10030
-
krisztajo #8190 Sziasztok! Végre én is eltudtam kezdeni játszani!
Előre is bocsi, ha nagyon lámák a kérdéseim!!!
Szóval a trófeák (pl. pecsenye, koponya, bőrkalap stb.) mire jók? És hogyan kell őket használni? Ha erősítést rakok rá a karira azt hogyan lehet kikapcsolni vagy másikra váltani? Előre is köszi a segítséget! -
#8189 Indítok egy driádot.
-
#8188 Sikerült elérni a lv200-at de nem vagyok benne biztos hogy ez a max level.
A végén azért találtam egy jó kis fúvócsövet. -
RaKmaTakaTa #8187 Sziasztok!
Az elkószáló segítőkkel nem lehetne valamit csinálni, hogy ne aggrózzák be a szörnyeket, illetve ne halljanak meg? -
#8186 Igen ez volt a baj. Köszönöm. Nem tudtam, hogy a Physx nvidia sajátosság :)
-
TGWH #8185 Vagy bepipáltad a physx opciót... -
#8184 Lehet nem szereti a Crossfire-t. -
#8183 Sziasztok. Megvettem a gémet és van egy kis problémám vele.
Elég komolynak mondható a gépem szerintem (9850 phenom,4gbram,2db ati4850 crossfire-be) és amikor elinditom a játékot olyan mintha képregénnyel játszanék. Játszhatatlan 1-2fps-el megy.
Nem tudja valaki mi lehet a baj? Legújabb patch fent.
köszi. -
Csokis #8182 Köszi! Remélem felkerül a NET-re a GameStar-os cikk. Ha valaki tud majd valamit, akkor írjon! -
TGWH #8181 Na akkor pár nap múlva már nézhetjük is a német gs-t :D -
#8180 Lefordítottam neked bábelhallal xD
" Also in " Ice & Blood" I will again gladly loose-pull, in order to accumulate equipment and talents. Of course as Drachenmagier, because its talents sound hochinteressant." Michael count von GameStar writes and gives us thereby a fiery foretaste on the Preview, which will appear in the new expenditure. We may not betray more, but starting from that 24,06 one can read everything exactly in the Gamestar - expenditure 08/09.
A Drachenmagier az sárkánymágus, sztem az lesz az új kaszt, meg holnapután lesz róla a német gamestarban róla cikk. Nagyjából ennyit sikerült kiolvasnom belőle :D -
szripio #8179 kösz a választ mindenkinek, így má világos :) -
Csokis #8178 A kiegészítő címe Ice & Blood lesz! A Június 24.-én megjelenő német GameStar-ban lesz elvileg róla szó, legalábbis az alábbi topik szerint, KATT! Valaki németes nagyvonalakban összefoglalná az első hozzászólást? Mert én kb. úgy fordítottam, hogy a most megjelenő GameStar-ban lesz Preview. -
#8177 Mindehhez még annyit, hogy a kovácsolás egy sokak által jelentéktelennek tartott képesség, holott magas szinten "rá lehet verni" a játékban lévő kovácsok tudományára.
Nem érdemes kovácsolást a játék elején tanulni (ellentétben az alkuval), de 9., 10. képességnek hasznos lehet -
huhuhorgasz #8176 azt jelenti, hogy mit lehet a foglalatba belekovácsolni.
bronz - csak a kovács 3 alap "dolgát" lehet belerakni (élezés, meg még 2)
ezüst - gyűrűk is mehetnek bele az alapok is meg még valami
arany - amulett, gyűrű
az a lényeg hogy lefelé kompatibilisek (de szép szó :D) a foglalatok.
és van kék foglalat amibe pl tűzkő, méregagyar mehet
ha a kovácsnál beteszed a kovácsoltatni kívánt cuccot a helyére és ráviszed az egeret a foglalatra, akkor szépen sorban kiírja hogy mit lehet belerakni.
remélem érthető amit írtam -
#8175 Itt nézd meg. -
szripio #8174 sziasztok. valaki el tudná mondani, hogy a különböző színű foglalatok mit jelentenek? -
TGWH #8173 És ha olyan bugos lesz, mint az alap? Akkor aztán nem fogom megvenni. Inkább várok két hetet a patchre. -
huhuhorgasz #8172 úgy gondolom, hogy legyen ideje az embereknek átállni, hogy amíg megjön a kieg, addig se maradjanak játék nélkül. Az átmenet, hogy mindkét féle severből van pár-pár darab, meg csak egy hétig tartana. Ennyi idő elég a vásárláshoz. -
TGWH #8171 Ha jó fejek akarnak lenni, hagynak egy-két 2,40-es szervert, de sztem profitra mennek. Azt lenne jó tudni, hogy az első résszel hogy volt. -
huhuhorgasz #8170 ezt én is remélem, mert várom már hogy mi lesz a kieg lemezen. Lehet valami infót kapni valahonnan, hogy milyen újításokat találunk a lemezen? Szerintem amint kijön a kieg lemez, meg kell vegyük, mert a serverek is át fognak állni. De ezt lehet hogy csak én gondolom így. Mekkora szívás volt amikor kijött a 2.40-es patch, a serverek azonnal át lettek állítva. Így én a tököléssel együtt 2 nap múlva tudtam leghamarabb játszani. Lehetne valami átmenet, hogy lennének régi patches serverek, meg olyanok amilyenek az újjal vannak. Pl max 1 hétig, aztán már csak új patches serverek. Így akkor mindenki le tudná szedni a patchet, és meg bírná rendesen patchelni a játékot. -
#8169 " A Kalypso Media hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a csődbe ment Ascaron Entertainmentet, akiknek többek között a Sacred-sorozatot köszönhetjük.
A válság következtében bajbajutott cég minden részvénye és játéka - így a Sacred mellett a Port Royale, a Darkstar One, az On the Ball és a The Patrician - a Kalypso tulajdonába került az akvizícióval, a fejlesztőket pedig saját embereivel együtt a Gaming Minds Studios név alatt egyesítette a Kalypso. Jelenleg négy játékon dolgoznak a srácok, a Patrician harmadik része már a nyáron boltokba kerülhet.
" - gamekapocs
Négy játék ? remélem a kiegröl nem feledkezdtek el....
-
#8168 Én is kíváncsi leszek rá. És remélem igazad lesz az árban :D -
Csokis #8167 Kíváncsi vagyok, hogy tényleg Júlisuban jön-e ki a kiegészítő lemez?! Remélem, hogy magyarul fog kijönni, mert akkor meg is veszem. Árát olyan 5eHUF-ra saccolom, mivel kiegészítő lesz (ha lesz). -
#8166 Vagy esetleg húzdmeg...
Sok sikert hozzá. -
#8165 Kaptam egy 30 körüli driádot, lehet megtolom:) -
#8164 Olyan szinten hogy átálltam fuvócsöre ne legyen már annyira könnyü dolga a csajnak... -
#8163 Brutális húsdaráló :) -
#8162 "Tiszta szerver" alatt azt értem, amikor pl. csinálsz egy szervert, kizárt, hogy előtted bármilyen szintű karakter is járt volna ott -ennek ellenére jönnek mindenféle szintű ellenfelek, kicsikért nem ad XP-t, a nagyok meg agyoncsapnak esetleg.
Üres szerverre fellépve amúgy is "illene" újragenerálni normálisan mindent - a küldetések újraindíthatók, az ellenfeleknek szintje miért kiszámíthatatlan?
Benne van a játékban, hogy meghal a karakter, fáj, ha a magas túlélési bónuszt veszti el a játékos, de ezen túl lehet lépni, legfeljebb bosszankodunk
Hard karaktert indítani ilyen viszonyok között igazán adrenalin növelő szórakozás -
#8161 Ez szemétség :D -
TGWH #8160 Ha előtted magas szintű játékos volt, és kilépett, majd utána jöttél te - és nem láttad így - akkor maradnak bent néha magasabb ellenfelek. -
#8159 Ezzel a hibával én is találkoztam 10. szinten 2. szintű ellenfeleket csaptam. Gondoltam gyorsan elérek így a célomhoz, de jött valami játékos 50-es szinten, s rögtön hasonló szintű ellenfelek lettek. És rögvest feldobta a karakterem a talpát :) -
#8158 Én megcsak szép csendben lassacskán lv maxra tolom a dryádomat...
Már idejét se tudom mikor inditotam uj karit elöször a meglévö négyet szeretném maxra fejleszteni. -
#8157 Vannak azért új karakterek, bár a szerverhibák sokszor elkedvetlenítik a játékosokat.
Többnapos szünet után végre, amikor lehetett új karakterekkel is fölmenni, elég sok inkvizítor, és driád tanonc jelent meg.
Tegnap nagyon felbosszantott egy másik szerver-bug, nevezetesen, amikor "tiszta szerveren" játszva sem méretezi normálisan a karakter szintjéhez az ellenfeleket.
Inkvizítorommal halál nélkül jutottam el 28-as szintig, de több alkalommal is kerültem szembe 40-50 körüli ellenfelekkel.
28-as szinten aztán fél óra alatt kétszer is behalt, a második halálozástól lettem kész: teleszórta a pályát 23as ellenfelekkel, akikért ugye XP megközelítőleg semmi - felvettem egy küldetést, "jutalom" egy csapat 40es szintű bajnok, ki is végeztek.
Benne van a játékban, hogy meghal a kari, de azért elgondolkoztam rajta, hogy ki olyan bátor, aki ilyen körülmények között hard karaktert indít...
Mágus-driád: erről a fejlesztésről érdekelne azok véleménye, akiknek sikerült olyan driádot kreálni, amelyik elsősorban mágus, és nem vadász.
Próbáltam én is néhányszor mágia felé irányítani a driádot, de egyszer sem sikerült.
Jobbik esetben vadász lett, aki tud kicsit vuduzni, másik eset, hogy rettenet gyenge lett.
Magasabb szinten (magas intelligencia, ősi mágia, vudu ismeret) talán már erősebbek lesznek a fejlesztett varázslatok, de odáig hogyan lehet jutni a vadász csoport teljes mellőzésével? -
TGWH #8156 Na játszottam egyet. Egy db magyar jött a szerverre, szintre jó, csak hát fény hadjáratot csinál, úgy hogy még szabadban sem lehet multizni...
Mágus driádból nem tudom mi lesz... igazából 110 életet 0.8 másodpercenként 9-cel sebezni nem v.mi kifizetődő, akkor inkább lenyomom íjjal, az gyorsabb... -
TGWH #8155 Asszem este felnézek az új setét driádommal :D előtte azért gyűjtök neki egy kis eladnivalót, hogy könnyebb legyen az élete kezdete :D -
huhuhorgasz #8154 Hát mindkét ok elég meggyőző. Csak egyszer szinte csak magyarokat lehetett fent látni, és azt hittem hogy beindul ez a dolog rendesen. De aztán mint mondtam mostanában nem vagyunk sokan. -
TGWH #8153 Én mostanság nem érek rá, vagyis hogy ráérek, de punnyadok meg állást keresek. Utóbbi rohadt fárasztó tevékenység, egész délelőtt telefonálgatni... -
#8152 Én játszanék csak nagyon nem tudok mert másodfokú égést szenvedtem el :D Ez miatt kicsit lassabbak a reflexeim :D Szerintem a szerverhiba volt az ok hogy nincsenek annyian a magyarok most. -
huhuhorgasz #8151 üdv mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy merre vagytok emberek!!!!?????
Zárton kellene tolni. Volt egy hét amikor szinte magyarokkal voltak tele a serverek. Most meg alig találkozni új emberekkel. Toljuk már egy csöppet a játékot, ha már egyszer megvettük. Én is kezdtem egy tüzes elfet, a régebbit javítgatom ezáltal. Alig látni magyarokat mostanában, hát még új embereket.