10030
  • balee4
    Tényleg nem rosszak. Jöhetne már a kieg.
  • Csokis
    "érképek" - Ez jó. Szóval, térképek.
  • Csokis
    Uhh, milyen jó érképek vannak linkelve a hivatalos fórumon (alap és kiegészítős egyaránt), KATT!
  • Fantusz
    www.sacred2.hu-n vannak topicock leírások karakterekről, köztük templomőrölről is - ott nézz körül.

Nem kedvelem a kutyát, de kb. úgy néz ki, hogy a jámbor templomőr képzettségcsoport játszható, a többi pedig díszítés.
    Távolsági fegyverhasználat nem egy megszokott harcstílus a templomosnak, egyik karjával alapból tud lőni, de különben meg karad, esetleg nyelesfegyver a megszokott fegyvere, s a t-energialepel is az alapfelszereléséhez tartozik.
    Persze ez a játék attól szép, hogy az alapoktól el lehet térni - csak aztán ne későn derüljön ki, hogy úgy meg gyenge a karakter.
  • Zan
    na figy az van,hogy én ma csak este 10 után tudok jönni.Tegnap toltam lvl7-8 ig,addig fel tudod húzni.ha gondolod várj meg vele,addig tolj valami másik kartit is,de folytathatod is felőlem!Én csak mellékküldiztem tegnap,a főszálat nem vittem!
  • huhuhorgasz
    én nem értek sajna a templomőrhöz. Ebben nem tudok tanácsot adni. Akkor ma Zárton fél 6 körül találkozunk. Addig ha még időben olvasod indíthatsz egy új karit és fölviheted lvl 6-ra ahol én állok. remélem még időben olvasod ahhoz hogy meg tudd gondolni mit teszel. Csak Sötét karakter legyen, hogy együtt toljuk a sötét hadjáratot.
  • Zan
    Valaki csinált már itt közületek működőképes Templomőrt?Én most kezdtem el egyet,ez távolsági fegyveres lesz,revolveres.Nem tudom milyen lesz,nem tudom,hogy megállja-e majd a helyét;egyre jobban kételkedek benne.Egyenlőre dobócsillaggal szaladgálok,egyszer haltam csak vele egy kib*szott csabdától,nagyon nem tudják leirtani.Viszont az valami szánalom,hogy mennyire semmirekellő skillje is van egy kettő....!Pl. ez a sugárhajtás...?!Mondjuk lehet,hogy majd ha ráfejlesztenék,később jó lenne,de kétlem.
    Szóval,ha valakinek volt már szerencséje hozzá,csinálni egy ilyet,mai jól hentelt később is,akkor mesélje már el,hogy ő miket fejlesztett!Még csak lvl7 en vagy,szoval nem lenne nagy történet,ha újra szeretném kezdeni:)!
  • Csokis
    Nem mindenkinél jön elő, legalábbis volt, aki tökéletesen tudta aktiválni a kiegészítőt Win 7 RC alól! Tehát nem biztos, hogy szükséges lesz majd, de KATT!
  • TGWH
    ,, A securom-os aktiválás nem működik alapból, de van rá már a securom oldalán megoldás.''
    Ezt kifejtenéd bővebben?
  • Fantusz
    Ezek a fagyások is lehetnek a hanggal összefüggésben.
  • Csokis
    Szerencsés vagy, de tényleg! Sajnos ez nem mindenkinek oldja meg a problémát. Most nincs fent a játék, de én is megnézem már, hogy nálam fagy-e. Remélem nem. Ja, azt jó, ha tudjátok, hogy a kiegészítővel (Ice & Blood) is majd trükközni kell Win 7 alatt! Természetesen az eredetire gondoltam. A securom-os aktiválás nem működik alapból, de van rá már a securom oldalán megoldás.
  • McFrost
    Akkor mi lesz Thylisiumban?
  • Gabe19
    Most néztem a játékot és a legtöbb esetben kökénygázlóban fagyott le, meg néha ha bemegyek a barlangokba.
  • Zan
    Még d.u. akartam írni,hogy megoldottam a prblémát,úgy ahogyan írtad.De felraktam a legujjabb hangkari drivert is azért a biztonság kedvéért.

Szóval összegzem:

Win 7 alatt(64 bites) 2.43 as patchel csak ugy lehet futtatni a játékot crash,és hang/kép szaggatás nélkül,hogy a kompatibilitási módot a sacred2.exe-n átállítod Xp sp3-ra és rendszergazdaként indítod a játékot!

így meg crash nélkül,minden ok vele!Legalább is nekem!
  • Gubberx
    juppiii Sacred 2 Collectors Edition, (bontatlan) vettem egyet tesz-veszen :)
  • Gubberx
    Nekem 32 bit-es win7 van fent, a sacred 2.34-ig patchelve és gyönyörűen fut.
  • Fantusz
    2.40-es patchel nem enged fel zárt szerverre, ahhoz mindenképpen szükséges a 2.43-as javítás.

Siralmas-röhelyes, de a szaggatások jelentős része a hang miatt is lehet (Futtatás - dxdiag - a hardveres hanggyorsítást visszavenni maxról 50%-ra)

Ahhoz nem tudok igazán hozzászólni, hogy a Sacred2 miért van haragban a Win7-el, de rengetegen szenvednek vele, akik Win7 alatt szeretnének Sacred2-zni.
  • Gabe19
    Akkor nincs más megoldás csak 2.40-ig teszem fel a játékot! Mert úgy nem fagyott nekem
  • Csokis
    Ja, hogy a 2.43 feltelepítése után csinálja ezt. Figyelmetlen voltam. Szóval arra nincs megoldás, ilyen.
  • Gabe19
    Hát az a baj hogy hiába állítom be hogy xp kompatibilis legyen! Akkor is lefagy és kilép az egész:(
  • Csokis
    Win 7 alól WinXP kompatibilis opcióval kell indítani! Hivatalos fórumot senki nem olvas?
  • Gabe19
    Hát nem tudom nekem is sokat crash-el a játék de akkor valószínű hogy a 2.43 patch miatt lehet mert az előző patchekkel nem volt semmi gond vele. Megtudjátok mondani hogy a 2.43-as patch mit javít? érdemes felrakni?
  • Zan
    Ok,most már látom!

Viszont most meg crash-el a játék 2 perc bentlét után.Elkezd szaggatni a hang meg a kép is pár másodpercre és a harmadik ilyennél elszáll!És ez csak a 2.43 as patch óta van!Eddig semmi baja nem volt.....Win 7 en tolom!
  • Zan
    Nem,szóval lehet az a baj!:)

Nem is figyeltem hogy olyan is van!Már csorog lefele,aztán jelzek,ha ok!

THX!
  • szabolacika
    A 2.43-as patchet is felraktad?
  • Zan
    Miért an az,hogy felraktam a gamet,felraktam a 2.4 es patchet,belépek a zárt netbe és nem látok egy szobát sem,csak akkor,ha kipipálom fent a bal felső sarokban,hogy lássam az összes szobát,de így is csak szürkén látom őket,és nem tudok csatlakozni sehová....
    ???
    Lehet,hogy ez csak ideiglenes,most nem megy,aztán ennyi?
  • Csokis
    Illetve jobb, azaz HD minőségben, KATT!
  • balee4
    Ice and Blood - Special Mount trailer
  • Csokis
    Ez a 2.40.0 után rögtöna következő, azaz az első igen. Legalábbis a Readme-ben a 2.40.0 után ez van írva.
  • ProEvoFan
    ez a 2.4 update után lesz az első? vagy már a 2.40 után van más is?
  • garaib
    *Enemy combat arts now scale correctly on all difficulty levels. This makes combat more challengingMelee damage has been reduced in higher difficulty levels

Hú ha én csak ettől a változtatástól félek, lehet, hogy félóráig fogunk püfölni egy Niobos szörnyet, szerintem ehhez pont nem kellett volna nyúlni.
  • Csokis
    A kézikönyvben benne van, hogy ha nem rendesen uninstalláltad, akkor utána hogy lehet "deaktiválni" (nem jutott jobb szó az eszembe) külön! Ezt muszáj, ne felejtsd el!!!
  • Zan
    Sziasztok!

Eredeti játék van nekem is,csak már nem is tudom mikor elszállt a gépem,még a nyár elején,így az oprendszernek is lőttek akkor.Most Win 7 van fent,viszont az lenne a kérdésem,hogy az baj lehet,hogy nem inaktiváltam a játékot,Ugyebár tönkrement az egész,ezért nem tudtam inaktiválni,csak új Winfost felrakni.Most olvasgattam eg csomót a topikot,és megint kedvet kaptam a gamehez!:)Nem is tudom,amikor én játszottam vele,akkor még csak 1. valahanyas patch volt hozzá...azt hiszem akkor jött ki az a patch,amibe belerakták azt,hogy az árnyharcos csontijait lehessen irányítani,ja meg akkor jött be a PhysX-támogatás.Azóta mik változtak ,röviden valaki el tudná mondani?Optimalizálás terén javult valamit a cucc?(nem mintha akadna,csak azért érdekelne)

Üdv
  • balee4
    Szép lista, csak jönne már.:D
  • Csokis
    A pontos leírása a 2.64.0-ás verziónak:

"08/03/2009; Version 2.64.0:

World:

* 2 new regions have been added: the Crystal Planes and the Cursed Forest. You can travel to these new regions viy the ship captain in Thylysium.
    * There are two new mount traders in the CUrsed Forest. They sell special mounts.

Quests:

* Quest companions that do not fight now stay closer to the hero
    * Ai bug in the "Herr des Eises" Quest has been fixed
    * Quest-steps in the questlog now have preview pictures
    * All mini-bosses now give XP-reward through miniquest and death

Combat:

* Enemy combat arts now scale correctly on all difficulty levels. This makes combat more challengingMelee damage has been reduced in higher difficulty levels
    * Many champions and bosses now have a bonus that reduces the hero's reflection
    * "ZAUBERSTABKUNDE" now allows shooting with staffs
    * Seraphim and Dryad now have the "ZAUBERSTABKUNDE" skill
    * Multiplayer sync has been improved. Buffs did not display correctly on some clients
    * defensive stance [shift] now has a higher defence value
    * The combat art "DOPPELGÄNGER" [Inquisitor] now works more comprehensible: The "DOPPELGÄNGER" can now only use combat arts the hero knows
    * The Temple Guardian combat art "T-Shock" modification "WUT" now works with ranged weapons, too.
    * The Shadow warrion combat art "ATTACKE" now casts more projectiles in ranged combat
    * The seraphim combat art "SEELENHAMMER" modification "ZERSTÖREN" now works in ranged combat, too.
    * The Seraphim combat art „Schlaghagel“ modification „Beschädigen“ now works in ranged combat, too.
    * Heal spells and boosts don't heal the horse or carrier imp anymore when they are cast from a combo
    * The effect of combat arts on team members has been improved. The calculation was wrong, before.
    * * The circle around enemies has been expanded with more shades between yello and red to show level differences better. There has been added a new stage, too: Violet circles represent enemies that have a much higher level than the hero
    * The garema's ghostwarriors have been changed. Now they are alsways attackable as ghosts, which is not dependent on the "GESCHÄRFTE SINNE" skill anymore.
    * Right-klicking a corpse now activates the active combat art instead of making the hero walk to that location
    * The "FEINDE ZURÜCKSTOßEN" bonus works correctly now. Prior to this change, enemies were pushed in the wrong direction.

Interface:

* new loading screens have been added
    * advanced camera options implemented
    * hints are shown during the loading process
    * There are 5 Weapon and combat art slots available now in level 20. This changed the keyboard layout slightly.
    * jumping to portals that have been revealed on the worldmap is possible now.
    * camera shaking can be deactivated now, if a file named "optionscustom.txt" is crated in the same folder, that contains the "options.txt" file. The optionscustom must contain the following line: camera.cameraShake = 0
    * several small fixes for pause mode. Its not possible to activate pause mode as long as the world map is opened

Items:

* rings and amulets with a bonus on skills have been slightly enervated
    * new items for all heroes
    * new items for the dragon mage
    * mage staffs and throwing weapons now drop in better quality

Sounds:

* combat music can be deactivated, if a file named "optionscustom.txt" is crated in the same folder, that contains the "options.txt" file. The optionscustom must contain the following line: sound.volume_group02 = 0
    * A temple guardian combat art "PROJEKTIL" sound-bug has been fixed
    * A shadow warrior combat art "KNOCHENTURM" sound-bug has been fixed

Miscellaneous:

* There are many new options available during character creation, including skin colour, Hairstyle, Regeneration mode, carrier imp - skincolour and others
    * The carrier imp is available now in all game modes
    * several achievements have been fixed: "VEREDLER" can not be achieved by putting itms into a forging-slot, "GRUPPENKUSCHELN" should be achieved now with a full "Free Game" server, a bug was fixed when dungeons were not counted correctly to achieve "dungeo master", "HANDLUNGSREISENDER" can not be achieved using quest-npc shortcuts (achievements can not be credited backdated)
    * The calculation of free disk space during the installation process now checks more accurately if there is enough disk space available"
  • Csokis
    Leszedtem a francia verziót, kíváncsi voltam 1-2 dologra. Először is a mérete ~1,4GiB! Elég kevés. A másik pedig, hogy a verzió 2.64.0 lett és ezek az újdonságok:

"The current version of Sacred 2 - "Ice & Blood" contains several bugfixes as well as these newly implemented features:

Customizability It is possible to change the skin colour during character creation, whenever a new character is created. All female characters now have several hairstyles to choose from during character creation. It is possible to change the carrier imps skin colour during character creation.

Carrier Imp The carrier imp is now available in every game mode.

Magic Missile Each character that has skilled "ZAUBERSTABKUNDE" is now able to shoot magic missiles with staffs. This way, Wizards gain a long-range weapon that increases intelligence. The attack mode switches back to close combat as soon as the enemy engages in close combat.

Permanent Teleport It is now possible, to teleport to all revealed portals by opening the map ("m") and clicking on the portal icon. This also works for the last soulstone that has been visited.

New Mounts In the "Ice & Blood" expansion, new mounts like Unicorns and Flamehorses are available. There are new unique versions of all special mounts, too.
    Instant casts in this mode, a combat art is cast immediately on the current target selected with the mouse, when triggerd by a shortcut. This mode can be activated in the options menu.

"MEISTERHAND"
    The option, wheter combat arts regenerate the normal way or in a new way is now available. If the combat arts regenerate the normal way, combat arts charge their whole aspect making it possible to use a bunch of combat arts from different aspects. The new way charges all spells in all aspekts quicker, but is less powerfull.

Character transfer from the closed.net
    Characters, that have been created in closed.net, can be exported to you computer now. This way it is possible, to play you characters offline as well as in LAN-sessions.

New Items
    A lot of new items for all characters have been implemented into the game in addition to an entirely new character, the Dragon Mage.

New Camera
    In Sacred: "Ice & Blood", The camera system has been changed to a free customizable camera system, that can be adjusted to meet the players needs."
  • Dante73
    Ha egy akadással kezdődik a fagyás, mondjuk úgy, hogy dobni akar valami tárgyat épp a gép. és közben behal a játék, akkor (tudom, meglepő) hangkártya problémáról van szó! A Hang opcióinál kapcsold ki a részletes hangzást, (vagy valami hasonló a neve, rég láttam a képernyőjét, a lényeg, hogy ez az egyetlen kapcsoló a hang lapon) így a fagyás megszűnik, igaz, cserébe nem lesz mindennek hangja, aminek eddig volt... Nálam is fellépett a gond, és ez megoldotta anno.
  • Gabe19
    Hát nem tudom akkor megprobálom újra telepíteni hátha utána jó lesz. Az nem baj ha egyből 2.40-re és aztán 2.43-ra telepítettem a patchel? És nem úgy lépésről lépésre minden patchet fel?
  • Csokis
    Stop the World! I Want to Get Off!
  • huhuhorgasz
    az nem lehet baj. Nekem is D: -n van és semmi baj semmivel.