10050
  • huhuhorgasz
    Nem lesz gáz, csak idő kell hozzá. Amúgy én is azt hittem, hogy a bónusz nem ér semmit. Aztán elgondolkodtam Wedge egyik HSZ-én. És így továbbgondolva adolgot teljesen logikus a bónusz fontossága. felvázolom, hogy mit következtettem ki.
    Tehát adott az egyre magasabb bónusz, ami egyre magasabb szintű szörnyeket ad ellenfélnek. A magasabb szintű szörnyek relatív több TP-t adnak, de ami a lényegesebb, hogy a szörnyek szintjének megfelelő nagyságú, vagy annál nagyobb tárgyak esnek. Namármost, az én nagyobbik elfem lvl 96-os és 11 szintel magasabb ellenfelek jönnek rám. Dobáltak már pár lvl 105 és lvl 110-es set cuccot, aminek hasznát is veszem. Így már én is aggódok a bónusz miatt.
    Köszönöm Wedge, hogy meghoztad a fényt a fejembe és immár megtértem XD

Legyen ez segítség a kezdőknek.
  • huhuhorgasz
    közben tovább olvastam a fórumot és az előző HSZ-m nem érvényes.
  • huhuhorgasz
    ennél egyszerűbben sajna nem megy elmondani. :D
    Ahogy aktiválod, úgy inaktiválod. De mondjuk az erősítések nagy része hasznos egész játék alatt, tehát nem érdemes leszedegetni magadról.
  • Morfi
    Hümm, 49. szinten meghaltam...na innét lesz szép feltornászni a túlélési bónuszt :D

krisztajo majd belejössz.
  • krisztajo
    TGWH! Bocsi, rosszul írtam. Valóban bal egér kell az erősítéshez.
    Sőt ami még rosszabb én rontottam el az egészet.
    Úgyhogy most kérek elnézést mindenkitől, akit ezzel traktáltam. Egyszerűen rosszul nyomkodtam a két erősítést, pont fordítva.
    Először csak az egyik erősítésemet kapcsoltam be viszont a másikat kezdtem el nyomkodni.
    Úgyhogy amikor azt hittem, hogy kikapcsolom akkor kapcsoltam be és ezért mindig rajtam maradt el.
    Csak én lehetek ilyen láma!!!
    Wedge! A páncélbüntetést én is láttam. De így az elején érthető, hiszen még nem estek igazán jó darabok, még egy set darab sem. De majd később gondolom ez jobb lesz! I
    gen akkor félre értettem és tovább gyúrom a Szeráfomat, hogy igazi tökős csajszi legyen!!!
  • Fantusz
    Ritka lehet az olyan karakter, amelyik nem valamelyik setbe öltözik be.
    Vannak jó páncéldarabok a zöldeken kívül is, de ezekből nehezebb összerakni egy jó páncélt, mint set darabokból.
  • TGWH
    Egen. Csak nem talpig vaspáncélban fogsz sétálgatni, mert akkor a ca-id elég ramagyak lesznek
    Bal egérbombbal kell bekapszolni az erősítést.
  • wedge31
    Itt félreértetél valamit mert TGWH ilyet biztos nem mondott.

Pont hogy Szeráfból és az Árnyharcosból lehet a legjobb közelharcosokat csinálni.
  • krisztajo
    Sziasztok!
    Morfi! Akkor tényleg én leszek a láma, mert nekem ez nem jött össze.
    Amikor újra nyomkodtam a jobb egér gombot én mindig bekapcsolva láttam vagyis megmaradt az effekt. De lehet, hogy túl sokat és gyorsan nyomkodtam.
    Majd újra megpróbálom hátha most sikerül!
    TGWH! Nem teljesen értem amit mondasz!
    Nem hiszem, hogy a Szeráfból és az Árnyharcosból ne lehetne jó közelharcos karit csinálni?! Egyébként azt sejtettem, hogy a Páncélismeret kötelező, már fel is vettem. Én csak azt vettem észre, hogy ruhavértben is lehet találni legalább akkora védelmi értékűt mint nehéz páncélban.
  • McFrost
    Indítottam egy sötét driádot, penge lesz:D
  • Nyugis
    egy "igen szinvonalas webfordítóval ezt kaptam:

"Legyél kiterjesztett Ascaron tettszerepjáték Sacred 2 két területe által – és sárkány bűvész!

Majdnem minden közelgő szerepjáték sárkányokat mutat be: Sárkánykor: Az eredetek sárkányok ellen fognak fordulni, Drakensang: Az idő folyóján feltehetően szintén, és Divinity 2: Ego Draconis készít neked magatokat a Feuerspucker.
    az, hogy szárnyas sárkányok vannak-e szintén Risenben és Arcaniában, nem bizonyos még.
    De nem fogadnánk ez ellen, mert a sárkányok bent vannak.
    ahogy a német fejlesztő szintén épp Sacred 2 ismeri Ascaront: Az Ice & Blood dolgozik."

No comment! :DDD
  • wedge31
    Aki vágja a németet lefordithatná.
  • TGWH
    Üdv, ha kikapcsolod, nem látsz effektet. Viszont a többi jobbklikkes támadás újratöltési idejét jelentősen növelik az erősítések. Azon is láthatod hogy aktív-e vagy sem.
    És nem érdemes Bódog bádog harcost összerakni ebben a játékban :D Páncélismeret kötelező képesség. A páncéloknál van olyan, hogy páncélbüntetés. Általában nagy védelmű páncéloknál ez +, kisebb, könnyedett ruhamellvérteknél -. A - a jó, mert nem növeli meg a varázslatok/harcművészetek visszatöltési idejét. Azért is jó a -, mert én úgy vettem észre, nem sokat javít rajtad, ha jobb páncélban mész...
  • Morfi
    Nézd erősen a karakteredet miközben nyomkodod az erősítés gombot, és akkor majd látod, hogy első nyomásra bekapcsol, másodikra ki és így tovább.
  • Kingnandi
    Nekem az lenne hogy mit csináljak a játékkal ha 5-10 perc után bejön a hibaképernyő és azt írja "A következőművelet nem végezhető el olvasás"(Eredeti játék)
  • krisztajo
    Akkor nagyon láma lehetek, mert nekem ez nem megy.
    Eddig egyszer kapcsoltam be az egyik erősítésemet, de kikapcsolni sehogy sem tudtam. Csak kilépéskor kapcsolódott ki.
    Ha újra rákattintottam csak azt az animációt láttam mint amikor elindította! Szóval hálás lennék, ha elmondanátok, hogy hogyan lehet kikapcsolni hogy rájöjjek mit csinálok rosszul!
  • Morfi
    Meg a bossok is :D
  • Fantusz
    Erősítéseket be kell kapcsolni (kattintás), hogy aktívak legyenek, ugyanígy ki is lehet kapcsolni, de ami nem egy örömteli dolog néhány ellenfél is képes az erősítések lekapcsolására (fehér griff, hárpia királynő, stb)
  • krisztajo
    Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettél.
    Jó tudni, hogy a trófeákkal ez van, mert abszolút nem volt világos.
    De akkor tovább nem spájzolom őket, mert az Alkímiát biztos, hogy nem fogom felvenni.
    Az erősítések aktiválására már rájöttem.
    Azt viszont nem tudtam, hogy több is lehet egyszerre aktív (a Koncentrációt már felvettem így lehetséges).
    Viszont biztos én vagyok értetlen, de akkor meddig maradnak ezek aktívak?
    Ez mitől függ és mitől tűnnek el rólam?
    És kikapcsolni egyáltalán nem lehet őket vagy csak én nem tudtam?
  • huhuhorgasz
    üdv a csapatban!

először is a trófeák adnak plusz értékeket, ha nálad vannak. pl +életerő meg ilyesmi. De ehhez fel kell venni az alkímia képességet. Namármost szerintem meg mások szerint is vannak ennél jóval értékesebb képességek amiknek használt fogod venni a játékban. Én még nem találkoztam olyan emberrel aki az alkímiát felvette volna. Én nem ajánlom, de hátha valaki használta már és többet tud róla írni.

másodszor. Az erősítéseket a jobb alsó "köröcskében (nézd meg a belinkelt driádos képet) lehet belerakni egyszerű fogd és vidd módszerrel. Ugyanabban a köröcskében az egyik gombbal fel tudod hozni a harctudományos ablakot. ott általában a 3 csoportban mindig a jobb legalsók az erősítések. Hogy tudd őket használni meg kell hogy tanulj legalább 1 olyan rúnát aminek az a neve amilyen erősítést szeretnél. Remélem érthető. Ha megtanultad akkor az az erősítés aktív lesz és az említett fogd és vidd módszerrel berakod a jobb alsó részben lévő első karikába. (játék elején csak 1 karika aktív, ha akarsz második karikát, hogy másik erősítésed is aktív legyen, akkor a koncentráció képességet kell felvenni és arra 1 pontot rakni). Ha lentre beraktad akkor aktiváláshoz csak rá kell kattintani a berakott erősítésre. Ennyi. Remélem érthető.

Többieknek. Ha valamit kihagytam vagy rosszul írtam akkor javítsatok ki. Köszi
  • krisztajo
    Sziasztok! Végre én is eltudtam kezdeni játszani!
    Előre is bocsi, ha nagyon lámák a kérdéseim!!!
    Szóval a trófeák (pl. pecsenye, koponya, bőrkalap stb.) mire jók? És hogyan kell őket használni? Ha erősítést rakok rá a karira azt hogyan lehet kikapcsolni vagy másikra váltani? Előre is köszi a segítséget!
  • McFrost
    Indítok egy driádot.
  • wedge31
    Sikerült elérni a lv200-at de nem vagyok benne biztos hogy ez a max level.

A végén azért találtam egy jó kis fúvócsövet.
  • RaKmaTakaTa
    Sziasztok!

Az elkószáló segítőkkel nem lehetne valamit csinálni, hogy ne aggrózzák be a szörnyeket, illetve ne halljanak meg?
  • cikasz
    Igen ez volt a baj. Köszönöm. Nem tudtam, hogy a Physx nvidia sajátosság :)
  • TGWH
    Vagy bepipáltad a physx opciót...
  • Lobsterman
    Lehet nem szereti a Crossfire-t.
  • cikasz
    Sziasztok. Megvettem a gémet és van egy kis problémám vele.
    Elég komolynak mondható a gépem szerintem (9850 phenom,4gbram,2db ati4850 crossfire-be) és amikor elinditom a játékot olyan mintha képregénnyel játszanék. Játszhatatlan 1-2fps-el megy.
    Nem tudja valaki mi lehet a baj? Legújabb patch fent.
    köszi.
  • Csokis
    Köszi! Remélem felkerül a NET-re a GameStar-os cikk. Ha valaki tud majd valamit, akkor írjon!
  • TGWH
    Na akkor pár nap múlva már nézhetjük is a német gs-t :D
  • Lobsterman
    Lefordítottam neked bábelhallal xD

" Also in " Ice & Blood" I will again gladly loose-pull, in order to accumulate equipment and talents. Of course as Drachenmagier, because its talents sound hochinteressant." Michael count von GameStar writes and gives us thereby a fiery foretaste on the Preview, which will appear in the new expenditure. We may not betray more, but starting from that 24,06 one can read everything exactly in the Gamestar - expenditure 08/09.

A Drachenmagier az sárkánymágus, sztem az lesz az új kaszt, meg holnapután lesz róla a német gamestarban róla cikk. Nagyjából ennyit sikerült kiolvasnom belőle :D
  • szripio
    kösz a választ mindenkinek, így má világos :)
  • Csokis
    A kiegészítő címe Ice & Blood lesz! A Június 24.-én megjelenő német GameStar-ban lesz elvileg róla szó, legalábbis az alábbi topik szerint, KATT! Valaki németes nagyvonalakban összefoglalná az első hozzászólást? Mert én kb. úgy fordítottam, hogy a most megjelenő GameStar-ban lesz Preview.
  • Fantusz
    Mindehhez még annyit, hogy a kovácsolás egy sokak által jelentéktelennek tartott képesség, holott magas szinten "rá lehet verni" a játékban lévő kovácsok tudományára.

Nem érdemes kovácsolást a játék elején tanulni (ellentétben az alkuval), de 9., 10. képességnek hasznos lehet
  • huhuhorgasz
    azt jelenti, hogy mit lehet a foglalatba belekovácsolni.
    bronz - csak a kovács 3 alap "dolgát" lehet belerakni (élezés, meg még 2)
    ezüst - gyűrűk is mehetnek bele az alapok is meg még valami
    arany - amulett, gyűrű
    az a lényeg hogy lefelé kompatibilisek (de szép szó :D) a foglalatok.

és van kék foglalat amibe pl tűzkő, méregagyar mehet

ha a kovácsnál beteszed a kovácsoltatni kívánt cuccot a helyére és ráviszed az egeret a foglalatra, akkor szépen sorban kiírja hogy mit lehet belerakni.

remélem érthető amit írtam
  • Morfi
    Itt nézd meg.
  • szripio
    sziasztok. valaki el tudná mondani, hogy a különböző színű foglalatok mit jelentenek?
  • TGWH
    És ha olyan bugos lesz, mint az alap? Akkor aztán nem fogom megvenni. Inkább várok két hetet a patchre.
  • huhuhorgasz
    úgy gondolom, hogy legyen ideje az embereknek átállni, hogy amíg megjön a kieg, addig se maradjanak játék nélkül. Az átmenet, hogy mindkét féle severből van pár-pár darab, meg csak egy hétig tartana. Ennyi idő elég a vásárláshoz.
  • TGWH
    Ha jó fejek akarnak lenni, hagynak egy-két 2,40-es szervert, de sztem profitra mennek. Azt lenne jó tudni, hogy az első résszel hogy volt.