• Zan
    Ogmog,megint csak hozzád fordulok:)!
    Figy,most felhúztam lvl 13 ra a a kutyát,egyenlőre Lvl 10-en van a T-energia lepel,meg a Lándzsa is.A lándzsa buffjai is megvannak,most gyúrom a harci riadót,hogy erősítés legyen!Ha már itt tartunk,mennyi ideig tart,ha majd erősítés lesz belőle?Mert egyenlőre a 66%-os találati aránnyal eléggo kitörölhetem a seggemet,ha a légiós küldibe akarnék belevágni!A csontikat még csak huhuhorgásszal bírom legyűrni,egyedül még túl nagy falatok.Szóval most már nagyon várom,hogy ki tudjam fejleszteni a harci erősítést,emiatt is,meg más miatt is.viszont csak azért szívom a fogamat,mert nagyon sok még a regenerációs idő a lándzsánál és erre még rárak +120 %-ot a lepel...!Ami elég szar így még az elején...remélem később már majd nem fogom érezni!Csak úgy kíváncsiságból,neked mennyi a regenerációs ideje a lándzsáknak?Nekem most még fél perc,ami még tényleg nagyon sok..!Koncentrációt is felvettem,mert az kelleni fog,hogy a lepel mellett tudjam használni a harci aurát!
    Szóval egyenlőre így haladok,a harci kiegészítő mit csinál?mert az előző karimnál aki távolsági fegyveres lett volna felvettem azt a skillt,de annyit csinált,hogy egyszer lőtt egy erősebbet és kész...szóval nem értem mire jó!Vagy közelharcban más van?