10030
-
#8510 -
nigthden #8509 Nekem egy játék sem ér annyit hogy pénzt adjak érte...:P Inkább letöltöm és addig keresek torest amíg kapok:D Szerintem egyszerűbb:) -
huhuhorgasz #8508 Na helló mindenkinek.
Akkor sorban kezdeném is.
TGWH: Pontosan így jártam a kisebbik elfemmel is. Koppra így halt be egyszer.
Nigthden: Megér ez a játék annyit hogy megvedd, mert ha szereted az ilyen jellegű játékokat, akkor ebben nem fogsz csalódni.
Renegad: Annyit tudnék még hozzáfűzni Fantusz és TGWH mondandójához, hogy én a páncélismerettel és az alkuval kezdeném a játék skillkiosztsást. Ugyanis az elfnek ritka szar a védelme. Meglepő, hogy a tüzes elfé nagyon gyatra, míg a jegesé kb felével nagyobb a tüzeséé egy adott szinten. Ez a kristálybőr miatt van mert az ad a páncélhoz, míg az izzó bőr az nem. Izzó bőrt jópár szintig csak 1 rúnával használd, mert ha több lesz rajta akkor változik a regidőd. A harcművészetek módosítóit pedig ne a regidő csökkentésre, hanem a sebzés növelésre használd. Magasabb szinten annyi regidő csökkentő tényező lesz hogy avval nem lesz majd bajod. Fontosak a +minden képességre cuccok, amiket alkuval veszel a boltban, és az ellenfél találati esélyét csökkentő gyűrűk és amulettek. Settekből Celdrahil meg majd még rájössz, hogy mi kell :D
Ha nem akkor majd segítek még.
Na jó játékot, én nem játszok, mert elutaztam, de majd hétfőn estefelé nekiesek ismét, immár egy driádot próbálgatva. remélem sok sikerrel. -
TGWH #8507 Na megint megölte a játék az egyik karimat. Szerencsére még csak 12-es volt, hanyagoltam egy ideje. Lengyel sráccal nyomultunk, egyszer csak megjelent egy 53-mas ellen... írok neki hogy f12, elfutottam, teleport, de közben jött felém. Szigetre érek, na mondom fasza, megúsztuk, egyszer csak összeesett... Azóta kb. ugyan ott vagyok, pár szinttel alacsonyabb csak az elf csaj.
Amikor megfogsz egy tárgyat, és nem tudod máshova visszarakni csak a helyére, akkor omlik össze a többi szerver :D kiléptem, mindenki eltűnt :) mellékesen egy nagyon jó cuccot is elvesztettem így, meg egy ereklyét is... -
#8506 Offline modban játszhatsz, ha találsz megfelelő carcket.
Crackelésben nem tudok segíteni (warez topic téma), nem valószínű, hogy a 2.40es, vagy az újabb patchoz törést találsz.
Játékot elvileg ki lehet próbálni, ha nem piszkáltál hozzá, a patch felrakása után 5.szintig engedi a játékot, aztán kéri az aktiválási kódot (amivel ugye ismét oda értél, hogy meg kellene venni)
-
#8505 Nézz körül az off topicban ,ide azok járnak akik megvették. -
nigthden #8504 Ez azt jelenti hogy nem fogok jatszani vele?:|:S -
TGWH #8503 Sehogy sem lehet.
Renegad, gondolom a két tüzes képesség az alap, + Alku. Ősi mágia a varázslatok sebzését javítja, Páncélismeret a reg. időt csökkenti. Marad 5 képesség. Alkat, Ancariai ami a Ragyogó erőnlétet erősíti, meg még amit akarsz. Kristálybőr sem rossz, sőt, de akkor 75ös szintig le kell mondanod az egyik erősítésről. A tűzdémon szerintem nem jó, a másik tüzes meg nem lehet együtt a jeges erősítéssel.
Ami még nagyon fontos, az a varázslaterősség. Ami +ot ad neki, olyant vegyél magadra, gyűrűkben találni leggyakrabban.
Övek vannak amik már 1es szinten -7.5% reget adnak, az kötelező. Varázslatok blokkolási is hasznos lehet, sisakban találni leggyakrabban. Találati esélyed ne nézd, mivel az csak a fegyveres támadáshoz van, mágiához nincs köze. Azt nézheted hogy az ellennek mennyi az esélye a találatra, azt csökkentsd ahogy tudod. Intelligencia meg ügyesség között oszd a pontokat, de inkább ügyesség a védelem miatt.
Ca-k. Ragyogó erőnlétet és Kristálybőrt addig tolni amíg lehet, ahogy írták, a ca-k gyorsan töltsenek vissza. Én azt a trükköt használom, hogy egy-egy kombóba rakom a tüzes és jeges varázslatokat, és felváltva sütöm el őket, mivel a két csoportnak nem közös a ,,mannája''. -
nigthden #8502 Hello. Azt szeretnem megkérdezni, hogy ha nem vettem meg a játékot, csak letöltöttem torrenten akkor hogy lehet azt aktiválni? A választ előre is koszi... -
#8501 Tüzes elf huhuhorgász "szakterülete" de mivel a jeges, sőt az arcaniás elf is hasonló fejlesztést igényel, néhány általános dolgot mondok, vagy ismételek (volt már róla szó néhányszor), aztán majd huhuhorgász mondja konkrétabban a tapasztalatait.
Alkut érdemes mindjárt az első szintlépéskor felvenni, ha nincsen alkus karaktered.
Kell némi fejlesztés mire beindul, nagyon hasznos képesség lesz.
Mivel nem harci képesség, hajlamosak lehetünk húzni-halasztani az alku felvételét, ezért szoktam javasolni, hogy már az első szintlépéskor érdemes felvenni (alkus relikviákkal pedig azonnal látszik is a hatása, kereskedőknél megjelennek a sárga cuccok)
Az elf leggyengébb pontja a védelem.
Lehet próbálgatni kétkezes botokkal, de véleményem szerint kell neki a pajzs, sőt 10. képességnek a pajzsismeret felvétele sem rossz ötlet.
Másik lényeges védelmi képesség az alkat - erről is volt már itt eszmecsere, hogy mennyire hasznos, huhuhorgász majd arról is mesélhet milyen az elf alkattal, és alkat nélkül, ha néhány súlyos pofont kell elviselnie (alkatot minden karakteremmel felveszem).
Nem tudnám megmondani single playerban mennyi eséllyel lehet egyedül egy teljes setet összerakni, szerintem egy karakterrel minimális, mert azt is figyelembe kell venni, hogy a karakter fejlődik, kinövi a set darabokat, egy 80as karakteren szoríthat a 15ös cipő.
Több karakterrel játszva lényegesen nagyobb esély van seteket összegyűjteni, amihez a hatékonyabb észlelés is segítség, az alku viszont nem befolyásolja (erről is volt szó a minap).
Tüzes elfnek a Celdrahil az alap set, amit lehet valamilyen szinten variálni, az egész karakter hatékonysága a varázslatokon múlik.
CA-kra nem szabad csak 1-1 runát felrakni (kivéve erősítésekre), a többit a páncélzat, fegyverek, ékszerek adják - ez a mutatvány lényege, hogy mindezt úgy összerakni, hogy a lehető legnagyobb sebzést kihozni kb 0,5 másodperces reg időkkel.
Lentebb van kép arcaniás, és jeges elfről, tüzesnél is kb hasonló úton kell fejleszteni, csak ugye neki a notórius gyújtogató képességeket fejleszteni. -
Renegad #8500 Hali!
Ha vkik jártasak ebben és segítenétek nekem, akkor elmondanátok 1 jó fire elf buildot? gondolok itt a stat pontok körülbelüli elosztására, a képességekre, varázslatokra, kezdetben inkább mire mennyek rá, és későb hogy alakítsam, csak néhány mondatban, am. egykezes/pajzsos a kari.Ja és jó lenne rá a Celdrahil sett? majd később, mert nem volt még magas szintű karim, és ha nyomnék az alkura meg az észlelésre nagy valószínűséggel összetudnám szedni sp-ben a darabjait?
előre is kösz! -
obe #8499 bocs a késői válaszért:)...igen, ugyanaz a térkép van benne, ezenkívül 4 vasalós tetkó - ez jó, ezért vettem..van benne egy nvidia kártyáira optimalizált látványjavító akármi, ab 8800 gtx only..egy képeslap valami multihoz való kóddal, egy gyönyörű artbook, nah azt elkunyizom, élek-halok az ilyen könyvekért...egy vaskos kézikönyv, gyanítom 8 különböző nyelvű magyarázat végett, nem lapoztam át...talán ennyi, bár lehet kihagytam valamit...sajnos öcsém elvitte rohamléptekkel, a friss pékárúforróságú kincscsel -
#8498 Driádnál kötelezö a sebzés ismeret ha méreg sebzésre fejleszted / arra a leghatékonyabb / nekem minden második lövés mérgez és mivel a CA fejlesztés miatt alapból kettöt lö igy gyakorlatilag minden lövése mérgez.Nagyon hatékony.
Ezt a BGF-et meg felejteni kénne mert az BFG... -
#8497 Nincs azzal a szeráffal gond, menni kell vele tovább.
Taktika ismeret szerintem BGF-es szeráfnak is számít, növeli a sebzést és a kritikus találat esélyét - de ezt majd pontosan csak az tudja megmondani, akinek BGF-es szeráfja van.
Egy fegyver (esetedben mondjuk villámpálca, vagy íj) legyen nálad, néhány lény képes lekapcsolni az erősítést (fehér griff, hárpia királynő, fúria bajnokok az északi szigeten), ellenük ott lesz az arkangyal haragja és a fegyver, amit BGF hiányában is képes leszel használni. -
#8496 nagyon köszönöm a választ!
A BGF szeráfom jelenleg itt tart. Katt ide a BGF seráfért szerinted játszható lesz magasabb szinteken is ezzel a kiosztűással, vagy kezdjek újat? illetve akkor még mi az amit feltétlenül érdemes felvennem hozzá? Katt ide a BGF seráfért -
TGWH #8495 http://www.sacred2.net
Bejelentkezel a játékbeli felh.neveddel meg jelszavaddal ee szerverre, és láthatod hogy kinek milyen karakterjei vannak. A karakterek vannak rangsorba állítva, de onnan elérhető az user is, és annak minden karaktere. Más országok játékosait is meg lehet nézni.
[HunD] Hollószív, őt keresd meg. Az elején inkább csak harcolt, egy rakás lócitrom a mágiája... igaz még nagyon az elején vagyok, de nem tűnik v.mi hű de nagy számnak.
Sebzés ismeret ahol lehet kötelező. Alapból van 20% esélyed az égetésre, úgy is össze lehet szedni, hogy nem akarod, ha ezt még megdobod szintenként egy-két %-kal, akkor simán lesz magasabb szinten 50%, ami meg azt jelenti, hogy minden eltalált ellen mérgeződni fog max harmadszorra :D Egyet ütsz, elfut, majd meghal, mert a + sebzés kinyírja. Nagyon hasznos, nem kell utánuk futkosni.
-
#8494 Cuccok megvannak.
Vudus driádról annyit, hogy varázslatai meg sem közelítik egy elf pusztítómágiáját, viszont a védelme sokkal jobb az elfnél, lehet vele harcolni, fegyvert kell a kezébe adni.
Kínálja magát a lehetőség, hogy távolsági fegyvert használjon, ezt szerettem volna elkerülni, akaratlanul is vadász lett az ilyen driádjaimból régebben.
Itt meg tudod nézni miket vettem fel képességnek.
Nem állítom, hogy nem lehetett volna jobban csinálni, de nálam ez fért bele.
Fegyverismerete nincs, taktika ismeret viszont kötelező, mert mint mondtam harcolni is kell - féltettem az elején, hogy mi lesz, de a találati esélye 100% fölötti, őt pedig 20% alatti eséllyel találják el.
Taktika ismeret emelése fejleszti a vadász csoport CA-it, mivel nem távolsági fegyveres, így az erősítés érdektelen, a fullánk támadás viszont egy nagyon hasznos képesség, fejlesztve a driád minden körülötte álló ellenfelét képes sebezni.
Mivel fókuszt nem vettem fel, a reg időt a koncentrációval, és a páncélismerettel lehet csökkenteni.
Ősi mágia erősíti a varázslatok sebzését, a gonosz totemre is kihat, nem mondom, hogy kötelező képesség, nekem szimpatikus volt.
Gonosz totemem mostanság 600körül sebez, igaz lehet belőle több, vagy runával növelhetném a sebzést, de ebből is látszik, hogy nem egy lángviharszerű pusztításra képes.
A vudus erősítés (halódó gyűlölet) a játék elején elég gyengécske lényeket ad, fejlesztve érdekesebb, nekem most 112es szintű sárkány-szellemet idéz, aminek a 70es orkok nem igazán ellenfelek, néhányszor mondjuk boss képes volt megölni.
Természetes mágia összpontosítás kötelező képesség, pont csak annyi kell rá, hogy a kéregbőr erősítéseit fel tudd venni - hasonlít az elf ragyogó erőnlétjére, csak az nem a reg időt csökkenti, hanem a páncélt, és az életerő regenerációt növeli (van hátránya: tűzzel szembeni sebezhetőség, de ezt lehet ellensúlyozni, mondom én, akinek a driádja pont egy tűzcsapdába ragadva halt meg :D)
Kezdetnek ennyi, többit majd menetközben.
-
huhuhorgasz #8493 Fantusz!
Wazz pont kiakadt a server. Remélem nálad megmaradtak a cuccok, mert nekem nem pakolta át. Már barát listám sincs meg vissza sem enged. Várok vele mielőtt visszamennék, de lehet csak este lesz belőle valami.
Írhatnál valami driád fejlesztést nekem, olyan vudusat kipróbálnék. -
#8492 Védelmező energia ismeret nem kézbe vehető pajzsot erősít, hanem az imádott technologia védelmező energia erősítésére hat.
Nem vagyok különösebben szeráf rajongó, de a koncentráció felvétele egyetlen karakternek sem hátrány, BGR-es szeráfnak is jól jön a Hadiállapot bonusza, védelmező energia már rizikósabb választás, sokkal kisebb a hatékonysága, mint az elvárnák tőle -és akkor ismét ott a kérdés, hogy érdemes-e felvenni hozzá a védelmező energia ismeretet? Nem venném fel, mert a hadiállapot sokkal jobb erősítés.
Szívósság magas (100 fölötti) értéknél hatékony, alkuval +minden képesség cuccokkal elérhető, de csak néhány pontra feltornázva nem sok jelentősége van.
Sebzés ismeretet még egyetlen karakterrel sem sikerült felvenni, ad némi plusz esélyt másodlagos sebzésekre (égés, fagyás, stb) - nem tulajdonítok különösebben jelentőséget ennek e képességnek, véleményem szerint vannak sokkal hasznosabbak, ami nem azt jelenti, hogy ez teljesen haszontalan, csak nálam nem fért be a 10be.
A játék lényege, hogy nem kell beskatulyázott karaktereket gyártani, a játszani kívánt harcmodorhoz kb 6 jól megválasztott képesség szükséges, a 4 fennmaradó lehetőséget lehet tetszés szerint variálni, fel lehet venni áldozást, alkímiát, lovaglást, stb - a karakter játszható lesz, s ráadásul némi egyéniségre is szert tehet. -
#8491 sziasztok!
az a kérdésem, hogy BGR-es szeráfnak, érdemes-e Védelmező energia ismeret?
merthogy annak a leírásában az van, hogy:
Első szint :
Pajzsbónusz : + 7,4 %
Sebzés elnyelés növekedése : + 1
és ugyebár pajzsot nem használ egyáltalán.
illetve a szívósság, Sebzés ismeret, az mehet neki ugye?
a koncentrációnak van értelme bgf esetén? mondjuk az égmágiából a tisztítófényt betenni még neki pluszba van értelme? -
huhuhorgasz #8490 na akkor tegyük rendbe a dolgokat. A hatékony észlelés a mobok által eldobált cuccokra vonatkozik. Magas szinten elég sok sárgát dobálnak az ellenek. A túlélési bónusz is hozzájárul de erre ellenpéldát is tudok. Volt hogy meghaltam és 1% alatti bónusszal dobott 2 barnát meg egy zöldet. Az alkura meg tegyél pontot, mert az meg a bazárosoknál "aktív" képesség. Általa jobb cuccok vannak a boltban. Single-ben, ha pl +mindenre képesség gyűrűket, amuletteket akarsz venni, akkor rakj az alkura. Csak hatékony észleléssel eddig nekem a mobok összesen 2db ilyen gyűrűt dobtak a játék alatt. Alkuval meg már nem férek a ládába annyi van. Van különbség rendesen.
Tehát, ha jó set cuccokat akarsz akkor hatékony észleléssel nő az esélye hogy dobnak az ellenek. Itt az alku nem játszik. Ha pedig főként jó gyűrűket, amuletteket akarsz akkor meg alkura is rakj. -
#8489 Nekem egy sp karimnak sincs alkuja viszont hatékony észlelés az általában van és igy minden karimnak minimum két-három full szetje van.
A közös ládában tudtok egymásnak adni szet darabokat sp-ben is ugyanugy mintha multiban cserélgetnél.
De mivel sokan elégedetek az alkuval ki lehet probálni egy karival. -
DORSANAX #8488 Persze azt elfelejtettem, hogy a túlélési bónusz növekedése is számít, én ezt tapasztaltam. -
DORSANAX #8487 Nem tudom, én nem igazán akarok itt gyenge tudásommal beleszólni, de az biztos, hogy hatékony észlelés nélkül még jelenleg is az új patch-el is csak nagyon gyenge dolgokhoz tudok hozzájutni.
A kereskedőknél jó hatékony észlelés esetében viszont tele van a polc minimum sárga cuccokkal és értékesebb dolgokat dobálnak.
De tényleg mondja meg valaki, ha tudja, hogy mi a titka ennek... -
#8486 Akkor Alku-ra singleben már igazából nem is érdemes pontot rakni? Inkább hatékony észlelés? Vagy inkább egyik se? :) -
huhuhorgasz #8485 Ja és indíts egy árnyast, azt megyünk együtt -
huhuhorgasz #8484 Fantusz!
Segítség kellene egy kicsi. Csináltam driádot, csak majd pénzt kellene neki adjak. Ebben kellene a segítség. Meg esetleg ha esik addig valami jó neki kicsi szintre akkor érdekelne. Ezt még igazán belerakhatták volna a játékba, hogy lehetne a ládában valami pénztartó hely, amiből az össze kari vehetne ki zsét. Mint egy automatából :D
Ma már nem hiszem hogy leszek, csak holnap és akkor is csak estefelé inkább. -
huhuhorgasz #8483 Dorsanax!
A tárgyak találatához nem igazán van köze az alkunak. Asszem az alku a 2.34-ig volt jelentős, hiszen akkor még asszem az árusnál is lehetett venni set cuccokat. Javítsatok ki, ha nem így lenne. Érdemes próbálkozni set cuccok variálásával. Pl az én elfem egy tüzes elf, aminek pl a Celdrahil a setje. Celdrából csupán 3 cucc van rajtam. Most gondolkodom, hogyan lehetne ezt lecsökkenteni 2-re, de akkor ugrik a +13 minden képességhez bónusza a szettnek. Azt pedig nem kellene elveszíteni.
Az elf magas regidőkkel elveszett build. Nagyon le kell őket csökkenteni, sokáig csak max 1 memorizált rúnát érdemes használni. A ragyogó erönlétre pedig érdemes tuningolni a rúnákat, na meg persze asszem arcania fokuszt. (asszem fokusz, a lényeg, hogy arra gondolok ami a regidőt csökkenti)
Érdemes a választott csoport fokuszát és ismeretét is mindig a maximumon tartani. Tehát pl vagy 40-es,, akkor ezek az értékek is jók ha 40-en vanak alapból. Ezekre még jöhet bónusz is, akkor jóval nagyobb lesz az értéke.Remélem érthető a dolog.
Ja igen, a cuccok eséséhez még annyit, hogy a hatékony észlelés hozzájárul valamelyest a tárgyak találatához. Amint már írtam, hogy van amikor sokáig semmit nem dob, aztán meg több jó cucc esik egymás után. Az észlelés egy érdekes dolog, "viták" vannak belőle mennyire hatékony. -
DORSANAX #8482 Igen, azt látom, hogy két különböző elfről van szó.
Az az igazság, hogy te ezt a játékot már magas szinten ismered és a zárt netes tapasztalatok ezt még fokozzák.
Jelen pillanatban én ehhez képest csak az alapoknál tartok, de azért single módban sem árt logikusan látnom az összefüggéseket, hogy ne csináljak baromságokat.
Köszi a képeket és a tanácsokat. -
#8481 Két különböző elfről vannak a képek, jegesnek nem kell a mágikus csíny, hatékonyságban meg se tudná közelíteni egy araniára fejlesztett karakter sebzésértékét (arcaniás meg nem dobál jeges tüskéket).
Próbáltam, de nincsenek igazán pozitív tapasztalataim összvér-elfekkel, egy iskolát kell megtanulni.
Vannak persze rizikós ellenfelek, pl egy jeges elfnek egyedül jégúr ellen igencsak izzasztó lehet az ősi mágia szakértelem eléréséig.
Szetekkel zárt neten nem nagyon volt gondunk, legfeljebb néhány kisebb méretű darab volt tovább rajtunk.
Megy a cserebere, jegesnek a Faladal az alap, tüzesnek Celdrahil, arcaniásnak az Ősök, plusz van néhány általános set, sokan kedvelik pl a Valeriát.
Huhuhorgásztól rengeteg Faladal páncélt kaptam, nekem a Celdrahil volt fölösleges, adtam neki (bár az utóbbi időben lemaradtam).
A többi játékossal is ugyanígy működik a dolog, a lényeg, hogy előbb-utóbb meglesz a kívánt páncélzat.
Nem kötelező persze setben lavírozni, de akkor lényegesen nehezebb a CA-kat megfelelő értékre belőni (magas sebzés, alacsony reg idő). -
DORSANAX #8480 Jó,hogy benyomtad a képeket, mert azért így jobban látom a lényegét a dolgoknak.
Viszont ilyen cuccokat, mint az "Ősök set", nem sűrűn talál az ember.
Szóval beöltözni jó cuccokba is nehéz például Alku, vagy Hatékonyabb észlelés nélkül.
Lehet, hogy én látom ezt hibásan, de az kétségtelen, hogy a képességek használatára nekem részletesebben oda kellene figyelnem.
Mágikus csínyre magam részéről nem is gondoltam, de amit írtál, az logikus.
Fegyverekre nem igazán támaszkodhat az Elf, tehát a gyors varázslásra kell majd nekem figyelnem a későbbiekben.
Jók a képek, nekem ez jól jött, hogy felraktad.
Köszi... -
Arcaniás "bolond" elfem elsőszámú támadó képessége a mágikus csíny.
Nem mindegy, hogy egy csapással 280 (normál fegyveres csapás), vagy 2500 sebzést tud bevinni, másik oldalon látszik, hogy egyetlen memorizált runa van, többit az Ősök set adja.
Alku képessége egyedül a jeges elfemnek van, gyűrűket, amuletteket a többi karakternek is Elyhaan vásárolt, +59 minden képesség van ezen a karakteren is, ami nem egy rendkívüli érték. -
#8478 Jeges tüskén 75ös szintig egyetlen runa volt, Faladal adta a többit, misztikus viharhívő szakértelem után már raktam fel néhány runát, de ahogy említettem, óvatosan szabad adagolni, a 0,6os reg idő a felső határ, 0,4 alá meg azért fölösleges lemenni, mert gyorsabban úgysem tudja a tüskéit dobálni.
Misztikus viharhívő fókusz csökkenti leghatékonyabban a reg időt, inkább legyen kisebb a sebzése a CAknak, de az elf élete függ a gyors varázslástól, a kezében lévő fegyverrel minimálisat tud sebezni. -
DORSANAX #8477 Igen, azt én is néztem, hogy jeges tüskén 21 van, viszont az a 0,6 mp újratöltési idő, az nagyon jó. Valóban a ragyogó erőnlétet kell pátyolgatni. -
DORSANAX #8476 Ez már valami.
Gratula, na ilyenem nem lesz szerintem.
Azért majd igyekszem. -
#8475 Látszik a képen, hogy most az én elfem is elég szétszórt, jeges tüskén néhánnyal több runa van a kelleténél, mondjuk ez szakértői szinten csak 0,1 másodperces reg idő növekedést okozott, szakértői szint előtt pedig az erősítéseket leszámítva csak 1-1 runa volt minden CA-n, többit a cuccok adták, mint ahogy most is, igaz a jeges tüskén van 21 runa, ami jelenleg sok.
Kristálybőrre, ragyogó erőnlétre mehet runa számolatlanul, ragyogó erőnléten közel 250 runa figyel, kristálybőrön lényegesen kevesebb. -
-
DORSANAX #8473 A páncélzatot tényleg csak a kristálybőr növelte 386-ról 533-ra, de a jeges tüskék újratöltési idejét viszont mind a kettő a leírtak szerint csökkentette.
Persze ez csak nekem új, mert ezt idáig nem is figyeltem... -
#8472 Működik mindkét erősítésed.
A reg idővel csinálj valamit,mert az rettenetesen magas, 1 másodperc alatti értékekkel tud megélni az elf tisztán varázslatokkal. -
TGWH #8471 obe, esetleg meg tudnád erősíteni mi van a gyűjtői változatban? Ha van ilyen nagy térkép, akkor az olyan mint neten? Mert ha nem, vagy nem található nagy térkép neten, nem fényképeznéd le? :D
dorsanax, nem kell szarakodni. Ha a jobb alsó körben két erősítésed van, akkor kettő van, ha csak egy akkor egy... ha megnyomod az egyiket és megvárod amíg végez a varázslással, majd a másikat, azt is megvárod amíg végez, akkor rajtad van mind a kettő...