10050
  • Fantusz
    Ebben azért van ellentmondás, van egy határ, ami alatt a gyenge képi megjelenítés már erősen a játékélmény rovására mehet.

A Sacred2 még közepes videokártyákkal is hajlamos az erős szaggatásra, s meglehet ilyenkor nem a vidobeállítások csökkentése a megoldás - sokszor a hardveres hanggyorsítást kell visszavenni.
  • Super Saiyan
    Nekem teljesen mind1 milyen ronda. A játékélmény fontos nekem.
  • TGWH
    Volt aki ilyen vga-val játszott, és azt mondta ronda... hát én majdnem lelöktem a neten keresztül a székéről... ez a kártya a minimum konfig alatt van vagy három generációval minimum... elvileg menni fog, csak nagyon kockás lesz a fű, sokkal randább, mint amit a neten látható képeken látsz. Minden esetre nézd meg a demót, ha ez megy, akkor esetleg még a biztonság kedvéért egy warez verziót nézz meg, ha az megy, megveheted eredetiben, menni fog úgy ahogy a warez teljes vagy a demó is.
    Harctudomány: nem csak csökkenti a reg.időt, hanem növeli a kombóba tett ca-k sebzését is. Szinte must have kategória, mondjuk úgy másodrendű (elsőrendűek: Alku, Péncélismeret, fegyver képesség, ca csoporthoz tartozó egy-két képesség). Harmadrendű pl. a Kovácsolás vagy az Áldozás, de akár a Gyorsaságismeret is ide való sz.tem. Ha rakod rá a pontokat, és kapsz még rájük minden képesség +50-et mondjuk, akkor elég rendesen megnöveli a ca sebzését. Egy gond van vele, méghozzá az, hogy nem írja ki a sebzést az inventoryban, ha ca-t nézel ott van minden, de ha kombót, akkor semmi, de még ha csak egy ca van a kombóban, akkor sem.
  • Super Saiyan
    Minden megvan a kártyában. 256mb, pixel 2.0 stb... Csak nincs feltüntetve hogy megy-e vele.
  • huhuhorgasz
    valamennyire biztosan elmegy, de sztem szaggatni fog
  • Super Saiyan
    Sziasztok. Ati Radeon 9600XT-vel mindimumon szaggatás nélkül fut? A többi cucc elég erős hozzá.
  • cash888
    oké, értem! letöltöm kipróbálásra és ha bejön, megveszem!
  • huhuhorgasz
    hát nem fog menni. Vedd meg eredetiben, vagy kérd karácsonyi ajándéknak előre. Itt írták, hogy lement az ára nem is tom mennyire. Már nem drága egyáltalán. Nagyon megéri a játék. Hidd el. A single player mód a zárt net mellett elbújhat.
  • Csokis
    Természetesen nem!
  • cash888
    ööö, akkor letöltött verzióval nem is fog menni szerveren?
  • huhuhorgasz
    köszi, akkor marad a kovácsolás képesség. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz, még sosem használtam
  • Fantusz
    Sok értelmét nem látom a harctudomány felvételének.
    Első szinten lehetőség lesz hármas combo használatára, s a reg idő 10%-al csökken.
    No most, a hármas combóra különösebben nincsen szükség, meg ezt három csoprtból kellene összeszedni, hogy elviselhető maradjon a reg idő, s egy harcosnál két erős ütés közé barakni a mágikus "simogatást"...
    A 10%-os reg idő csökkentést meg el lehet érni a fókusz növelésével, páncélismeret fejlesztésével, stb.
    Sajnos a harctudomány a 10%-os csökkentésen túl csak 75-ös szinten adna még ismét 10%-os csökkentést (összesen -20%), így meg herdálásnak tartom ezt a képességet.

Ettől függetlenül nyugodtan felveheted, ha neked szimpatikus, de én inkább a kovácsolást javasolnám.
  • huhuhorgasz
    Egy kérdés!

Ha felveszem a harctudomány skillt, akkor az csak a comboba berakott harcművészetek regidejét csökkenti, vagy a combo-n kívüliekét is?
  • huhuhorgasz
    én azt mondom neked, hogy csak server. Amióta meg van eredetiben nem is voltam single játékban.
  • cash888
    A Diablót nagyon bírtam...
    Remek! Akkor az alapküldetésekkel nem is érdemes annyira foglalkozni? Inkább szerver?
  • Zan
    Ha jössz,csak természetes,hogy segítünk!Amúgy meg azért ez nem egy wow...:),nagyon nem...ott azért milliónyi dolog van,amit elég nehéz elsajátítani,elsőre minden,mintha kínai lenne.Itt azért annyira nem összetett a dolog!Inkább a Diablóra hasonlít.
  • cash888
    köszönöm, nagyon kedves vagy! a WoW-ot is azért hagytam abba, mert tök ismeretlen volt az egész játék és segíteni sem volt hajlandó senki, így azért nagyobb lelkesedéssel vágok neki! :D
  • huhuhorgasz
    igen van, meg lengyel server is. de mindenki lép mindenhova :D Teljesen mindegy melyik serveren vagy, hiszen mindig magyar a feliratozás. Szerintem nem bánod meg ha elkezded. Sok sikert hozzá. Ha megtalálsz zárt neten akkor köszönj be. Segítek és segítünk, ha kérdésed van.
  • cash888
    itt is van magyar szerver, mint a WoW-nál?
  • huhuhorgasz
    ha neten tolod akkor biztosan.
  • cash888
    köszi, most fogom elkezdeni a játékot, remélem, bejön!
  • huhuhorgasz
    feliratos
  • cash888
    lehet, hogy buta kérdés, de a neten lévő Hungarian-IMMXpC verzió magyar szinkronos vagy csak magyar feliratos?
  • huhuhorgasz
    jaja, platinán vagyok, bírja is a kari. A küldiket még nem tolom, mert a sivatag azért még rázós a nagy tömegben. hipp-hopp megölnének, ha nem figyelek. Toljad csak bátran, ne hagyd abba.remélem összefutok veled és a lakótársaddal.
  • hevesike
    Én is már megrendeltem egy ideje...és ha minden igaz, akkor november végén megjelenik a magyar is(Fantusz most nem mondj véleményt...XD).
    A másik dolog...Huhu majd szólj rám ha összefutunk és előszedem neked azt a kalapácsot:D.(ha nem ismernétek meg akk Virág vagyok :D)
  • cash888
    a Sacred 2-ben van multiplayer lehetőség?
  • Csokis
    Már 2 vagy 3 hónapja elő lehet rá rendelni, és én már Szeptemberben megtettem.
  • Zan
    Én megvárom a magyart!

Huhu,merre jársz most?Hallom lakótársamtól,hogy már platinán tolod!:)Én még csak arany elején vagyok...!Ráadásul az ominózus méregúrnál történt elhalálozásom óta nem nagyon vitt még rá a lélek,hogy folytassam!:D
  • huhuhorgasz
    már elő lehet rendelni rá. 4490Ft+990ft posta, ha vidékre kell vinni.
  • Csokis
    Kint van az angol Ice & Blood kiegészítő! Remélem hamarosan a magyar is megjelenik.
  • huhuhorgasz
    nekem úgy kell, hogyha elcserélhetem. kapok érte árnyharcos settet. Vagy van valakinek ördögi set cucca? Egy srácnak kellene, aki adna érte settet. Ezért kellene nekem.
  • Fantusz
    Minek neked kétkezes nagykalapács, ha duálos az árnyasod?

A hóhér baltája nem gyenge, használom, volt olyanom is, amit most keresel, de az odaadtam Virágnak, szerintem, ha szépen kéred neked adja (ha megvan még nála), egyrészt nem is játszik a zombival, másrészt az is duálos.
  • huhuhorgasz
    ez várható volt
    :D
  • Csokis
    Le van árazva az alap játék 4500HUF-ra, KATT! Aki még nem vette meg, annak most ez egy remek alkalom a kiegészítő előtt!
  • huhuhorgasz
    valakinek volna zárt neten egy hóhér baltája nevű fegyója? lvl 87 fölötti érdekelne. Írjon már ide, meg ha lát zárt neten. Ja és persze ha elcserélné valamire.
    Előre is köszi
  • Gubberx
    Nekem a 4850-esemen volt hasonló a ref hűtéssel, le is cseréltem egy Ilyenre :) azóta semmi gond nincs.
  • huhuhorgasz
    Fantusz!

Meg lett asszem a probléma. Mindenkinek leírom, hogy utána tudjon járni.
    Tehát:

Észrevettem, hogy a játék mostanában eléggé szaggat. Nem tudtam mire vélni lejjebb vettem a grafikát. Tudni kell, hogy előtte egy beállítással simán ment, csak egy winfos hülyülés után a beállításoknak lőttek. Mind1. Tehát lejjeb vettem a grafot, semmi javulás. Tegnap épp fantusz-al beszélgetek, ő is azt tanácsoltam amire legelőször gondoltam. Vegyem ki és nézzem meg milyen koszos a videokari. Egy HD3870-em van, jó nagy batár állat kártya. Nagy nehezen kivettem a gépből, nem volt olyan egyszerű, mert van a foglalatnak (az alaplapon) egy biztosító füle, amihez semmiféleképpen sem lehet hozzáférni a kártya szélessége miatt. Mind1.Kiszedtem a karit, nézem a ventilátort. Nincs baj vele, forog rendesen. Fújkálom, por csak minimális szállingózik. A kártyán található egy teljes kártya nagyságú műanyag. Itt foglal helyet a ventilátor és a réz hűtőborda. Na mondom leszedem ezt a műanyagot, hogy hozzáférjek a bordához. Leszedtem, nem volt nehéz. A réz bordát 6 csavar fogta a műanyaghoz. Kiszedem és elképedve látom a tényeket. Ugye bordákról beszélünk. 2 borda között 1mm-es rés van. Na ide a ventilátor úgy bepakolta a port, hogy kb 2mm vastagságban megállt és akadályozta a levegő útját.egybe lejött ez a porréteg. Utána visszaszereltem mindent.
    takarítás előtt ha dolgozott is a kari a sacred2-ben, akkor tapasztaltam everest-tel, hogy 109 C-fokra föl ment a hőmérséklet!!!!!
    Na ezért szedtem szét. Most 55-58 között volt amikor utoljára néztem játék közben.
    Legyen ez egy intő jel mindenkinek, hogy ha ilyen baja van.

Itt egy kép a kariról A csaj alatt van a hűtőborda.
    HD3870
  • huhuhorgasz
    ez így ebben a formában nagyon csúnya. Sokan piszkálják a méregurat, azt tapasztalom, hogy az újabb játékosok is előszeretettel próbálkoznak, pedig lehet hogy nem kéne. Egyedül a fagyúr akit bátran tudunk ajánlani, mert az az én tudomásom szerint nem csinált hasonlókat.
    Bár hozzáteszem, hogy aranyon én is legyűrtem a méregurat. Nálam 13 szinttel volt nagyobb és kb 5 percig gyepáltam mire megdöglött. Folyamatosan ügyelve a healtemre. Igaz én árnyharcossal voltam. De nem tudott beütni olyan nagyokat.
  • Fantusz
    Méregúr ilyen"kedves" miniboss - megölöd százszor gond nélkül, aztán egyszer így megtáltosodva fogad...
    Mondjuk neked még volt is egy figyelmeztetőjel,(amikor a járgányod kiütötte) a tűzcsapdái sok karakternek okozták már vesztét.

Annak nem tudom mi lehet az oka, hogy alkalmanként megtáltosodnak a bossok - volt már rá példa, hogy ketten negyed óráig küzdöttünk Méregúrral, vagy az Erdei Őrrel, máskor meg néhány másodperc alatt végük lett.
  • Zan
    Na sikeresen meghaltam tegnap is egyszer...!lvl 52-n...cirka 60% os túlélési bónusznak lőttek,de most már leszarom.Méregúrnál haltam ki...bele szaladtam abba a piros vortex-szerűségbe amit szokott megidézni,de e mellett is nagyon erős volt,alig érezte,hogy megütöm...pedig kb 1000-el sebeztem folyamatosan a kardal,+ 200-al folyamatosan csipkedte őt a t-lepel,emellett a lándzsák 4x1400 at ütöttek rá...ettől függetlenül úgy érzetem,hogy csak simogatom.Félig levittem az életét elég nehezen,aztán leütötte a járművemet,akkor azt hittem meghaltam;egyből rájöttem,hogy mégsem,megörültem,erre belerohanok abba a szarba,ami meg egyből lezúzott....pehh keveredve a meggondolatlanságommal.Mondjuk 10 szinttel nagyobb volt a méregbácsi mint én,de ez már lényegtelen!