• Fantusz
    Cuccok megvannak.

Vudus driádról annyit, hogy varázslatai meg sem közelítik egy elf pusztítómágiáját, viszont a védelme sokkal jobb az elfnél, lehet vele harcolni, fegyvert kell a kezébe adni.
    Kínálja magát a lehetőség, hogy távolsági fegyvert használjon, ezt szerettem volna elkerülni, akaratlanul is vadász lett az ilyen driádjaimból régebben.

Itt meg tudod nézni miket vettem fel képességnek.
    Nem állítom, hogy nem lehetett volna jobban csinálni, de nálam ez fért bele.
    Fegyverismerete nincs, taktika ismeret viszont kötelező, mert mint mondtam harcolni is kell - féltettem az elején, hogy mi lesz, de a találati esélye 100% fölötti, őt pedig 20% alatti eséllyel találják el.
    Taktika ismeret emelése fejleszti a vadász csoport CA-it, mivel nem távolsági fegyveres, így az erősítés érdektelen, a fullánk támadás viszont egy nagyon hasznos képesség, fejlesztve a driád minden körülötte álló ellenfelét képes sebezni.
    Mivel fókuszt nem vettem fel, a reg időt a koncentrációval, és a páncélismerettel lehet csökkenteni.

Ősi mágia erősíti a varázslatok sebzését, a gonosz totemre is kihat, nem mondom, hogy kötelező képesség, nekem szimpatikus volt.
    Gonosz totemem mostanság 600körül sebez, igaz lehet belőle több, vagy runával növelhetném a sebzést, de ebből is látszik, hogy nem egy lángviharszerű pusztításra képes.

A vudus erősítés (halódó gyűlölet) a játék elején elég gyengécske lényeket ad, fejlesztve érdekesebb, nekem most 112es szintű sárkány-szellemet idéz, aminek a 70es orkok nem igazán ellenfelek, néhányszor mondjuk boss képes volt megölni.

Természetes mágia összpontosítás kötelező képesség, pont csak annyi kell rá, hogy a kéregbőr erősítéseit fel tudd venni - hasonlít az elf ragyogó erőnlétjére, csak az nem a reg időt csökkenti, hanem a páncélt, és az életerő regenerációt növeli (van hátránya: tűzzel szembeni sebezhetőség, de ezt lehet ellensúlyozni, mondom én, akinek a driádja pont egy tűzcsapdába ragadva halt meg :D)

Kezdetnek ennyi, többit majd menetközben.