10050
  • garaib
    Szia Fantusz!

Próbáld olyan sebzésű fegyverrel ütni amire nincs védelme, ha minden igaz a polip nem szereti a tűz sebzést.
    Jég sebzéssel én sem boldogultam, de amint átváltottam tűzre egyből megfeküdt.

Üdv
  • Renegad
    hi!

Én is elkezdtem pár napja 1 árnyharcost 2/1kezes fegyver halott harcos meg ellenséges bajnokosat :) és..a kérdésem előszöris van értelme a párbajismeret (vagy mi a neve) mellé vmilyen fegyver típusra specializálódni? a másik pedig hogy a 2 set közül melyiket válasszam vagy keverjem őket? és ha igen hogyan?
    ......köszi
  • Scylexan
    nagyon köszi
  • Fantusz
    Nem hülyeség, sőt szerintem ajánlott is.
    Ajánlott, de nem kötelező

Mindkét csoportban vannak hasznos képességek, a démoni csapás+őrjöngő tombolás kombináció szerintem alap, a két erősítésről nem is szólva, úgyhogy az ellenséges bajnok fókusz nagyon jól jön a halott harcos fókusz, és a taktika mellé.
  • Scylexan
    árnyharcossal Halott harcos fókusz mellé hülyeség felvenni Ellenséges bajnok fókuszt ?
  • Fantusz
    Ismét egy adalék az agyonverhetetlen mobok könyvébe:

Árnyharcosommal nióbon hadjáratoztam, a feladat Octagolamus legyőzése lett volna.
    Árnyasom 101-es, a polip 121es volt, gyorsan le is vertem a szörny életének négyötödét, két karja maradt - innen aztán szép csendesen visszagyógyult maxra.
    Legalább 10-15 percet kínlódtam vele, de lényegében sebezhetetlen lett, egy-egy ütés után azonnal visszagyógyult maxra.

Ki is léptem a játékból, menjenek a francba az ilyen patchekkel, nem tudom javítottak-e valamit, de rontani sikerült az biztos...
  • TGWH
    Igen, ezeket minden patchnél meglépik.
    Fantusz, akkor asszem együtt játszottunk.
    Szeráf akinek nem nagyon kottyant meg a 13 szinttel erősebb ellen sem :D
  • Dante73
    Most vagy a mentésem ment el, vagy a gyűrűket variálták át, mert egész más volt a karakteremnél, mint amire emlékeztem. Látótávolságra adó gyűrűk voltak a karimon, mikor azokat mindig eladom. Így nem is lehettek volna.
    Úgyhogy, ajánlom az ellenőrzést mindenkinek...
  • Fantusz
    Az árnyharcos az egyetlen karakter a játékban, amelyiknek a taktika ismeret növelése két csoportra is kihat (halott harcos + ellenséges bajnok).
    TGWH is utalt rá, én is ezt a vonalat javasolnám:taktikát maxolni mindenképpen, mellé a két fókusz ajánlott...

A csoport két erősítése az őrjöngő lendület és a tükröző kisugárzás.
    Előbbi a HP-t és az akaraterőt emeli jelentősen, másik a támadásokat veri vissza.
    (99es árnyasomnak erősítésekkel több, mint 34ezer a HP-ja, a közelharci támadások 75, távolsági támadások, varázslatok 65 százalékát veri vissza)

Csillagúr talán a driád vuduzásához hasonlítható, más irányú fejlesztés igényel, mint amire az árnyas alapból be van állva - ebben meg ez a szép.
    Vudus driádhoz hasonlóan egy csillaguras árnyharcos sem tud tisztán mágiából megélni.
    Segítik a csontvázkatonák, elesett ellenségek lelkét is segítségül tudja hívni, alkalmanként jelentős csapatot tud maga mellé gyűjteni, bossoknál viszont legfeljebb a csontvázkatonái segíthetnek.

Csillagúr irányzat az érdekesebb a halott harcos+ellenséges bajnok a hatékonyabb fejlesztési irány az árnyharcosnak.

Norec79, TGWH: a leírt bugok léteznek, bár nem jönnek mindig elő.
    Az erdei őrt már legalább háromszor hagytam ott, ezen kívül volt olyan, hogy ketten nem bírtunk vele, sőt az is megtörtént, hogy segítséget kért más mert nem boldogult a fával - ezeken az eseteken túl volt olyan, amikor gond nélkül lecsaptam, de megfogadtam inkább nem háborgatom, ha nem muszáj.

Méregúr: minap átrándultam a Driád szigetre, hát a kedves 106os szintű miniboss ott bóklászott a kikötőben.
    Kiderült, hogy egy bent lévő kolléga meg sem tudta sebezni, őt kísérte be a kikötőig, ahol aztán Armantin feladta a harcot.
    Kettesben ismét nekiveselkedtünk, időt ugyan nem mértem, de legalább 10-15 percig kalapáltuk, mire kimúlt.
  • Norec79
    Hála az égnek most nem nyúltak a karakterekhez az elfemmel (lvl 82 fire)még mindig 3-4mp a Méregúr(arany fokozaton.Meg a többi boss sem okoz gondot mind megvan pillanatok alatt.
  • TGWH
    Fantusz, igen, nekem is tették tönkre karaktereimet... akkor ezért nem tudtam megsebezni a kolosszust?
    Nyugis, az Ellenséges bajnok meg a Halott harcos együtt pont jó, mivel mindkettőre egy-egy képesség kell ha jól tudom. Halott h. a védelmet nyomja, ellenséges b. meg visszaveri a támadásokat.
  • Nyugis
    üdv!

abban tud valaki segíteni hogy az Árnyharcos-nál melyik harcművésdzeti ágat érdemes fejleszteni?
    -HALOTT HARCOS
    -ELLENSÉGES BAJNOK
    -CSILLAGÚR

melyik a leghatékonyabb? van tapasztalat?
  • Fantusz
    Szerintem túlaggódod a helyzetet.

Való igaz, hogy a Sacred2 körül is sok a bizonytalanság, az Ice&Blood megjelenése is tolódik, aminek szintén nincs jelentősége, mert az a legritkább, ha egy játék az elsőre bejelentett időpontban kerül a piacra.

Sokkal inkább érdekes lesz az a kérdés, hogy a netes játékhoz feltétlenül meg kell-e venned a kiegészítőt, vagy hagynak az alapjátékkal is érvényesülni.

Játszottam patch nélkül elég sokat a Sacred2-vel, kifagyások, sötét képernyő volt nekem is, mindezek javítása mellett előszeretettel piszkáltak bele a játékba is, amivel sokaknak nem kevés bosszúságot okoztak.

A legutóbbi, jelentéktelennek tűnő patch hozadéka: az Erdei Őr időnként megtáltosodik, hasonló mutatványra képes Méregúr is - gyakorlatilag ilyenkor legyőzhetetlenek.
    Mindez persze meg sem közelíti azt az élményt, amikor a karaktereket vágták padlóra a patchek.
  • TGWH
    És mennyi az esély arra, hogy azt mondják ennyi, elég volt. Jó, gondolom évek múlva ez lesz, de mégis lehet tudni mennyi a garancia, hogy még pár évig menni fognak a szerverek, vagy még tovább?
  • vandyke
    Persze minden megy tovább.
  • TGWH
    De a fejlesztők már nincsenek ott. Reméljük tényleg lesz patch, de inkább ne legyen rá szükség. Mennyi? 5000? Azt hittem drágább lesz, de egy kiegért lehet még sok is :D Lényeg, hogy szerverek lesznek. Nem tudnál nekünk v.mit mondani, hogy mit terveznek a szerverekkel? Marad minden a régiben?
  • vandyke
    Sziasztok!

Mivel látom ki lett postolva a videó, így ezt én most nem teszem meg. Viszont a játék felkerült megjelenési listánkra, melyet itt tudtok megtekinteni: Sacred 2: Ice & Blood

TGWH: megnyugtatlak, lesz hozzá patch. Biztos te/ti is tudjátok, hogy a Kalypso felvásárolta az összes Ascaron jogot minden játékhoz és veleük együtt a szervereket is.
    Egyébként az angol Ascaron még mindig működik. Szóval no para!
  • wedge31
    OK ,nem akarlak meggyözni nálad igy nálam ugy...
  • TGWH
    SP nekem egész addig volt stabil, amíg ki nem adták a patchet...
  • wedge31
    Te gondolom a multiról beszélsz én csak az sp-röl tudok nyilatkozni az nekem az elejétöl stabil volt.
  • TGWH
    Dion ment a mezőn, egyszer csak meghalt... sehol semmi. Teleportálás közben is meghalnak karakterek, én pl. átkerültem a szigetre full élettel, majd meghaltam, és ugyan oda leteleportált még egyszer... Vagy mentem a Driád szigeten, lápi pócok vagy mik 200at sebeztek, egyszer csak kettő 10 méterről levágott 2000-ret... vagy nem sérülök, és egyszer csak eltűnik háromnegyed életem... van 2000, kiír 5*50-et, és majdnem elfogy...
  • wedge31
    Nálam ilyen nem volt...
  • TGWH
    Hát jah, csak úgy meghaltak karakterek, sokat fagyott, minden fekete lett...
  • wedge31
    Nálam biztos vétel ,olyan bug az alapba se volt amitöl elment volna a kedvem.
    Ez a sárkányá változás most nagyon fut a divinity 2 is erröl szól.
  • Csokis
    Én már csak akkor veszem meg, ha lemegy az ára.
  • TGWH
    Tetszetős, majd meglátjuk megszánjuk-e a becsődölt készítőket, mert ha bugos, meg nem veszem az biztos... bár patch nem biztos hogy lesz... cumi... akkor úgy veszem meg, ha nem lesz bent orbitális bug :D de engedékeny vagyok :D
  • Csokis
    Sacred 2. - Ice & Blood Trailer, KATT!
  • envoka
    Köszi a reklámot. Annyit hozzátennék, lehet új klánt is alapítani, amely szintén különálló fórumrészt kap.
  • TGWH
    Már jók a szerverek. Sacred2.hu-n nyílt egy új részleg a fórumon, klánosokat várjuk szeretettel, kíváncsi vagyok kik vannak, remélem válaszolnak :D
  • TGWH
    Én tegnap este éjfélig hibátlanul játszottam, egyszer fagyott. Olyan este 8-tól.
  • huhuhorgasz
    mi van ezekkel a retek szerverekkel? 1,5 hete nem játszottam, most szerettem volna és belső adatbázis hibát ír ki. Valaki tud valami közelebbit?
  • Nyugis
    csak nem tudtam, hogy mire való az a retek kosár alaku valami! azt gondoltam hátha kell valamire késöbb...
  • McFrost
    Hát 67 arany értékben szerinted mit ér?
  • Nyugis
    akkor el a pi***ba vele? ;)
  • McFrost
    Semmire.
  • Nyugis
    Még a játék elején valamelyik küldi után kaptam egy "kosarat" (legalábbis szerintem arra hasonlít) a neve "inasi tárgy" és 67 arany. mi a francra jó az?
  • Fantusz
    Megtaláltad az utat, picit cselesek voltak a játék készítői, s hogy még cifrább legyen a dolog: néhány karakter képes a zárt kapun keresztül is bejutni a kikötőbe, pl. a driád a sprint képességgel, vagy az elf az árnylépéssel egyszerűen a kapu túloldalára (és onnan vissza) teleportálhat...
  • Nyugis
    na meg is találtam.. sorry... ;)
  • Nyugis
    thylisyumból hogy a franca lehet lemenni a régi kikötőbe??
    két küldetésem is van oda és nem találom a levezető utat!
    Tud valaki segíteni?
  • Fantusz
    Ismét elszálltak a szerverek (64-es hibakód).