.
Talán nem véletlenül Testa a legnépszerűbb - az idézett lidércek sebzik az ellenfelelet, közben gyógyítják a szövetségeseket. -
rizsa1669 #8929 köszi szépen a válaszodat.
akkor nem veszem fel :D
Lenne itt még egy kérdés..Ha Ker-t választom Istenségnek, akkor a démon egy ideig velem van, majd ellenem. Ezzel azt szeretném kérdezni, hogy van olyan, hogy ez a démon végig az irányításom alatt van? Pl elérek egy bizonyos szintet vagy megszerzek valamit.
Előre is köszi. -
#8928 1. - szerintem sincs értelme.
2. - hatékonyabb észleléssel nagyobb esélyed van arra, hogy az ellenfelektől értékesebb cókmók pottyanjon eléd, illetve a küldetésekért kapott jutalmak között is több lehet a set darab.
A tárolókat átkutatva is nagyobb eséllyel találhatsz bennük valami értékeset.
Nekem herótom van a ládanyitogatástól, nem tartom nélkülözhetetlennek a hatékonyabb észlelést, valóban ad néhány százaléknyi plusz esélyt az értékek megtalálásához, de szerintem nem számottevő az 5-10% plusz. -
rizsa1669 #8927 hellohello
Régen írtam már ide mivel most vettem elő a játékot hosszú kihagyás után.
Lenne is pár kérdésem:
1. a fénytávolság és a látótávolság mire jó? mert sztem semmi értelme xD
2. ha felveszem a hatékonyabb észlelést, akkor nagyobb esélye van annak hogy több "minőségi" cucc ( this has to be a special item :DD ) hulljon?
Előre is köszi -
#8926 értem, köszi :) -
#8925 Zárt hálózaton a karakter minden adata a szerveren kerül elmentésra.
A mentés állandó, tehát csalni sem lehet, pl. ha a karakter meghalt hiába reseteled a gépet a haláleset benne lesz a statisztikában.
Nyílt szerverre a singleben indított karaktert lehet felvinni, a mentések a játékos PC-jén tárolódnak - kb ennyi... nyílt szerveren én még egyszer sem voltam, zárt szerveren esélytelen a "bűvészkedés", mondhatnánk, hogy tiszta a játék, az vet némi árnyékot az egészre, ha bug, lag miatt hal meg a karakter az is azonnal benne lesz a statisztikában.
Kezdetben singleben játszottam, a véleményem az, hogy zárt neten erősebbek az ellenfelek.
Ott sem kell rettegni tőlük, de nyagyobb eséllyel okoznak meglepetéseket, szabad szervereknek meg nem is tudom mi lenne az igazi haszna azon tűl, hogy ott el lehet dicsekedni a oflline módban feltámolt (esetleg cheatelt) figurákkal. -
#8924 Egyébként a zárt és nyitott hálózat között mi a különbség? -
huhuhorgasz #8923 megnyugtatok mindenkit, hogy még most sincs elérhető server. -
#8922 Ez azért elég nagy szánalom halljátok,hogy nem enged szerót csinálni,de most este még szerver sincs!!!!!!!Ilyet...!Remélem,hogy csak azért nincs,mert csinálják,hogy menjen majd rajta a kieg! -
#8921 karit lehet de servert nekem sem enged :S 0 a server szám :S -
#8920 Hogyhogy nem lehet új karaktert csinálni?Most reggel nem nagyon lehetett szervert csinálni,de hogy karaktert csinálni ne lehessen...ne már!Még van 2 slotom!:S -
huhuhorgasz #8919 helyesbítenék.
MEGINT LEHET ÚJ KARIT CSINÁLNI!!!! -
huhuhorgasz #8918 Na szóval. Csinálnék én, de maggy kiábrándított, hogy nem lehet karit csinálni.Kipróbáltam és tényleg nem lehet.
Úgyhogy a kutya várat magára -
#8917 Csak AJÁNLANI tudom a teplomőrt mindenkinek,akármennyire is ellenszenves a kutya:)!Hihetetlen tápos,komolyan mondom...!Alig lehet megsebezni már az enyémet is;főleg miután huhu meglepett egy pár cuccal:)!700-ról 1500-ra ugrott hirtelen a védelmi értékem!Szóval nem igazán találnak el,másrészt minden egyes próbálkozással az ellen saját magát írtja széjjel.Csak arra figyeljetek,hogy a harci riadó 3. buffja mindenképpen az legyen,hogy erősítéssé váljon;a T-lepelnek meg asszem a 2. buffja az,hogy sebzi a közelben lévőket!Na ez nagyon fontos,hogy ha halhatatlan karit akarsz:)! -
huhuhorgasz #8916 Láttam a youtube-on egy templomőrös videót. Kedvet kaptam a templomőrhöz. Ott is a Zan és Ogmog által említett lándzsákkal megy a támadás. -
#8915 nem semmi fejlesztésed van! köszi a képekért, adtál pár JÓ ötletet mit hogyan!!! -
#8914 Én meg azt mondom, platinán könnyebb (vagy legalábbis semmivel sem nehezebb) mint ezüstön :D
lvl. 60-tól már lehet menni aranyra, nem is fontos végigvinni a hadjáratot, zárt szerveren legalábbis.
A t-energia lepel + a sebzésvisszaverés majdhogynem önmagában elég, az ellenfelek magukat verik agyon :D
A halálos lándzsák nálam 8-szor törnek elő, és elég szépen sebeznek.
-
#8913 Lvl 46(Templom őr)!Sivatag felében járok kb,szerintem.Végre,most nem nagyképűségből,de végre találtam valami olyan területet,ami izgalmas is tud lenni,egy két pillanatban..mert amúgy elég uncsi ez az ezüst fokozat,egyszerűen már most elég állat ez a kari,mert az istennek nem tudnak leverni,hiába állok be a legnagyobb tömegbe..előbb ölik meg saját magukat:)!Gondolom majd aranyon már nem lesz ilyen egyszerű a helyzet!MEg platinán meg nóbiumon:)!
Harci lándzsa most valami lvl35-ön van,már 3X is lesújt!Tökre élvezem komolyan ezzel a szarom robot fasszal a gamet!Tök jo!
Na good night! -
huhuhorgasz #8912 akkor csak hajrá, van még a mocsár, a sivatag, driád sziget és a legvége, ahol a fajtársaid jönnek majd :D -
#8911 Csak próbálokozom elérni az aranyat,de még nagyon nem tartok a végén.Most Öltem meg a szeráfok szigetén azt a Carnachot,most teleportált engem ár a világ másik végére!:)