• Fantusz
    Két különböző elfről vannak a képek, jegesnek nem kell a mágikus csíny, hatékonyságban meg se tudná közelíteni egy araniára fejlesztett karakter sebzésértékét (arcaniás meg nem dobál jeges tüskéket).
    Próbáltam, de nincsenek igazán pozitív tapasztalataim összvér-elfekkel, egy iskolát kell megtanulni.
    Vannak persze rizikós ellenfelek, pl egy jeges elfnek egyedül jégúr ellen igencsak izzasztó lehet az ősi mágia szakértelem eléréséig.

Szetekkel zárt neten nem nagyon volt gondunk, legfeljebb néhány kisebb méretű darab volt tovább rajtunk.
    Megy a cserebere, jegesnek a Faladal az alap, tüzesnek Celdrahil, arcaniásnak az Ősök, plusz van néhány általános set, sokan kedvelik pl a Valeriát.
    Huhuhorgásztól rengeteg Faladal páncélt kaptam, nekem a Celdrahil volt fölösleges, adtam neki (bár az utóbbi időben lemaradtam).
    A többi játékossal is ugyanígy működik a dolog, a lényeg, hogy előbb-utóbb meglesz a kívánt páncélzat.
    Nem kötelező persze setben lavírozni, de akkor lényegesen nehezebb a CA-kat megfelelő értékre belőni (magas sebzés, alacsony reg idő).