10050
  • Zan
    Ogmog,megint csak hozzád fordulok:)!
    Figy,most felhúztam lvl 13 ra a a kutyát,egyenlőre Lvl 10-en van a T-energia lepel,meg a Lándzsa is.A lándzsa buffjai is megvannak,most gyúrom a harci riadót,hogy erősítés legyen!Ha már itt tartunk,mennyi ideig tart,ha majd erősítés lesz belőle?Mert egyenlőre a 66%-os találati aránnyal eléggo kitörölhetem a seggemet,ha a légiós küldibe akarnék belevágni!A csontikat még csak huhuhorgásszal bírom legyűrni,egyedül még túl nagy falatok.Szóval most már nagyon várom,hogy ki tudjam fejleszteni a harci erősítést,emiatt is,meg más miatt is.viszont csak azért szívom a fogamat,mert nagyon sok még a regenerációs idő a lándzsánál és erre még rárak +120 %-ot a lepel...!Ami elég szar így még az elején...remélem később már majd nem fogom érezni!Csak úgy kíváncsiságból,neked mennyi a regenerációs ideje a lándzsáknak?Nekem most még fél perc,ami még tényleg nagyon sok..!Koncentrációt is felvettem,mert az kelleni fog,hogy a lepel mellett tudjam használni a harci aurát!
    Szóval egyenlőre így haladok,a harci kiegészítő mit csinál?mert az előző karimnál aki távolsági fegyveres lett volna felvettem azt a skillt,de annyit csinált,hogy egyszer lőtt egy erősebbet és kész...szóval nem értem mire jó!Vagy közelharcban más van?

• Csokis
    Nem olvasod a hivatalos fórumot? Nem lesz több patch az alapjátékhoz. Az utolsó marad a 2.43.0!

"Main game "Fallen Angel"

• Will more patches follow soon?
    Sadly due of the insolvency of Ascaron, the developer team is not available for patches anymore."
  • bepe79
    A Sacred 2: Ice and Blood kiegészítő még nem elérhető, így hiába várom egyelőre, hogy a Dragon Mage karakterrel játszhassak, lehet, hogy ma este indítok egy High Elf varázsló karit bottal, mert megint mágusra vágyom valamiért. :) Jó lenne, hogyha a kieg-hez tartozó patch-et az alap Sacred 2-höz is elérhetővé tennék, ugyanis nem azért adtam ki pénzt érte, hogy egy darabig legyen support, utána meg csak akkor, hogyha megveszem a kieget is...
  • envoka
    Úgy ahogy mondod.
    Cuccokat nem szoktam megtartani, ami már nem kell, eladom.
  • Zan
    A másik kérdés pedig az lenne,hogy a harci aura neked hogyhogy erősítés?csak mert nálam egy skill csak...!vagy úgy csinálod,hogy a 3 buffként azt választod,hogy ideiglenes formában tartós erősítéssé alakuljon?

Esetleg nincs valami kezdő cuccod számomra:D?Bocs a lejmolásért,csak érdeklődök:)!
  • envoka
    Bármelyik ellenfél dobhatja, akár egy sima mezei patkány is. Ez véletlenszerű.
    Az hogy kardot vagy nyeles fegyvert használ, mindegy... nekem jobban tetszett a nyeles fegyver.
  • Zan
    Még két kérdés:

Ez a Grimwald őrzője cucc merre leledzik?Ez valami quest tárgy,vagy csak esett egy aranyon is meg platinán is?:D
  • Zan
    Te egy állat vagy!Szerintem akkor valami ilyesmit fogok én is csinálni,a mostani meg megy a kukába.Csak szerintem én inkább kardos leszek,mert ez a szálfegyveres dolog nem annyira nem tetszik nekem,amúgy a karid maga elég pro!Grat!
  • Csokis
    Ha valaki idehaza vásárolta, akkor csak a magyarral játszhat. Ez valószínűleg legalább 90%. A legújabb patch a 2.43.0, amire vagy a játék mappájában található Sacred2Updater.exe elindításával tudsz frissíteni vagy letöltöd innen, KATT!
  • Braveheart
    Játszik vki magyar verzióval? Melyik a legújabb patch hozzá? Eredetim van de egy szervert sem látok... Nemrég felraktam egy pár száz megásat, lehet már van újabb?
  • envoka
    Zárt neten lvl. 120-as most a templomőr karakterem (idő hiányában jelenleg hanyagolom a játékot). Ha jól van fejlesztve, állítom erősebb mint egy árnyharcos, és tömegben hatékonyabb is.
    Link
  • Zan
    Oké ezt értem,nem is akarok menni Nóbiumre Aranyra meg Platinára sem,csak az a baj,hogy nem ezért nem tudok bemenni,mivel egy csomó ezüst és bronz fokozatos szerót sem enged,azok is szürkék,olyan mintha lenne már egy 2.40-valahanyas patch,ami híján nem enged be máshová!Szóval nem értem én ezt!
  • Fantusz
    Annyit korrigálnék, hogy a goblinok 112-esnél kezdődnek, a falnál már 118-as ellenfelek vannak, az orkok 120-122-esek nióbiumon akkor is, ha a karakter szintje csak 80-as.
  • Fantusz
    Bronz - ezüst - arany - platina - nióbium szerverek vannak.
    Kezdő karakterrel be lehet lépni bronz és ezüst szerverekre, az meg a te érdeked is, hogy ne menj oda, ahol valójában semmi keresnivalód nincs (niobiumun 121es a legkisebb goblin is, mit akrnál ott egy 40-50es karakterrel)
    Bronz fokozatot leszámítva (az egy gyakorlópálya nagyon kezdőknek), ha megcsinálod a hadjáratot egyel nehezebb fokozatú szerver is beenged, egyébként 60as szinten mehetsz csak arany, 100as szinten platina szerverekre.
    Kitartó hadjáratozással már 60as szint körül ott lehetsz platinán, de nem érdemes rohanni, főleg nem nióbiumra, ott 100as szint alatt nem sok keresnivaló van.
  • Zan
    Azt nem értem,hogy miért van az hogy fel van patchelve a game 2.43-ra,de mégis az van,hogy amikor belépek a zárt netre csak egy pár szobát látok,mert a többi szürke és ha a jobb oldalon,a szerver neve mellett lévő kis villám ikonra rámegyek kiírja,hogy nem kompatibilis a játék verziószámom,ezért nem tudok oda bemenni!Ez most mért van????Elvileg a legújabb patch van fent nekem,nem?Vagy azok még korábbiak?Amikor csak a 2.4 es volt fent,akkor meg egyáltalán nem tudtam sehová belépni....!Kezd elegem lenni!
  • Zan
    Nos!Most megyek gamelni,de előtte még csak annyit,hogy nem tudom mi lesz ebből a kariból,mert tényleg lehet nem volt jó választás!De majd kiderül,mert most elkezdem gyúrni,aztán ha nem akar nagyon kibújni a macska a zsákjából,szarom le és újra kezdem!
  • Fantusz
    Felmászol zárt netre, csinálsz egy karit, s megnézed ezüst szervereken vannak-e hozzád hasonlók, s belépsz.
    Dumálni persze lehet nagyobbacskákkal is, de a játékban lényeges lehet, hogy ha mód van rá fölöslegeen ne halj meg - ne próbáld magad nagyokkal együtt harcolva "húzatni", esetleg küldetésleadásoknál némi XP-t begyűjthetsz.
  • huhuhorgasz
    A játék 1. szakasza mindenképpen 20.-30. szinten kezdődik. Onnan kezd a karakter igazán fejlődni. utána ha az ember átmegy aranyra sokkal izgalmasabbak a cuccok és az ellenfelek. Majd platina és nióbium. Na ott már kiderül, hogy mire is képes a karaktered. De a kitartás a lényeg. Nem szabad feladni az elején, mert a játék java csak később jön.
  • Gubberx
    Megvettem én is az eredetit, valaki multi? :D
  • TGWH
    Minden karakter lehet jó, azon meg ne csodálkozz h lvl 7-en béna... minden kari béna és könnyen sebezhető kb. a 20. szintig. Egy képességcsoportra gyúrj csak, jó alacsony visszatöltési időkkel, megfelelő képességekkel és nem lesz gond.
  • balee4
    Tényleg nem rosszak. Jöhetne már a kieg.
  • Csokis
    "érképek" - Ez jó. Szóval, térképek.
  • Csokis
    Uhh, milyen jó érképek vannak linkelve a hivatalos fórumon (alap és kiegészítős egyaránt), KATT!
  • Fantusz
    www.sacred2.hu-n vannak topicock leírások karakterekről, köztük templomőrölről is - ott nézz körül.

Nem kedvelem a kutyát, de kb. úgy néz ki, hogy a jámbor templomőr képzettségcsoport játszható, a többi pedig díszítés.
    Távolsági fegyverhasználat nem egy megszokott harcstílus a templomosnak, egyik karjával alapból tud lőni, de különben meg karad, esetleg nyelesfegyver a megszokott fegyvere, s a t-energialepel is az alapfelszereléséhez tartozik.
    Persze ez a játék attól szép, hogy az alapoktól el lehet térni - csak aztán ne későn derüljön ki, hogy úgy meg gyenge a karakter.
  • Zan
    na figy az van,hogy én ma csak este 10 után tudok jönni.Tegnap toltam lvl7-8 ig,addig fel tudod húzni.ha gondolod várj meg vele,addig tolj valami másik kartit is,de folytathatod is felőlem!Én csak mellékküldiztem tegnap,a főszálat nem vittem!
  • huhuhorgasz
    én nem értek sajna a templomőrhöz. Ebben nem tudok tanácsot adni. Akkor ma Zárton fél 6 körül találkozunk. Addig ha még időben olvasod indíthatsz egy új karit és fölviheted lvl 6-ra ahol én állok. remélem még időben olvasod ahhoz hogy meg tudd gondolni mit teszel. Csak Sötét karakter legyen, hogy együtt toljuk a sötét hadjáratot.
  • Zan
    Valaki csinált már itt közületek működőképes Templomőrt?Én most kezdtem el egyet,ez távolsági fegyveres lesz,revolveres.Nem tudom milyen lesz,nem tudom,hogy megállja-e majd a helyét;egyre jobban kételkedek benne.Egyenlőre dobócsillaggal szaladgálok,egyszer haltam csak vele egy kib*szott csabdától,nagyon nem tudják leirtani.Viszont az valami szánalom,hogy mennyire semmirekellő skillje is van egy kettő....!Pl. ez a sugárhajtás...?!Mondjuk lehet,hogy majd ha ráfejlesztenék,később jó lenne,de kétlem.
    Szóval,ha valakinek volt már szerencséje hozzá,csinálni egy ilyet,mai jól hentelt később is,akkor mesélje már el,hogy ő miket fejlesztett!Még csak lvl7 en vagy,szoval nem lenne nagy történet,ha újra szeretném kezdeni:)!
  • Csokis
    Nem mindenkinél jön elő, legalábbis volt, aki tökéletesen tudta aktiválni a kiegészítőt Win 7 RC alól! Tehát nem biztos, hogy szükséges lesz majd, de KATT!
  • TGWH
    ,, A securom-os aktiválás nem működik alapból, de van rá már a securom oldalán megoldás.''
    Ezt kifejtenéd bővebben?
  • Fantusz
    Ezek a fagyások is lehetnek a hanggal összefüggésben.
  • Csokis
    Szerencsés vagy, de tényleg! Sajnos ez nem mindenkinek oldja meg a problémát. Most nincs fent a játék, de én is megnézem már, hogy nálam fagy-e. Remélem nem. Ja, azt jó, ha tudjátok, hogy a kiegészítővel (Ice & Blood) is majd trükközni kell Win 7 alatt! Természetesen az eredetire gondoltam. A securom-os aktiválás nem működik alapból, de van rá már a securom oldalán megoldás.
  • McFrost
    Akkor mi lesz Thylisiumban?
  • Gabe19
    Most néztem a játékot és a legtöbb esetben kökénygázlóban fagyott le, meg néha ha bemegyek a barlangokba.
  • Zan
    Még d.u. akartam írni,hogy megoldottam a prblémát,úgy ahogyan írtad.De felraktam a legujjabb hangkari drivert is azért a biztonság kedvéért.

Szóval összegzem:

Win 7 alatt(64 bites) 2.43 as patchel csak ugy lehet futtatni a játékot crash,és hang/kép szaggatás nélkül,hogy a kompatibilitási módot a sacred2.exe-n átállítod Xp sp3-ra és rendszergazdaként indítod a játékot!

így meg crash nélkül,minden ok vele!Legalább is nekem!
  • Gubberx
    juppiii Sacred 2 Collectors Edition, (bontatlan) vettem egyet tesz-veszen :)
  • Gubberx
    Nekem 32 bit-es win7 van fent, a sacred 2.34-ig patchelve és gyönyörűen fut.
  • Fantusz
    2.40-es patchel nem enged fel zárt szerverre, ahhoz mindenképpen szükséges a 2.43-as javítás.

Siralmas-röhelyes, de a szaggatások jelentős része a hang miatt is lehet (Futtatás - dxdiag - a hardveres hanggyorsítást visszavenni maxról 50%-ra)

Ahhoz nem tudok igazán hozzászólni, hogy a Sacred2 miért van haragban a Win7-el, de rengetegen szenvednek vele, akik Win7 alatt szeretnének Sacred2-zni.
  • Gabe19
    Akkor nincs más megoldás csak 2.40-ig teszem fel a játékot! Mert úgy nem fagyott nekem
  • Csokis
    Ja, hogy a 2.43 feltelepítése után csinálja ezt. Figyelmetlen voltam. Szóval arra nincs megoldás, ilyen.
  • Gabe19
    Hát az a baj hogy hiába állítom be hogy xp kompatibilis legyen! Akkor is lefagy és kilép az egész:(