10030
-
huhuhorgasz #8270 Wazz hogy jártam. Nesze nekem platina. elmentem a driád szigetre. Jóhogy a 68as karimhoz hozzávágott 92es elleneklet. nem is volt gond amíg egy fa nem ütött egy kritikalt. oda a 60% fölötti bónuszom. Na mondom fasza. Többet nem csinálok ilyet. Sietni akartam a fejlődéssel és jól megjártam. De hát Így kell nekem. -
huhuhorgasz #8269 Én éppen a netes játék miatt adtam ki pénzt a játékra. A single warezben is jó lett volna. De én a netes játék élvezete miatt vettem meg. Én is a netes játékot támogatom. De nem nézem le azt aki a single játékra esküszik. És tény hogy tényleg stabilabb a single. Bár a netes játék, sem a mi netünktől szarakszik. És nem utolsó sorban akiket megismertem a netes játékok során az sajnos nem pótolható single-ben. pl Fantusz-al elég sokat játszunk együtt és nagyon megy a cserebere :D
Nem tudom, hogy mennyit fogom tolni a játékot, de egy biztos. Még egy kicsit sem unom, ezt a karaktert kimaxolom és indítok egy driádot. Ez a terv. -
#8268 Francot se érdekeli, hogy eredeti-e a játékod, vagy sem, arra kijelentésedre reagáltam, hogy szerinted nem jobb a multi, mint, a single player mód.
Nem tartozom azok közé, akik köpködnek-fújolnak, ha valaki warezos játékkal játszik, csupán annak adtam hangot, hogy pl. TGWH, és még sok neten játszóhoz hasonlóan az egyjátékos mód nem különösebben köt le. -
gio54 #8267 Minden probléma nélkül kipróbálhatod egyjátékos módban magad.
A sacred2.hu fórumában a piac egyjátékos mód alatt van szeráf és árnyharcos tesztkarakter 5-ös szinttől öt szintenként mentve 100-ig, 40-től arany, -80-tól platina, kiosztatlan képességekkel és pontokkal.. Nemsokára lessz driád is. Töltsd le, oszd szét a pontokat, és próbáld ki. Semmit nem veszíthetsz. -
TGWH #8266 De egyjátékos módban unalmas. Meg multiban mész amerre akarsz, már az elejétől fogva. Meg hát ugye egyfajta varázsa is van, hogy hányadik vagy meg ilyenek. -
#8265 Feleslegesen célozgatsz arra hogy nem eredeti a játékom mert az ,ha visszaolvasol a topicban a megjelenési idöpontra rájösz.
A játék lényegét tekintve nem látok érdemi különbséget a két mód között az sp elejétöl kezdve stabilabb.
-
#8264 Sokat játszottam offline módban, mert én sem rohantam azonnal megvenni az eredeti játékot, de miután megvettem a single player móddal szinte csak perceket játszottam, mert a zárt neten sokkal érdekesebbnek, változatosabbnak tartom a játékot, ami nem szigorúan a játékmenettől lesz, hanem a többi játékostól, barátoktól - végeredményt nézve nekem sokkal jobban bejön a netes játék.
Egyáltalán nem nézem le a single player-t, megvan annak is a haszna, érdekessége, nálam az volt a tanulópálya, de, ha játszani akarok, megyek a netre, s gondolom nem lehetek egyedül, mert azokról, akiket viszonylag gyakran látok fent, nehezen tudom elképzelni, hogy offline-módban többet játszanának, mint amennyit fent vannak. -
#8263 " Multizni sokkal érdekesebb, mint singleben játszani " - ez nem igaz. -
#8262 Mondjuk úgy, hogy kiválasztod a karaktert (ha több van), és a felső sarokban megjelenő adat-táblán lévő legördülő menüben átállítod a nehézségi fokozatot ezüstre.
Multizni sokkal érdekesebb, mint singleben játszani, persze ahhoz eredeti játék kell.
Neten a szervereknek van nehézségi fokozatuk, kiválaszthatod melyikre lépsz fel, főküldetést csak "Hadjárat" szervereken lehet vinni, "Szabad" szervereken lehet bossokat farmolni, küldetéseket csinálni szinte végtelenül, a cserebere lehetőségek miatt pedig sokkal jobb cuccokra lehet szert tenni, mint egyedi játékban. -
#8261 Egy kis pihenö után folytatom az SW karimal.
Sok driádozás után nagyon furcsa közelharcban tolni megint.... -
krisztajo #8260 Értem köszi! Viszont akkor ha valaki tudja leírhatná pontosan, hogyan kell átmenni single-ben másik fokozatra. -
#8259 Az eleje semmivel sem nehezebb. Már 5-ös szintűen vertem a kobold baktert. -
TGWH #8258 Nehezebb az ezüst, de ha figyelsz, és van az elején jó sok piros itókád, nem lehet gond.
Kilépsz a játékból, elkezdesz egy új hadjáratot, és ezüstön mész. Legalábbis a multis résznél így van. Singlere meg már nem is emlékszem, jobb a multi. A világ felfedezett része megmarad, csak a küldetéseket kezded előröl - így akik kinyírsz, az újjáéled értelemszerűen -.
Üres lesz a napló, mint ha még egyszer előröl kezdenéd, nem úgy veszi mint ha folytatnád nehezebb szinten.
Az első egy-két karinál úgy is meglátod, hogy mi lesz velük 30as szint környékén, és a következő mindig jobb lesz.
Multi ezért jó, ott nagyon gyorsan fel lehet húzni egy-egy karaktert. -
krisztajo #8257 Biztos igazatok van.
De én kicsit tartok attól, hogy bár a bronz tényleg gyerekjáték az ezüstön meg simán legyepálnának két perc alatt!
De a következő karit már biztos ott kezdem.
A set tárgyak többsége küldikért esik, van amiből már többször ugyanaz.
Esett már mob-tól is, de úgy kevesebb.
Egyébként játék közben, hogy kell egyik nehézségből a másikba átmenni?
És hogy képzeljem, újra felfedezetlen lesz az egész világ és visszarak a kezdőpontra?
Vagy csak még egyszer minden küldit meg lehet illetve kell csinálni és maradok ott ahol voltam?
És a napló is új lesz és üres vagy duplázódnak benne ugyanazok a küldik?
Azok az npc akik az elvégzett küldi után meghaltak újraélednek (pl. beteg nő a tengerparton)? -
#8256 Neten játszol, vagy csak single-ben?
Szürke ellenfelek szinte semmi XP-t nem adnak, hetekkel ezelőtt volt valakinek ilyen gondja egy warezos játékkal.
Neten egyszerű a helyzet, át kell menni egy másik szerverre.
Másik dolog, hogy a lényeknek van egy maximális szintje minden fokozaton.
Bronzon soha nem kezdtem, az ottani értékeket nem tudom, ezüstön a fehér griff, vagy a kobold főnök max 39-es szintű lehet, oda lehet menni 60-as karakterrel, de értelme nincs.
Szerintem is érdemes lenne átmenned ezüstre... -
huhuhorgasz #8255 Nem akarlak kiábrándítani, de meg fogod bánni a bronz fokozatot. Ha ármész ezüstre, majd aranyra, akkor el fogsz gondolkodni rajta, hogy mi az isten nyilának mentél bronzra. Valaki mondta nekem, hogy max 10es szintig marad legjobb esetben is bronzon, utána mindenképpen ezüst.
Na most én is kérdeznék tőled. Írod, hogy esnek a set tárgyak. Küldikért kapod? Vagy a mobok ejtik? -
#8254 Csak a küldetéseket kell előröl kezdeni. Én bronzon az Árnyharcosom elvittem 20-as szintig, kitapasztaltam merre hogyan, majd átmentem ezüstre és csak a főküldit csináltam meg újból.
Most egy darkdriad indult, de Ő már ezüstön. -
krisztajo #8253 Nem haltam meg egyszer sem!
De túl sok nálam erősebb ellenféllel még nem találkoztam sehol,sőt inkább alig.
Tornászom felfelé a túlélés bonuszom a set tárgyak úgy esnek mint a pelyva.
Nem hittem volna, hogy a bronz ennyire könnyű lesz.
De ennyi játékidő után már nem akarok át menni ezüstre, mert úgy tudom ott előröl kellene kezdeni mindent?!
Azt meg már nem szeretném, úgyhogy ezüst majd legközelebb. -
TGWH #8252 Azon is múlik, hányszor haltál meg. Legjobb ha meg sem halsz, mert akkor már az elején kapsz nálad magasabb szintű ellenfeleket. Ha nem haltál meg, menj át nyugodtan ezüstre. Majd ott úgyis jobban meg lehet tapasztalni melyik tulajdonság a legjobb, mit fogsz fejleszteni hogy erősebb legyél ésatöbbi. -
krisztajo #8251 Igen, így tudtam én is, ezért nem értem!
Bocsi a színeket a kézikönyv alapján írtam, ez az ami az ellenségnél a földön körben megjelenik.
A szürke amelyik jóval kisebb a kari szintjénél és alig jár érte xp, a zöld amelyik egyel kisebb szintű.
A sárga az azonos szintű és a piros az eggyel vagy többen nagyobb szintű.
A bajnokoknál pedig vannak az aranybetétek a körben.
Na én amióta az emberek földjén vagyok szinte csak szürkével találkoztam, kíváncsi leszek mikor fogok újra nálam nagyobb szintűekkel találkozni! -
#8250 Saját szintedhez igazodik az ellen szintje is.
Pirosokkal? Az meg milyen?
Ezüstön kell játszani. -
krisztajo #8249 Teljesen igazad van.
Rajtatok valóban nem múlt, amennyit lehetett segítettetek.
Elnézést kérek, tegnap kicsit elszállt az agyam, valóban nem így kellett volna írnom.
Most már tényleg csak egy dologban reménykedhetek, hogy tényleg béna vagyok és ezért nem sikerült. Vagy marad a másik verzió, ahogy írtad a bug.
Nagyon köszönöm!
Egyébként mitől függ az ellenfelek szintje?
Ahhoz igazítja amennyi akkor voltam amikor először léptem a térkép azon részére?
Csak azért kérdezem mert most az emberek földjén vagyok, a főváros küldetéseit csinálom.
De csak kisebb, szinte mindig csak szürke ellenekkel találkozok.
A küldikért járó xp kivételével a fejlődés reménytelen (kapok 15 xp-t egy ellenfélre). :-(
Az elf területeken még találkoztam pirosakkal is de azóta még sárgával sem. -
Norec79 #8248 De majd nyomom tovább csak nem volt időm mostanában játszani. Hétvégén nyomni fogom. -
huhuhorgasz #8247 Senki nem mondta hogy idióta vagy, csak mindenkinek megy a dolog. Csak neked nem. Ahol idiótáznak az másik fórum lehet, ez itt nem az. Körüljártuk rendesen a problémádat, sok szemszögből próbáltunk segíteni úgy érzem. Minden kérdést feltevőnek szoktunk segíteni, sőt olykor én is szoktam kérdezni, ha valamit nem tudok. Akkor a témát ejtsük, lehet hogy egy bug került elő.
Norec!
Nagyon eltűntél. Mirekuval mi van? Nem viszed tovább? -
krisztajo #8246 Na ez most már kezd a félreértésekről szólni úgyhogy inkább ejtsük a témát.
Természetesen én is úgy gondoltam, hogy adtam a Taktikára öt pontot.
És a következő olyan szintnél, amikor lehetett új képességet felvenni akkor szerettem volna ezt a Kétkezessel megtenni.
De ez egyszerűen nem ment, mert nem engedte!!!
Én most már nem keresem az okokat, de azért már bocsi de teljesen idióta azért nem vagyok (esetleg csak béna)!
Úgyhogy legalább elhihetnétek, hogy tényleg nem jött össze. :-( :-(
Na mindegy… erről ennyit.
Köszi az új tippeket.
Erre a kitéréses, blokkolásos dologra figyelni fogok! -
#8245 A jelen:
-
#8244 Érdekességet vettem észre:D
Driáddal ha nyilazok és ellövöm vakon a vesszőket, akkor egy idő múltán elrepülnek felettem mint valami madarak:DDDD -
TGWH #8243 Sztem ez mindenkinek elég triviális volt, hogy csak akkor vehetsz fel új képességet, ha villog zölden az új képesség rész az utolsó megtanult után... mint hogy mindig akkor vehettél fel újat, ha villogott... -
TGWH #8242 Mint írták, az lehetetlen. Ha tudsz felvenni új képességet, és van is a Taktikain 6 pont, amit te raktál rá, akkor mennie kell.
Még v.mi: a kitérésre adó cuccokat szedd össze, meg a varázslat blokkolására két-három cuccot. Ezen kívül az ellenfél támadási esélye -x% ami még jól jöhet. A képességeknél van a 10 utolsó ellenfél, ott meg tudod nézni, ha a találati esélyed 120% környékén van, az már jónak mondható :) Az ellenfélé meg minél alacsonyabb. Elsőt a támadás növeli, másodikat a védelem csökkenti. -
krisztajo #8241 De igen pontosan így szerettem volna.
Felvettem a Taktikát adtam rá öt pontot és utána rögtön a Kétkezest akartam felvenni.
Ezt így nem lehet???
Miért mi ebben a hiba?
Ez ugyanis még senki sem mondta!
Ezért nem értettem én sem, mert hiába vannak elvileg egy blokkban mégsem hagyta! -
Norec79 #8240 Esetleg még 1 lehetőség hogy volt rajta 5 pont de nem mind kiosztott hanem volt rajta bónuszból is , és ugye a rárakott pontok számítanak nem az összesített. -
huhuhorgasz #8239 Bocs. Az előző link rossz. Itt a jó link ami kell neked
http://sacred2.hu/karaktertervezeshez.html -
huhuhorgasz #8238 Egy blokkban van a taktikai ismeret és a kétkezes fegyver. Nem úgy próbáltad véletlenül, hogy pl felvetted a taktikai ismeretet, raktál rá 5 pontot és egyből utána szeretted volna felvenni a kétkezest?
Már csak erre tudtam gondolni lehetséges hibának.
ajánlom, hogy az alábbi linken töltsd le a tesztkarikat és single playerben próbáld ki hogy hogyan is működik a dolog. Itt lvl 200as karik vannak és egy csomó skill pont amit szét lehet osztani. Meg te választhatod ki , hogy milyen skillek legyenek felvéve.
http://sacred2.hu/viewtopic.php?t=222
Ennyit tudok segíteni -
#8237 Hát ez nem jó hír mert drága volt :P de köszi -
#8236 Nos, ha hívásra nem mászik elő, akkor meghalt.
Sokan nem tudják, hogy a speciális hátas is meghalhat, ezért sem ajánlott rajta ülve harcolni.
Hátasokat időnként érdemes lecserélni, ha sokat használod, szintjük nem növekszik, 60as szintű ellenfelek egy 20as szintű macskát könnyebben agyoncsapnak, mint egy velük hasonló szintűt. -
#8235 Teljesen eltűnt,nem tudok mivel fütyülni neki :) -
#8234 Fütyültél neki? Alapból ugyanis nem követ... -
#8233 Az valami bug,hogy megvettem speciális mountot szeráfomnak,és egy idő után azt vettem észre,hogy a tigrisem nincs sehol? -
krisztajo #8232 Igen tudom, hogy öt pontot kell rakni rá és utána lehet felvenni.
Mint írtam raktam is és de mégsem engedte.
Szerintem nem érdemes ezt tovább ragozni.
Majd megpróbálom és legközelebb remélem több sikerrel járok.
Hát ez a feltöltés nekem még így is magas kicsit.
De mint mondtam, így bronzon úgy sincs nagyon mit megmutatni. -
TGWH #8231 Egy blokkban van, csak a második oszlopból úgy tudsz felvenni bármit is, ha az első oszlopból egy képességre 5 pontot raksz. Vagy több képességre összesen öt pontot.
Bronzon nem jó kezdeni, simán lehet ezüstön is, csak jobban kell figyelni.
Képet feltölteni úgy kell, hogy pl. Fraps nevű programot telepítesz, azzal tudsz videót meg képet kimenteni a játékból. Majd feltöltöd pl. az imagerz.com-ra. A linket meg az url beszúrása gombbal lehet betenni.