10030
-
krisztajo #8390 Megtaláltam a kapcsolót a dzsungelben.
De azért így már kicsit más a leányzó fekvése!
Egyrészt ugye sehogy sem jelzi a keresendő npc-ket, másrészt én már egy csomó ilyenhez odamentem.
És miután rákattint az ember eltűnik a felkiáltó jel a feje felől.
Arra viszont már nem emlékszem, hogy hol voltak így már nem is tudom megtalálni őket.
De le a kalappal mindenki előtt akinek sikerül végigvinni!!!
Tényleg mit lehet kapni érte? -
DORSANAX #8389 Itt nem úgy van, mint a Diablo esetében. Nem lehet állandóan használni a teleportot, csak azokon a helyeken, ahol a térképen ez megnyitható.
A patch csak a teleportok számát emeli. Ha jól emlékszem régebben az elején eredetileg kevesebb helyen volt lehetőség erre.
Nekem is lenne egy kérdésem, bár szerintem ez inkább morgolódás a részemről. Szerintetek igazán kemény Elf karaktert lehet a 2.40-es patch után felnevelni???
Mert lehet, hogy én vagyok béna, de nagyon gyengus lett ez a karakter 2.40 után... -
#8388 lenne egy kezdő kérdésem: a telport hányas patchtől érhető el? 2,40?
És mivel lehet "előhivni/aktiválni"? -
huhuhorgasz #8387 jaja pontosan. én menekültem az ellenfelek elől, gyorsabban szaladtam mint ők, amikor elég előnyt szereztem akko mondom teleport a szigetre. nyomtam is, még utol sem értek. a szigeten meg gyanús volt hogy az aurák sehol. Na mondom mi az isten? Nézem egyből a bónuszt, látom 0 feltámadás meg 1. Na egyből el is ment a kedvem kicsit a játéktól, pedig semmi lag nem volt. Érthetetlen számomra azóta is. -
TGWH #8386 Ezért kell gyorsan resetelni. Az én gépem is a min. konfig alatt van, ha laggol inkább kilépek, majd vissza, vagy reset, egy halált nem ér meg. -
#8385 Nem a sárkánnyal van gond, hanem egyrészt a gépemmel, vagy a szerverrel a grunwaldi sárkány laggal támad.
No meg a 24 szintnyi különbség sem az elfem malmára hajtotta a vizet, pláne úgy hogy egy-két ork pofonba is "belepirult".
Fel voltam rá készülve, hogy meghalhat, most nem is azon bosszankodtam, de elég nevetséges volt a látvány - illetve, hogy nem is láttam semmit, 5-6 másodperces mozdulatlanság után elborult Elyhaan.
Ez kb. olyan volt, mint, amikor huhuhorgász elfje teleportálás közben meghalt.
-
TGWH #8384 Azt a sárkányt én is meglestem. Szeráfomat meg sem tudta ütni, árnyharcosom meg itókázott :X csak adnának is v.mi normális cuccot... -
huhuhorgasz #8383 Én is 96-os szinten vagyok. Én csak azért erőltetem a nióbot, mert kezdem kinőni a cuccaimat és kellene az utánpótlás. Egyszer én is nekiálltam a grunwaldi sárkánynak, hesszes volt, úgyhogy hanyagolom egy kicsit. Nem sokára játszok én is valamennyit, majd meglátjuk milyen eredménnyel. A bónusznak meg kb 112-ig nem sok köze van a játékhoz niób szinten. Csak utána lesz majd lényeges, azért hogy a 112-es ellenfelek jóval magasabbak legyenek a karakternél. -
#8382 96-os az elfem, de szerintem platinán fejlesztem még, nem igazán élvezem, hogy niobiumon alig van mozgásterem.
Teknősök adnak XP-t rendesen, de unalmas az öldöklésük, átmentem orkföldre ott már elég adranalin-növelő pofonokat osztottak, de végülis gond nem volt, s itt legalább normálisabb cuccokat is dobálnak.
Lett gondom viszont Grunwaldban, hányszor megfogadtam már, hogy nem megyek oda többet...
Mégis megpróbáltam, elég jól adta ott is az XP-t, jelentősebb lag sem volt, no mondom megnézem a sárkányt, ha agyon csap se vesztek sokat.
120as volt a bestia nem is azon lepődtem meg, hogy behaltam, hanem az elég érdekes volt, hogy nekem rontott a sárkány beterített a láng, talán meg is ütött, aztán csak állt és nézett.
Eltelt így 5-6 másodperc, mozdulni nem tudtam, gondoltam itt a lag - a sárkány sem mozdult az elfem meg elborult.
Szerintem már az első rohammal kivégzett, amiből semmit nem láttam, de ezen most meg sem lepődtem, lag nélkül is sok a 24 szint különbség.
Feltámadás után, 0% túlélési bónusszal vettem egy +9 minden képességhez amulettet - újabb adalék a túlélési bónusz rejtélyeihez. -
#8381 és mi a reward ebben a hosszú-hosszú questben? -
huhuhorgasz #8380 látom nem akarja a képet, akkor itt egy link hozzá
kép -
huhuhorgasz #8379 Ezt én is megtaláltam valamikor egy barlangban.Csak már nem tudom hogy melyikben :D
Ha már a bugok körül mozgunk akkor itt van egy. A képnek az itt aztán minden van címet adnám, úgy hogy nem adtam el semmit a kovácsnak. :D
-
#8378 egy érdekes easter egg-be futottam az előbb: :D
-
#8377 Nem kevés kitartás kell a sacredes küldetés végigjátszásához - sok sikert hozzá.
A dzsungelben a sivataghoz közeli teleporttól kell keletre indulni, ahol ugyancsak egy barlangot keresve indul a küldetés, aztán jön a mocsárbéli barlang (nem tudom fel lehet-e cserélni).
A valami csodálatos lényege, hogy a Sacred 3 készítéséhez össze kell szedni a térképen szerteszét szóródva ácsorgó munkatárasakat.
"Mindössze" 86an vannak, nem kevesen eldugott helyeken, küldetés irányát nem jelöli semmi, őszintén szólva nekem arany fokozaton aktív a küldetés, de megcsinálni nagy valószínűséggel nem fogom, persze másokat lebeszélni semmiképpen nem akarok - ismerek olyat, aki végigcsinálta, nem túlzás, hogy egésznapos küldetés, és kell hozzá puskázni, hacsak nem tudod fejből a 86 felkiáltójeles tartózkodási helyét.
-
TGWH #8376 De, azok. Irány a dzsungel keleti része :D -
krisztajo #8375 Kösz, jó tudnii! Kerestem a Sacred2.hu-n de nem találtam.
Merre találom? Ugyanis szívesen nekifutnék!
Ezek nem azok a tagok, akik mindig azt mondták, hogy „Gyere vissza később most még nem tudok segíteni!”?
-
#8374 Semmi különleges, néhány jelentéktelenebb hiba javítása, mondjuk nekem a 2.40 óta néha kilépeget random, előtte nem volt vele gond, remélem ezzel már nem fordul elő, szal mindenképpen muszáj lesz felraknom. -
#8373 Nálam az nem játszik szerepet. -
TGWH #8372 És az milyen jó érzés lehet, hogy ha egyszer kifagy a szerver :D -
#8371 Megtaláltad a játék leghosszab küldijét amely egyben easter egg is.
Annak a barlangnak a kinyitásához a dzsungel keleti végén kell egy kapcsolot megkeresned.
Utána bemehetsz a Sacred irodájába és megkapod azt a küldit hogy szed össze a fejlesztöket akik szabin vannak / ök azok a felkiáltó jeles karakterek szanaszét Ancariában ,számszerint 89 !!! /
Baromi hosszú küldi én csak egy karimal csináltam meg eddig. -
TGWH #8370 Az a Valami csodálatos a leghosszabb küldetés a játékban :D sacred2.hu-n azt hiszem fent van hogy kell nekifutni. -
krisztajo #8369 Találtam egy barlangot ahová nem tudok bemenni.
Gondolom valami küldi kellene hozzá.
Libi hasraesése nevű vízesés tömkeleg után van egy rész ahol át lehet menni egy fennsíkra a mocsár felett. A barlang ennek a közepén van egy hidra társaságában.
Ha rá kattintok az írja ki „Valami csodálatos?”.
Ide hogy lehet bemenni, valaki tudja esetleg?
Ja és a vízesések utáni vándorcirkusznál van a „Magányos Hyppocampus” küldi is.
Megéri megnézni! -
TGWH #8368 Hát én el vagyok havazva, de ma azt hiszem felnézek este. -
huhuhorgasz #8367 Nagyon behalt a fórum. Mi van emberek? Mindenki úgy tolja, hogy már ideje sincs írni? :D
Fantusz hogy állsz? Hanyas vagy? -
huhuhorgasz #8366 megnéztem és bocs. az alkum csak 184. Úgy emlékeztem hogy ez az egyik ami 200 fölött van de sajnos nem. -
huhuhorgasz #8365 ok, csak azt hittem hogy félreértettél valamit -
#8364 A hátasom ad regenerációt, seraphim -
huhuhorgasz #8363 Regenerációt???? Én nem láttam még olyan erekjét, ami a regidőt csökkenti. Valami nem stimmel. Elbeszélünk egymás mellett. Alapból az alkun asszem 24 van rakva. A többi az bónusz. asszem jelenleg +158 minden képességre.
Vagy esetleg a hátasod adja a regenerációt? Milyen karival játszol különben? -
#8362 Aham csak épp ugye adja a regenerationt.. :( És az nem árt.
Te csak cuccokból tápolod a Bargaininget, vagy skillpontot is áldozol rá hogy ilyen magas? -
huhuhorgasz #8361 Arra gondolok ami a bal alsó sarokban van. És váltogatni lehet őket. A jég a világoskék. Azt nem írtam, de a többi nekem a hatékony észlelésre ad. Minél nagyobb vagy annál nagyobb lesz az erekjék szintje és többet adnak hozzá az értékekhez.
A hátasnak nem látszik az élete. Ha meghalt akkor újat kell venni. Én csak utazáshoz szoktam használni, vagy akkor ha nagyon elbírok az ellenséggel. mert ha rámront egy nagyon erős banda akkor sec perc alatt kinyírják. Magasabb szinten nem olcsó mulatság. Asszem Fantusz vett egyszer majdnem 50 milláért. Így kell gondolkodni, hogy mennyire vigyázol rá. -
#8360 Öm én angolul játszom, a jég erekje az.. azmi :)
Ha a relicre gondolsz amiből 3 db-od lehet, akkor azok nekem még csak 2 skillpontot adnak.
Még annyit szeretnék, hogy sikerült kinyírnom a kaszt hátasomat, pedig nem haltam meg. Néha pihentetni kell? Nem láttam, hogy hol van az élete. -
huhuhorgasz #8359 Kíváncsi vagyok meddig nem lesznek serverek. Remélem mihamarabb megoldják a problémát. -
huhuhorgasz #8358 Van gyűrű és amulett is ami ad az alkuhoz valamennyit. Asszem még ide tartozik, ha pl gyűrűn azt olvasod, hogy +X az általános képességekhez. Ebben az alku is benne van meg még nem tudom mi. Én a +X minden képességre gyűrűkkel szoktam tolni, mert az az összes skillre pakol, nem válogat. Meg én úgy csinálom, hogy kiválasztottam a jég erekjét (nekem minden fajtából van 3, nem szoktam keverni őket) és arra figyelek, hogy az erekjék tulajdonsága az alkura adjon. Pl most 1 jég erekje 11-et ad az alkumhoz. Van belőle 3. Ha boltolni megyek, akkor átváltok jégre és megnövekszik az alkum 33-mal. Ami azért mondhatni, hogy nem semmi. Már esett 1 vagy 2 +p minden képességre amulett is. Persze ez nióbon, úgy hogy lvl 90 fölött vagyok. Összességében az alkum 200 fölött jár most. -
#8357 Bargaininget socketbe ringből és amuletből lehet rakni? Vagy Bargaininget All skillből kell tuningolni? -
huhuhorgasz #8356 Fantusz!
Hogy áll a platina főküldi? Ma nem tudom hogy összefutunk-e, majd meglátjuk -
huhuhorgasz #8355 Fölösleges, mert teljesen követhető a fő szál, nem lehet eltévedni, max a szeráf szigeten, de oda meg normális térkép nemigen van. Nagyon egyszerű a játék ezen a téren. Fölösleges a végigjátszás. Meg nem hiszem hogy valaki írt volna, mert fölösleges hogy összegyűjtse azokat a főküldi feladatokat, amiket úgyis sorban megkap az ember és el is olvashatja hogy mit kell csinálnia. Vagy esetleg nem ilyen végigjátszásra gondoltál? -
Emcsy #8354 Valakinek megvan a magyar végigjátszása? -
#8353 Azt hiszem, (nem vagyok egy hátas-zsonglőr) a tiedhez adódik hozzá. -
#8352 látszik valahol a hátasok életereje? vagy csak tippre megy hogy éppen haldoklik, vagy az ereje tejében van? -
huhuhorgasz #8351 gyógyítani nem lehet, de ha időnként pihenteted, akkor nem lesz semmi baja. Az jó lenne ha fel lehetne őket is szerelni cuccokkal, hogy jobbak legyenek. Akkor hétfőn felejtős a játék sajna. Na mindegy.