• huhuhorgasz
    Dorsanax!

A tárgyak találatához nem igazán van köze az alkunak. Asszem az alku a 2.34-ig volt jelentős, hiszen akkor még asszem az árusnál is lehetett venni set cuccokat. Javítsatok ki, ha nem így lenne. Érdemes próbálkozni set cuccok variálásával. Pl az én elfem egy tüzes elf, aminek pl a Celdrahil a setje. Celdrából csupán 3 cucc van rajtam. Most gondolkodom, hogyan lehetne ezt lecsökkenteni 2-re, de akkor ugrik a +13 minden képességhez bónusza a szettnek. Azt pedig nem kellene elveszíteni.
    Az elf magas regidőkkel elveszett build. Nagyon le kell őket csökkenteni, sokáig csak max 1 memorizált rúnát érdemes használni. A ragyogó erönlétre pedig érdemes tuningolni a rúnákat, na meg persze asszem arcania fokuszt. (asszem fokusz, a lényeg, hogy arra gondolok ami a regidőt csökkenti)
    Érdemes a választott csoport fokuszát és ismeretét is mindig a maximumon tartani. Tehát pl vagy 40-es,, akkor ezek az értékek is jók ha 40-en vanak alapból. Ezekre még jöhet bónusz is, akkor jóval nagyobb lesz az értéke.Remélem érthető a dolog.
    Ja igen, a cuccok eséséhez még annyit, hogy a hatékony észlelés hozzájárul valamelyest a tárgyak találatához. Amint már írtam, hogy van amikor sokáig semmit nem dob, aztán meg több jó cucc esik egymás után. Az észlelés egy érdekes dolog, "viták" vannak belőle mennyire hatékony.