10030
-
TGWH #8590 Dion ment a mezőn, egyszer csak meghalt... sehol semmi. Teleportálás közben is meghalnak karakterek, én pl. átkerültem a szigetre full élettel, majd meghaltam, és ugyan oda leteleportált még egyszer... Vagy mentem a Driád szigeten, lápi pócok vagy mik 200at sebeztek, egyszer csak kettő 10 méterről levágott 2000-ret... vagy nem sérülök, és egyszer csak eltűnik háromnegyed életem... van 2000, kiír 5*50-et, és majdnem elfogy... -
#8589 Nálam ilyen nem volt... -
TGWH #8588 Hát jah, csak úgy meghaltak karakterek, sokat fagyott, minden fekete lett... -
#8587 Nálam biztos vétel ,olyan bug az alapba se volt amitöl elment volna a kedvem.
Ez a sárkányá változás most nagyon fut a divinity 2 is erröl szól. -
Csokis #8586 Én már csak akkor veszem meg, ha lemegy az ára. -
TGWH #8585 Tetszetős, majd meglátjuk megszánjuk-e a becsődölt készítőket, mert ha bugos, meg nem veszem az biztos... bár patch nem biztos hogy lesz... cumi... akkor úgy veszem meg, ha nem lesz bent orbitális bug :D de engedékeny vagyok :D -
Csokis #8584 Sacred 2. - Ice & Blood Trailer, KATT! -
#8583 Köszi a reklámot. Annyit hozzátennék, lehet új klánt is alapítani, amely szintén különálló fórumrészt kap. -
TGWH #8582 Már jók a szerverek. Sacred2.hu-n nyílt egy új részleg a fórumon, klánosokat várjuk szeretettel, kíváncsi vagyok kik vannak, remélem válaszolnak :D -
TGWH #8581 Én tegnap este éjfélig hibátlanul játszottam, egyszer fagyott. Olyan este 8-tól. -
huhuhorgasz #8580 mi van ezekkel a retek szerverekkel? 1,5 hete nem játszottam, most szerettem volna és belső adatbázis hibát ír ki. Valaki tud valami közelebbit? -
#8579 csak nem tudtam, hogy mire való az a retek kosár alaku valami! azt gondoltam hátha kell valamire késöbb... -
#8578 Hát 67 arany értékben szerinted mit ér? -
#8577 akkor el a pi***ba vele? ;) -
#8576 Semmire. -
#8575 Még a játék elején valamelyik küldi után kaptam egy "kosarat" (legalábbis szerintem arra hasonlít) a neve "inasi tárgy" és 67 arany. mi a francra jó az? -
#8574 Megtaláltad az utat, picit cselesek voltak a játék készítői, s hogy még cifrább legyen a dolog: néhány karakter képes a zárt kapun keresztül is bejutni a kikötőbe, pl. a driád a sprint képességgel, vagy az elf az árnylépéssel egyszerűen a kapu túloldalára (és onnan vissza) teleportálhat... -
#8573 na meg is találtam.. sorry... ;) -
#8572 thylisyumból hogy a franca lehet lemenni a régi kikötőbe??
két küldetésem is van oda és nem találom a levezető utat!
Tud valaki segíteni? -
#8571 Ismét elszálltak a szerverek (64-es hibakód). -
#8570 Szabad játékban lehet pofozgatni Colossust, hadjáratban a főküldetés első bossa.
Főbossok a sárkányokhoz hasonlóan fukarok, XP-t adnak ugyan, de igazán jó páncélokat meglehetősen ritkán dobnak el.
Fehér griff, Hárpia királynő, Véreskarom, az őrült ogre, fagyúr, méregúr, és a többi minibosstól lehet set darabokat várni, no meg küldetéseket csinálni... -
Quler #8569 Megvan,thx. -
#8568 Lesz hozzá egy main quest. -
Quler #8567 A Gar colossus-hoz van quest?Csak mert még nem öltem meg,de nincs ott,ahol lennie kéne. -
TGWH #8566 De egyelőre gyertek multizni, 34-es szeráfom unja magát... egyedül meg unalmas a kis nyápic ellenek ellen... -
TGWH #8565 Ez lófaszt nem számít. A szervernek pont az a lényege, hogy ratyi gép is lehet, csak sok gb adatot tudjon tárolni. Játéknál ugye jó gép is kell, de a legfontosabb a net kapcsolat. Volt már 1mb-os szervergép is, simán vitte, az 5ösnél meg laggoltunk mint á'lat... -
#8564 ráadásul szervernek a hamachihoz olyan gépet érdemes rakni akinek gyors a procija és SOK SOK memóriája van! -
huhuhorgasz #8563 az jó ötlet, de nekem a hamachival voltak gondjaim. Elég sok. De ha nem lesz más akkor marad az. Csak oda össze kell hangolni a játékot, hogy fent legyen minimum 2 játékos. -
TGWH #8562 Végül is mindegy, alig voltak rajt... az egynek az open szerverjei még mindig mennek. Majd lanon megoldjuk ha nem lesz szerver... -
#8561 A Hellgate London gyorsan megbukott, egy bughalmazt adtak ki, aminek a javítása hosszú hónapokat csúszott, s mire odaértek, hogy a hibákat valamennyire befoltozzák, már elszállt a game.
Volt a H.L.-nak egy Diablos feelingje, de még a patchekkel sem sikerült kiegyensúlyozni, Hell fokozaton általában megoldhatatlan feladatok elé került a karakter - sokakkal együtt én is feladtam.
Az Ice&Blood sötét felhők alatt készül, a Sacred2 sem mozgatott meg hatalmas tömegeket, a kiegészítő padig a megjelenésre gyakorlatilag árván is marad.
Szervereket mindezek ellenére nem szokás egyik-napról a másikra bezárni, a Hellgate Londonnál is hónapokkal előtte közölték, arra viszont nem fogadnák, hogy 2-3 év múlva is lesznek még Sacred2 szerverek, talán a kiadónak vállalni kell bizonyos ideig a szerverek biztosítását is - de meddig?
-
#8560 Jaja! A Hellgate-et én is sajnáltam, nagyon bejött az engineer benne..:) Szívesen játszanék valami hasonlóval... -
#8559 A szervereket eddig is a kiadók fizették, azok lellásáról egyelőre nem olvastam sehol, szerintem még menni fognak egy jódarabig. -
Csokis #8558 Már, hogyne lehetne kapni. Csak baromira nem ér meg 3500-4000HUF-ot. 2eHUF-ot még adtam is volna érte. -
#8557 a hellgate SEM lett ingyenes, egyszerűen nem lehet kapni.
és azért kifizetni X-ezer forintot, hogy otthon egedül nyomulj vele dőreség. arra ott vannak az "egyéb" lehetőségek. -
#8556 Legalább ingyenes lesz a game :) -
#8555 amolyan hellgate london érzésem van. fasza! -
huhuhorgasz #8554 Akkor ez most azt jelenti, hogy keresztet vethetünk lassan a serverekre is? -
TGWH #8553 Ha a küldetés célja a falon túlra szól, akkor ott az emberke még a portál előtti elágazódás jobb ágában. -
#8552 én is éppen oda tartok.. Van ajánlott szint ami elérése után érdemes csak odamenni? vagy mindegy? -
#8551 Az aranyszínű kör milyen célt mutat?
A nagykapu fény hadjáratban zárva marad, a barlang közelében vár rád egy NPC, akivel mindenképpen beszélned kell (akkor frissül a quest), tőle tudod meg, hogy a barlangon keresztül kell menned az emberekhez...