• huhuhorgasz
    üdv a csapatban!

először is a trófeák adnak plusz értékeket, ha nálad vannak. pl +életerő meg ilyesmi. De ehhez fel kell venni az alkímia képességet. Namármost szerintem meg mások szerint is vannak ennél jóval értékesebb képességek amiknek használt fogod venni a játékban. Én még nem találkoztam olyan emberrel aki az alkímiát felvette volna. Én nem ajánlom, de hátha valaki használta már és többet tud róla írni.

másodszor. Az erősítéseket a jobb alsó "köröcskében (nézd meg a belinkelt driádos képet) lehet belerakni egyszerű fogd és vidd módszerrel. Ugyanabban a köröcskében az egyik gombbal fel tudod hozni a harctudományos ablakot. ott általában a 3 csoportban mindig a jobb legalsók az erősítések. Hogy tudd őket használni meg kell hogy tanulj legalább 1 olyan rúnát aminek az a neve amilyen erősítést szeretnél. Remélem érthető. Ha megtanultad akkor az az erősítés aktív lesz és az említett fogd és vidd módszerrel berakod a jobb alsó részben lévő első karikába. (játék elején csak 1 karika aktív, ha akarsz második karikát, hogy másik erősítésed is aktív legyen, akkor a koncentráció képességet kell felvenni és arra 1 pontot rakni). Ha lentre beraktad akkor aktiváláshoz csak rá kell kattintani a berakott erősítésre. Ennyi. Remélem érthető.

Többieknek. Ha valamit kihagytam vagy rosszul írtam akkor javítsatok ki. Köszi