• Zan
    Az enyhe kifejezés hogy agyfaszt kapok menten...!

Horgásszal toltuk ma du....bárcsak ne toltuk volna!Elősször akkor keresett fel a kaszás,amikor egy 40+ os kari,odajött mellénk gyakni,és egy lvl 40+os teknőscsörda kellős közepén találtam meg,ahonnan már talán az F12 sem mentett volna meg...CSAKHOGY ÉN ÁLLTA BAMBULTAM és észre sem vettem hogy baj lehet...mert amúgy meg nem nagyon tudtak megütni erőteljesebben így hát túl későn reagáltam,de addigra már ott feküdtem,mint egy 10x használt koton....!

És másodszorra is eljött értem az a köcsög kaszás,akkor viszont horgászt sem hagyta magára...de azt nem tudom mi volt,mivel sehol a közelben nem volt nagyobb kari,sem mob;mégis legalább olyan gyorsan haltam meg,mint az előbb!

Immáron Feltámadások: #2 díszeleg a karakterlapomon...!És hogy ezen mi az idegesítő?Az,hogy egyik sem teljesen az én hibám...olyan gyorsan történt,hogy ezt ember nem reagálja le!Azért az milyen hogy egy mobhoz odamész,bead neked egy két szimpla ütést,aztán gondol egyet és rádbasz egy akkorát,hogy a tüdőd kiszakítja a hátadat....nonszensz!