• Fantusz
    96-os az elfem, de szerintem platinán fejlesztem még, nem igazán élvezem, hogy niobiumon alig van mozgásterem.
    Teknősök adnak XP-t rendesen, de unalmas az öldöklésük, átmentem orkföldre ott már elég adranalin-növelő pofonokat osztottak, de végülis gond nem volt, s itt legalább normálisabb cuccokat is dobálnak.

Lett gondom viszont Grunwaldban, hányszor megfogadtam már, hogy nem megyek oda többet...
    Mégis megpróbáltam, elég jól adta ott is az XP-t, jelentősebb lag sem volt, no mondom megnézem a sárkányt, ha agyon csap se vesztek sokat.
    120as volt a bestia nem is azon lepődtem meg, hogy behaltam, hanem az elég érdekes volt, hogy nekem rontott a sárkány beterített a láng, talán meg is ütött, aztán csak állt és nézett.
    Eltelt így 5-6 másodperc, mozdulni nem tudtam, gondoltam itt a lag - a sárkány sem mozdult az elfem meg elborult.
    Szerintem már az első rohammal kivégzett, amiből semmit nem láttam, de ezen most meg sem lepődtem, lag nélkül is sok a 24 szint különbség.

Feltámadás után, 0% túlélési bónusszal vettem egy +9 minden képességhez amulettet - újabb adalék a túlélési bónusz rejtélyeihez.