• huhuhorgasz
    Na helló mindenkinek.

Akkor sorban kezdeném is.

TGWH: Pontosan így jártam a kisebbik elfemmel is. Koppra így halt be egyszer.

Nigthden: Megér ez a játék annyit hogy megvedd, mert ha szereted az ilyen jellegű játékokat, akkor ebben nem fogsz csalódni.

Renegad: Annyit tudnék még hozzáfűzni Fantusz és TGWH mondandójához, hogy én a páncélismerettel és az alkuval kezdeném a játék skillkiosztsást. Ugyanis az elfnek ritka szar a védelme. Meglepő, hogy a tüzes elfé nagyon gyatra, míg a jegesé kb felével nagyobb a tüzeséé egy adott szinten. Ez a kristálybőr miatt van mert az ad a páncélhoz, míg az izzó bőr az nem. Izzó bőrt jópár szintig csak 1 rúnával használd, mert ha több lesz rajta akkor változik a regidőd. A harcművészetek módosítóit pedig ne a regidő csökkentésre, hanem a sebzés növelésre használd. Magasabb szinten annyi regidő csökkentő tényező lesz hogy avval nem lesz majd bajod. Fontosak a +minden képességre cuccok, amiket alkuval veszel a boltban, és az ellenfél találati esélyét csökkentő gyűrűk és amulettek. Settekből Celdrahil meg majd még rájössz, hogy mi kell :D
    Ha nem akkor majd segítek még.
    Na jó játékot, én nem játszok, mert elutaztam, de majd hétfőn estefelé nekiesek ismét, immár egy driádot próbálgatva. remélem sok sikerrel.