• Fantusz
    Az árnyharcos az egyetlen karakter a játékban, amelyiknek a taktika ismeret növelése két csoportra is kihat (halott harcos + ellenséges bajnok).
    TGWH is utalt rá, én is ezt a vonalat javasolnám:taktikát maxolni mindenképpen, mellé a két fókusz ajánlott...

A csoport két erősítése az őrjöngő lendület és a tükröző kisugárzás.
    Előbbi a HP-t és az akaraterőt emeli jelentősen, másik a támadásokat veri vissza.
    (99es árnyasomnak erősítésekkel több, mint 34ezer a HP-ja, a közelharci támadások 75, távolsági támadások, varázslatok 65 százalékát veri vissza)

Csillagúr talán a driád vuduzásához hasonlítható, más irányú fejlesztés igényel, mint amire az árnyas alapból be van állva - ebben meg ez a szép.
    Vudus driádhoz hasonlóan egy csillaguras árnyharcos sem tud tisztán mágiából megélni.
    Segítik a csontvázkatonák, elesett ellenségek lelkét is segítségül tudja hívni, alkalmanként jelentős csapatot tud maga mellé gyűjteni, bossoknál viszont legfeljebb a csontvázkatonái segíthetnek.

Csillagúr irányzat az érdekesebb a halott harcos+ellenséges bajnok a hatékonyabb fejlesztési irány az árnyharcosnak.

Norec79, TGWH: a leírt bugok léteznek, bár nem jönnek mindig elő.
    Az erdei őrt már legalább háromszor hagytam ott, ezen kívül volt olyan, hogy ketten nem bírtunk vele, sőt az is megtörtént, hogy segítséget kért más mert nem boldogult a fával - ezeken az eseteken túl volt olyan, amikor gond nélkül lecsaptam, de megfogadtam inkább nem háborgatom, ha nem muszáj.

Méregúr: minap átrándultam a Driád szigetre, hát a kedves 106os szintű miniboss ott bóklászott a kikötőben.
    Kiderült, hogy egy bent lévő kolléga meg sem tudta sebezni, őt kísérte be a kikötőig, ahol aztán Armantin feladta a harcot.
    Kettesben ismét nekiveselkedtünk, időt ugyan nem mértem, de legalább 10-15 percig kalapáltuk, mire kimúlt.