• huhuhorgasz
    nekem az is jó lenne, mert lehet hogy lenne bele majd cuccom amit belerakhatsz. Platinán meg jobb jégkristályok vannak. Nekem is van egy különben csak lvl 101. az meg hol van még. Ha meglenne ez a kard meg van ugye a stawort (lehet hogy nem jól írom a nevét) pajzsom, akkor elég jól menne felfelé a bónus. Meg ezekkel az ellenfelekkel még a jégkristály sebzéssel is megbírkóznék. Ha kölcsönadod akkor megköszönném. Csak fussunk össze zárton. Ma valami kín volt hogy beengedjen. elsőre meg is untam miután 10. próbálkozásra sem engedett be. kicsit később már beengedett. És ismét bebizonyosodott, a régi elméletem. Eddig nem igazán estek barna tárgyak. Most közel 5% bónusszal platinára mentem és a banditás küldit, meg a törzsfőnököt akartam megcsinálni. Amíg odaértem a törzsfőnökhöz addig esett két barna tárgy. Tehát még mindig azt mondom, hogy meghalás után jobban esnek a barnák mint amúgy. Csak a nagyobb ellenfeleket sajnálom és a nagyobb cuccosokat. Bár használhatóból csak 1 esett az utóbbi jópár órában. Legközelebb holnap leszek fent, szerintem délután tájékán. Remélem összefutunk.